Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Evet kapsül hatta iğneyle delip dil altı emmemi söylemişlerdi 20 dk arayla hastanede içirmişlerdi. İğrenç bir tadı vardi. Benim kasılmalarımı durdurmuştu o dönem.
Bana da prog Están vermişti bir de magnezyum vermişti kramplarım çok olmuyor diye ben çok kullanmamıştım ama onu da doğumu geciktirici bir etkisi olduğunu söyledi doktor o günden beri kullanıyorum

Merhaba âmin inşallah ben de 35 + 6 ikiz gebeyim

Bugün de nst de yine sancılar çıktı 33+5 deyim ben de ikiz gebeyim rahim ağzı da kısalmış doktor günde 2 kez nidilat yazdı inşallah hayırla sağlıkla vaktinde doğarlar henüz çok erken
Ya benim doktorum da nidilatı 8 doza tamamladık dedi zorunlu olmadıkça vermiyor
Bugun bir tık daha iyim ikiz gebelik kolay değil gerçekten Allah yardımcımız olsun canım

kullandığınız magnezyumlar neler çok etkili dediğiniz var mı kızlar az kaldı elimdeki

Merhaba buldum sizi sanırım ikiz di değil mi nasılsınız size bu kilolarla geri mi denildi acaba kaç haftalıksınız ben de ikiz hamileyim bir kız bir erkek inşallah
Merhaba evet benim de ikiz bugün kontrolüm vardı 33+5 kiloları geride ama ikizlerin böyle olur genelde sen kiloyu kafana takma dedi sizin nasıl kilosu boyu haftanız inşallah süreciniz çok güzel ilerliyordur

Merhaba hoşgeldin tekrar o zaman cinsiyetler nedir

Merhaba evet benim de ikiz bugün kontrolüm vardı 33+5 kiloları geride ama ikizlerin böyle olur genelde sen kiloyu kafana takma dedi sizin nasıl kilosu boyu haftanız inşallah süreciniz çok güzel ilerliyordur
Sdaak: cinsiyetleri bir kız bir erkek
Dolunaymelek: bende daha dün gittim kan serumu alıyorum kanım baya düşük ve dünle bugün ciğer geliştivi yaptılar her hangi bir sorun olursa diye. Kiloları da erkek olana 2250 kıza da 2100 ortalama da 43 cm boyları var dedi geri de demedi hatta çok iyiler bile dedi siz geri diyince o yüzden de sormak istedim

Bence yine de gayet iyiler maşallah kilo, su bunlar değişken şeyler bizim de su sınırdaydı havuç suyuyla arttırdım kilo için de tarifler var internetten siz içinizi ferah tutun bence gayet iyiler

Ayrıca 35+5 de benimkilerin kilosu o kadar neredeyse

kullandığınız magnezyumlar neler çok etkili dediğiniz var mı kızlar az kaldı elimdeki
Magnifem kullanıyorum aşırı konforlu hissediyorum tüm hamileliğim boyunca iki kez ayagıma kramp girdi biri topuklu ayakkabı yüzünden diğeri de bir sabah belli belirsizdi en çok korktuğum şeylerden biriydi kramplar çok şükür şuana kadar sıkıntısız geldim kramptan ziyade ikiz olmasına rağmen şimdiye kadar herhangi bir kasılma hissetmedim belki ben hissetmiyorum oluyordur farkında değilimdir ama ben hissetmiyorum ikiz ve sorunlu bir hamilelik geçirmeme rağmen bu iki konuyu magnezyuma bağlıyorım ben bana iyi geldiğini düşünüyorum

Kasılma ve sancı yaşayan kardeşlerim siz nasıl dayandiniz ya. Ben bugün bir kaç mağaza market gezdim diye akşamdan beri belim zonkluyor pert oldum resmen Anladım ki artık fazla gezmemem lazım benim vücut kaldırmıyor

Dünden beri alıştım şahsen. Hastanede bebeğin iyi olduğunu görünce sancıyı unuttum

Size bravo vallaha mağaza gezmişsiniz ben yatak odasından salonu zor yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…