- 18 Haziran 2018
- 1.331
- 1.914
- 133
- 33
Çözüldü herşey böyle de masumlar. Tek bir hareketleriyle unutturuyorlar herşeyiAnlamıştım zaten boşver açma konuyu hatırlatma kendinesancımı da unuttum sıpa daha demin yaptığım çorbayı gördü çoğbaaaa dedi geldi kucağıma 2 kase içti duşa gitti papucaki yiyorum gözümde yaşımla eşek sıpası ya
Aynen öyle muhteşem bir şeyÇözüldü herşey böyle de masumlar. Tek bir hareketleriyle unutturuyorlar herşeyi
Hurmayı duydum ama ahududu yaprağı çayıdamı varSoluna doğru uzan dinlen. Biraz kızılcık şerbeti izler kafa dağıtirsin.
Ahududu yaprağı çayı ve hurma ne zaman tüketmeye başlayalım? Belirli bir tarihi var mı?
Gelişimleri de gerideymiş kızım 1700 gr oğlum 2100 gr haftalarına göre gerideler maalesefCanını sıkma inşallah biraz daha dururlar vaktinde gelirler canim kiloları nasıl peki.
Kusura bakma canım anlayamadım ne demek istediğini gece boyu uyuyamadım algılarım kapalı galibaebe yollarıyla henüz tedirgin olacak bir durum yoktur. perinatolog ile devam ediyorsun
Beslenmene ağırlık verirsin canım toparlarsin inşallah. Sende sürekli yat dinlen yorma kendini. Dogsalar bile çabuk toparlarlar hiç kafana takip üzme kendini.Gelişimleri de gerideymiş kızım 1700 gr oğlum 2100 gr haftalarına göre gerideler maalesef
okuyunca ben de anlamadım eve yolladilarsa yazacaktım sözlük işteKusura bakma canım anlayamadım ne demek istediğini gece boyu uyuyamadım algılarım kapalı galiba
inşallah canım birbirimize dua edelim bolcaBeslenmene ağırlık verirsin canım toparlarsin inşallah. Sende sürekli yat dinlen yorma kendini. Dogsalar bile çabuk toparlarlar hiç kafana takip üzme kendini.
kilolari yine de çok iyi enfeksiyon var mı suları ne kadar rahim ağzı kc mm dedi miGelişimleri de gerideymiş kızım 1700 gr oğlum 2100 gr haftalarına göre gerideler maalesef
Dimi çok acil olsa yatırırdı diyorum bu arada nidilat kapsül şeklindeymiş ben iğne sanıyordum başka kullanan var mı gruptaokuyunca ben de anlamadım eve yolladilarsa yazacaktım sözlük işte
nidilat iyidir. samcini durdurur. magnezyum da kullanDimi çok acil olsa yatırırdı diyorum bu arada nidilat kapsül şeklindeymiş ben iğne sanıyordum başka kullanan var mı grupta
Suları iyi dedi rahim ağzı bugün 30 olmuş çok kötü değil bu haftalarda kısalır zaten dedi ama sancılar olunca ciğer geliştirici yaptı her ihtimale karşıkilolari yine de çok iyi enfeksiyon var mı suları ne kadar rahim ağzı kc mm dedi mi
Magnezyumu çok uzun zamandır kullanıyorum ama gün içinde o kadar çok yalancı denilen kasılmam oluyor ki doktor ona da normal diyor. İkiz bebek diye vücut kendini artık doğuma hazır sanıyor dedi dinlen falan dedinidilat iyidir. samcini durdurur. magnezyum da kullan
tabi düşün canım toplamda 3800 gram bebekler inşallah daha vakitleri varMagnezyumu çok uzun zamandır kullanıyorum ama gün içinde o kadar çok yalancı denilen kasılmam oluyor ki doktor ona da normal diyor. İkiz bebek diye vücut kendini artık doğuma hazır sanıyor dedi dinlen falan dedi
Dimi çok acil olsa yatırırdı diyorum bu arada nidilat kapsül şeklindeymiş ben iğne sanıyordum başka kullanan var mı grupta
Merhaba buldum sizi sanırım ikiz di değil mi nasılsınız size bu kilolarla geri mi denildi acaba kaç haftalıksınız ben de ikiz hamileyim bir kız bir erkek inşallahGelişimleri de gerideymiş kızım 1700 gr oğlum 2100 gr haftalarına göre gerideler maalesef
Merhaba hoşgeldin tekrar o zaman cinsiyetler nedirHepinize merhaba hanımlar
Çok olmasa da ara ara takip ettim burdakş yazılanları bir kaç arkadaşla da konuşmuştum isimlerini hatırlamadım. İkiz bebeklerim olacak inşallah şu an 33+2 burda da vardı ikiz arkadaşlar nasılsınız. Tek ikiz hepinize hayırlı doğumlar diliyorum rabbim kolaylaştırsın işimizi inşallah
Evet kapsül hatta iğneyle delip dil altı emmemi söylemişlerdi 20 dk arayla hastanede içirmişlerdi. İğrenç bir tadı vardi. Benim kasılmalarımı durdurmuştu o dönem.Dimi çok acil olsa yatırırdı diyorum bu arada nidilat kapsül şeklindeymiş ben iğne sanıyordum başka kullanan var mı grupta
Tadı çok kötü olduğu için bebeğin erken gelme isteğini durduruyor diye yorumladimEvet kapsül hatta iğneyle delip dil altı emmemi söylemişlerdi 20 dk arayla hastanede içirmişlerdi. İğrenç bir tadı vardi. Benim kasılmalarımı durdurmuştu o dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?