Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Size ne sormak istiyorum devlette bilgisayar mühendisi şartları nasıl? Ben de bilgisayar mühendisiyim ama özel beni artık tüketti ama hiç aklıma devlet gibi bir opsiyon gelmemişti yıllardır
benim ilk işim ilk gorev yerim kpssyle atandım 11.yılım. kpssyle atanarak ,ya da ilgili kurumların sözleşmeli personel ilanlarıyla başvuru yapıp ise girebiliyorsunuz. ben suan sistem yöneticiliği yapiyorum . siz hangi alanda çalıştıysaniz ozelde buyuk ihtimal o alanda degerlendirilirsiniz. kpssyle atanirsaniz mühendis maaşları belli ama sözleşmeli olarak başlarsanız maaş başvurduğunuz alana gore daha yüksek olur. çalışma şartları yine memur saatleri oluyor. yani sözleşmeli de ayni kpssyle gelen de. sozlesme kanalından gelirseniz is yüzünüz ona gore biraz daha fazla olur zaten maaş da daha fazla . anlatabildim mi bilmiyorum ama bizim kurum da bu sekilde.

Son düzenleme:
KIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Merhabalar kızlarr, Ayy inşallah şansı acık, ömrü saglıkla uzun olsun benim ikizlerim de 2 kgyi gecmiş durumda teyzelerii beslenmeleri de artmış bugün gördük çok şükür halimize

Evet benim kocamda evde oluca iş yapma diyor bugün aradı evde olmadığı halde yapma diyor sanki anası gelince yapacak ( yapmak zorunda değil tabi ) hamile iken bir yardım bekliyor insan... Öyle kalsın bir şey olmaz diyor bebek gelecek bir dip köşe toz alınması lazım olmaz desemde nafile biz toz toprak köyde büyüdük noldu diyor gerçekten de sağlıklı bir bünyesi de var maşallah

Bence de kötüyü cagirmamak lazım ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Ben büyük bir kısmını hazırladım ufak tefek şeyler eksik kaldı. Onları da alıp koyucam yakında.

Agahahs benimki de her aradığında laf söyledi. Ev işi sevmiyor 2 haftada bir bayan çağırıyorum. Bu sefer haftalık çağır son aylar diyor. Bunada içim elvermiyor yazık o parayla başka şey yaparım kafasındayım. Ama temiz ortamı seviyor kirli olsa da dayanamıyor öyle bir huyu da var

Valla bende durumlar bebeğin çantası hazır değil. Hepsi poşette yıkanıp ütülenmeyi bekliyor. Bana gelince kendime daha sıfır alışveriş. Bu haftada kendimi aradan çıkarayım bare

Kızlar ya siz yazınca kafam karıştı ben bu Nst olayını anlamadım. Son 2 haftadır çekilmeye başladık ikisinde de 40 ın üzerinde çok fazla sancı çıkmasını geçtim en az 4-5 tane 100 olan sancılar çıkıyordu hatta doktora dedim 40 ın üstü sancı sayılmıyor muydu bende birsürü 100 var sen sancı hissediyor musun dedi hayır dedim o zaman sorun yok yapacak bir şey yok dedi. Gerçek olmayan sancılar da mı var anlamadım

Veziir canım seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz.Modum öyle düşük ki.Resmen o karnımın kasılmasını hissediyorum sanki biri gelip sıkıyor
Dua ediyorum Allahım ne olur bitsin yumuşasın diye ikiz diye mi bu kadar derin hissediyorum anlamıyorum
Nst de sancılarım var sonra vajinal olarak servikal uzunluğa bakılıyor normal diyoalr 27 mm
Artık gerçekten yoruldum hastanede 8.günüm
Malatya da riskli gebelerin oldugu yerdeyim burda takipteyim
Çıkıp gitmek istiyorum korkuyorum

Fotoğrafı var mı dolunay bakayım ben

Kızlar ya siz yazınca kafam karıştı ben bu Nst olayını anlamadım. Son 2 haftadır çekilmeye başladık ikisinde de 40 ın üzerinde çok fazla sancı çıkmasını geçtim en az 4-5 tane 100 olan sancılar çıkıyordu hatta doktora dedim 40 ın üstü sancı sayılmıyor muydu bende birsürü 100 var sen sancı hissediyor musun dedi hayır dedim o zaman sorun yok yapacak bir şey yok dedi. Gerçek olmayan sancılar da mı var anlamadım
Fotoğrafı var mı dolunay bakayım ben
Bende yok doktor kendisi alıyor yarın tekrar gidicem isteyeyim

Peki o ara karnında sertleşip yumuşamayı hissediyor musun hani karnınız böyle taş gibi olur

KIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
sağlıkla büyütmek nasip olsun. masallahhhh
Merhabalar kızlarr, Ayy inşallah şansı acık, ömrü saglıkla uzun olsun benim ikizlerim de 2 kgyi gecmiş durumda teyzelerii beslenmeleri de artmış bugün gördük çok şükür halimize
çok şükür canım maşallah çok sevindim sizin adınıza

Üzüldüm sen de ister istemez sinirden kasılmıssındır bitmek bilmemiştir saatler
Hiç sorma ya sabaha kadar uyuyamadım kokudan başıma ağrı girdi resmen
Yıkanmayan, keselenmeyen insan kokusu yazdan beri en büyük derdim. Kıyafetler yikanmadigini veya su elde yıkama programında yıkıyorlar heralde koku gitmiyor insalarda. Dertlendim yine. Geçmiş olsun kendine dikkat et
Kendileri o kokuya alışmışlar hissetmiyorlar. Kıyafet işi değil bence ya tenleri kokuyor. Kıyafet ne kadar temiz olursa olsun bi yıkanıp paklanmayınca keselenmeyince o koku gitmez.
Şu baskın ter kokan ve bunu bilerek dikkat etmeyen insanlardan nefret ediyorum. Arkadaş bir duş almak. Bir deodorant sıkmak çok mu zor ya. Yada o pis kokularının üstüne parfüm sıkmaları bitiriyor beni.
Deodorant işleyeceğini sanmıyorum arkadaşım
Canım panik yapma senin hastanede olman bebeklerin için daha iyi bunu düşün evde olsan hep acaba bişey mi oluyor bu kasılmalar niye durmuyor hastaneye gitsemmi gibi düşünceler seni daha çok strese sokacaktır. Hastane ortamı da insanı geriyor biliyorum ama sen daha 32. Haftadasın bebeklerin için dayan siz çok güçlüsünüz bunu unutma ben doktor bıraksa hastaneden çıkmayacaktım yani bebeğim bir gün daha karnımda durması için ne kadar kalmam gerekiyorsa kalırım yani. Şimdi eve geldim kasılmalarım hala devam ediyor uyuyamıyorum duşa girdim çıktım fayda etmedi. Eşimi uyandırıp tekrar mı hastaneye gitsem bilmiyorum bide şöyle bi durum var hastane oturduğum köye yaklaşık 1 saat mesafede Ağızdan ilaç falan veriyorlar mı? Nasıl bir tedavi uyguluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…