Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banda bir kaç kere oldu buGüzel güzel. Bende yeni bir şey var ya dün akşam da oldu bu gün içinde de ara ara oldu hep böyle vajinadan yukarı iğne batıyor gibi sızlamalar oluyor sinirimi bozuyor
Hiç bir fikrim yok ama diğer yopiclerde de çok yaşayan olmuşNeden oluyor acaba rahim büyüdüğü için mi
Dozunu artırırlar canım doktora gitmeyi ihmal etme troid çok önemliKullanıyorum balım levetiron ama hala düşmüyor
Tamam canım ben son iki gündür iyiyim midem rahat yine olursa kullanırımBallarım prilamdan korkmayın benim ilk gebeliğimde aşırı aşırı bulantı kusmam oldu hatta kusarken tansiyonum düşmüş bayılmışım banyoda eşim baygın bulup hastaneye götürdüğünde hamile olduğumu öğrenmiştim doktorum prilamı verdiği gibi o kadar rahatladım Ki öğürme kusma falan çok daha riskli
Diğer gruplarda yaşayanlar olmuş canım belirti bence odaBanda bir kaç kere oldu bu
Hayirli olsun hepimiz saglikla geciririz insallah surecleri8 ay önce doğum yaptım. Galiba ikinciye hamileyim.Ne hissedeceğimi bilemedim. 3 yıl bebeğimizin olmayıp şimdi bu kadar hızlı olması da mümkünmüş demek ki testlerde bir yanılma yoksa. Umarım sağlık sıkıntısı yaşamadan atlatırız bu süreci.
Şimdi de adet sancısına döndüKızlar saat 02:10 gibi lavoboya kalktım kahverengi akıntı gibi bir şey gelmiş, hala da devam ediyor
kese için gitmedim kalp atışıyla bir göreyim dedim. Haftaya Allah izin verirse 6+4 iken gideceğim
siz gördünüz mü
Canım naptın? Doktora gitseydin hemenŞimdi de adet sancısına döndü
Noluyor
Şimdi de adet sancısına döndü
Noluyor
Canım naptın? Doktora gitseydin hemen
kızlar sadece peçeteye geliyor, ağrı da kesildiCanım lütfen dikkat et umarım daha iyisindir
Balım ne yaptın gittin mi doktora koyu renkli kanamadan korkma içeride daha önce biriken kanamadır yeni bir kanama veya riskli birşey olsa parlak kırmızı olur içini ferah tutŞimdi de adet sancısına döndü
Noluyor
kızlar sadece peçeteye geliyor, ağrı da kesildi
gözle görülmeyecek kadar geliyor ara ara
anlamadım, bugün doktora gideceğim
dua edin nolur,
Normal balım yolk daha yeni yeni oluşmuş yollayan 1 hafta sonra duyulur genelde endişe etme yerine iyi dediyse sıkıntı yok ayrıca kesende güzel büyükHerkese merhaba 6+1 im bugun görür duyarım demiştim ama baya küçükmüş kese düzgün yerleşim yeri çok iyi dedi kese 1.3 cm dedi beslenme yeri oluşmuş.kalbi henüz duyamadık vajinalde baktı ama haftaya tekrar cagırdı hersey yolunda dedi rahatlattı ama emin olamıyorum ya kalbi duyması gerekmez miydi? Sat 15 mayıs