Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Evet bir önceki erkek bu kız bebek. Ama kilo ve boyları benzer seyrediyor. Evet çok yakınmış kiloları. Sizin bebeğinizin cinsiyeti ne?
Benim de kız. Kızlar bir tık daha ufak oluyorlar o sebeple sordum oğlunuza göre kızınız bir tık ufak gidiyor gibi sanki. Bende de şekerden korktular çıkmadı ama ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama pek de edemiyorum sanki sonra da vicdan azabı çekiyorum. 39'u bekleyeceğiz gibi duruyor ama bu cumartesi doktora gideceğiz bakalım hayırlısıyla

Amin inşallah gerçekten sağlıklı olsunlar biz de olalım da günü, nasıl geldiği hiç önemli değil bende diyet vs olayi olmadi ama anlayabiliyorum ne kadar mucedele ettiğini bu konuda dirayetli olmak hele hamile iken çok zor

Kızlar 37'e kadar çalışacaksanız aklınızda olsun iş devrini son haftaya bırakmayın, zaten bebek zekamın büyük bir kısmını aldı hem fiziksel olarak çok zorlandım sürekli konuşurken nefesim kesiliyor, elim uyuşuyor hem de aklım çalışmıyor bir de benim gibi kontrolcü birinin işleri devretmesi de ayrı olay araya duygusal bağ da girdi 10 yıldır ilk defa işle arama mesafe girecek yarın son gün değişik duygular içindeyim pzt bilgisayarı unutup açabilirim sanki

Size ne sormak istiyorum devlette bilgisayar mühendisi şartları nasıl? Ben de bilgisayar mühendisiyim ama özel beni artık tüketti ama hiç aklıma devlet gibi bir opsiyon gelmemişti yıllardır

Aynen öyle canım benim.En kötü günümüz böyle olsun Elbette herşey geçiyor düzeliyor.

Canımm epeydir yoktun geçen gün geldin aklıma dedim ne zamandır yok ortalarda umarım iyidir diye demek ki hastaymışsın. Çok geçmiş olsun bu konuda tecrübeli değilim ama hastasın diye ağrılar tetiklenmistir diye düşünüyorum

Aslında oğlumla kızım kafa kafaya gidiyor. Bebeklerim son aylarda böyle hızlı kilo alıyorlar. Oğlum haftada 800 gram almıştı son haftalarda. Zaten sezaryen olacaksa kalabildiği kadar kalsın taraftarıyım ben de. Benim de 38+ larda doğum olur muhtemelen. Doktorum öyle söyledi. 4500 ü geçmese daha iyi olur dedi.

KIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Ay maşallah bir erkenci daha var sizinle tahmini doğum tarihlerimiz neredeyse aynıymış ama Minnos gelivermiş bile,umarım ikinizde iyisinizdir gözünüz aydın

Yıkanmayan, keselenmeyen insan kokusu yazdan beri en büyük derdim. Kıyafetler yikanmadigini veya su elde yıkama programında yıkıyorlar heralde koku gitmiyor insalarda. Dertlendim yine. Geçmiş olsun kendine dikkat et

Yıkanmayan, keselenmeyen insan kokusu yazdan beri en büyük derdim. Kıyafetler yikanmadigini veya su elde yıkama programında yıkıyorlar heralde koku gitmiyor insalarda. Dertlendim yine. Geçmiş olsun kendine dikkat et
Şu baskın ter kokan ve bunu bilerek dikkat etmeyen insanlardan nefret ediyorum. Arkadaş bir duş almak. Bir deodorant sıkmak çok mu zor ya. Yada o pis kokularının üstüne parfüm sıkmaları bitiriyor beni.

ben şimdi pazartesi gittiğimde 34 olacak muhtemelen kilosuna göre az çok bişey söyler. ama ağırlaştığını hissediyorum zaten ve çok zorlayıcı ilk çocuğum 3300 40 haftada doğmuştu bu baya süprizli böyle. 36 da almasını ben de tercih ederim normal doğum bekleyemicem çok ağırlaştım dayanamıyorum hiç

KIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Canım daha bugün seni düşünmüştüm ne yapıyor acaba tatile filan gitcekti diye. Durumunuz nasıl iyisinizdir inşallah. Sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzucuk ömrü uzun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…