- 4 Eylül 2018
- 1.450
- 2.900
- 133
- 36
canim direk ates oldu onlarda. ates düşmeyince hastaneye gidince testte cikti.Amin canim ilk başta hemen ateş olmuş muydu arkadaşında yoksa başta normal başladı da sonra mı ateş oldu bir de bende seker tansiyon da var bunlar iyice fırlıyor hastalikta
Bana da prog Están vermişti bir de magnezyum vermişti kramplarım çok olmuyor diye ben çok kullanmamıştım ama onu da doğumu geciktirici bir etkisi olduğunu söyledi doktor o günden beri kullanıyorumEvet kapsül hatta iğneyle delip dil altı emmemi söylemişlerdi 20 dk arayla hastanede içirmişlerdi. İğrenç bir tadı vardi. Benim kasılmalarımı durdurmuştu o dönem.
Merhaba âmin inşallah ben de 35 + 6 ikiz gebeyimHepinize merhaba hanımlar
Çok olmasa da ara ara takip ettim burdakş yazılanları bir kaç arkadaşla da konuşmuştum isimlerini hatırlamadım. İkiz bebeklerim olacak inşallah şu an 33+2 burda da vardı ikiz arkadaşlar nasılsınız. Tek ikiz hepinize hayırlı doğumlar diliyorum rabbim kolaylaştırsın işimizi inşallah
Ya benim doktorum da nidilatı 8 doza tamamladık dedi zorunlu olmadıkça vermiyorBugün de nst de yine sancılar çıktı 33+5 deyim ben de ikiz gebeyim rahim ağzı da kısalmış doktor günde 2 kez nidilat yazdı inşallah hayırla sağlıkla vaktinde doğarlar henüz çok erken
himmm yok benim ateş olmadı bas ağrısı hapşırmak burun tıkanması yaklaşık 40 saattir süt ürünleri yok şu an çok daha rahatımcanim direk ates oldu onlarda. ates düşmeyince hastaneye gidince testte cikti.
solgarin magnezyum calsiyum d vit komplexi gayet memnunumkullandığınız magnezyumlar neler çok etkili dediğiniz var mı kızlar az kaldı elimdeki
Trendyoldan alayım mı canım sabah akşam şeklinde mi alıyorsun? Yorumları cidden çok iyisolgarin magnezyum calsiyum d vit komplexi gayet memnunum
sabah akşam 1 alıyordum ben iki doza çıkardım çatı ağrıma dayanamiyordumTrendyoldan alayım mı canım sabah akşam şeklinde mi alıyorsun? Yorumları cidden çok iyi
Merhaba evet benim de ikiz bugün kontrolüm vardı 33+5 kiloları geride ama ikizlerin böyle olur genelde sen kiloyu kafana takma dedi sizin nasıl kilosu boyu haftanız inşallah süreciniz çok güzel ilerliyordurMerhaba buldum sizi sanırım ikiz di değil mi nasılsınız size bu kilolarla geri mi denildi acaba kaç haftalıksınız ben de ikiz hamileyim bir kız bir erkek inşallah
Yani kramplarım hiç olmadığı için yorum yapamayacağım ama çok güvendiğim bir doktor önerdiği için magnimore plus kullanıyorumkullandığınız magnezyumlar neler çok etkili dediğiniz var mı kızlar az kaldı elimdeki
Merhaba hoşgeldin tekrar o zaman cinsiyetler nedir
Sdaak: cinsiyetleri bir kız bir erkekMerhaba evet benim de ikiz bugün kontrolüm vardı 33+5 kiloları geride ama ikizlerin böyle olur genelde sen kiloyu kafana takma dedi sizin nasıl kilosu boyu haftanız inşallah süreciniz çok güzel ilerliyordur
Bence yine de gayet iyiler maşallahMerhaba evet benim de ikiz bugün kontrolüm vardı 33+5 kiloları geride ama ikizlerin böyle olur genelde sen kiloyu kafana takma dedi sizin nasıl kilosu boyu haftanız inşallah süreciniz çok güzel ilerliyordur
Ayrıca 35+5 de benimkilerin kilosu o kadar neredeyseSdaak: cinsiyetleri bir kız bir erkek
Dolunaymelek: bende daha dün gittim kan serumu alıyorum kanım baya düşük ve dünle bugün ciğer geliştivi yaptılar her hangi bir sorun olursa diye. Kiloları da erkek olana 2250 kıza da 2100 ortalama da 43 cm boyları var dedi geri de demedi hatta çok iyiler bile dedi siz geri diyince o yüzden de sormak istedim
Ben 61 kiloyla hamile kaldım şu an 83 84 çıkıyorum kendim de çok aldım benim birde 3.5 yaşında kızım var onda da çok almıştım yemem de normal çok da yemiyorum aslında ama çok aldım sanırımAyrıca 35+5 de benimkilerin kilosu o kadar neredeyse
Olsun Bebişler iyi olsun da yeter ki kilo bu alınır verilir.Ben 61 kiloyla hamile kaldım şu an 83 84 çıkıyorum kendim de çok aldım benim birde 3.5 yaşında kızım var onda da çok almıştım yemem de normal çok da yemiyorum aslında ama çok aldım sanırım
Magnifem kullanıyorum aşırı konforlu hissediyorum tüm hamileliğim boyunca iki kez ayagıma kramp girdi biri topuklu ayakkabı yüzünden diğeri de bir sabah belli belirsizdi en çok korktuğum şeylerden biriydi kramplar çok şükür şuana kadar sıkıntısız geldim kramptan ziyade ikiz olmasına rağmen şimdiye kadar herhangi bir kasılma hissetmedim belki ben hissetmiyorum oluyordur farkında değilimdir ama ben hissetmiyorum ikiz ve sorunlu bir hamilelik geçirmeme rağmen bu iki konuyu magnezyuma bağlıyorımkullandığınız magnezyumlar neler çok etkili dediğiniz var mı kızlar az kaldı elimdeki
Dünden beri alıştım şahsen. Hastanede bebeğin iyi olduğunu görünce sancıyı unuttumKasılma ve sancı yaşayan kardeşlerim siz nasıl dayandiniz ya. Ben bugün bir kaç mağaza market gezdim diye akşamdan beri belim zonkluyor pert oldum resmenAnladım ki artık fazla gezmemem lazım benim vücut kaldırmıyor
Size bravo vallaha mağaza gezmişsinizKasılma ve sancı yaşayan kardeşlerim siz nasıl dayandiniz ya. Ben bugün bir kaç mağaza market gezdim diye akşamdan beri belim zonkluyor pert oldum resmenAnladım ki artık fazla gezmemem lazım benim vücut kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?