- 17 Ekim 2024
- 286
- 365
- 18
- 33
Benim de kız. Kızlar bir tık daha ufak oluyorlar o sebeple sordum oğlunuza göre kızınız bir tık ufak gidiyor gibi sanki. Bende de şekerden korktular çıkmadı ama ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama pek de edemiyorum sanki sonra da vicdan azabı çekiyorum. 39'u bekleyeceğiz gibi duruyor ama bu cumartesi doktora gideceğiz bakalım hayırlısıylaEvet bir önceki erkek bu kız bebek. Ama kilo ve boyları benzer seyrediyor. Evet çok yakınmış kiloları. Sizin bebeğinizin cinsiyeti ne?
Amin inşallah gerçekten sağlıklı olsunlar biz de olalım da günü, nasıl geldiği hiç önemli değil bende diyet vs olayi olmadi ama anlayabiliyorum ne kadar mucedele ettiğini bu konuda dirayetli olmak hele hamile iken çok zorSağol canım benimöyle mutlu oldum ki bilemezsin. Çok zormuş kendini tutmak hele hamilelikte insanın canı neler neler yemek istiyor. Çok şükür düzene girdi şeker bir tıkta olsa açtı diyeti
Benimde aslında şuan için doğum hakkında böyle konuşuldu ama bakalım normalde gelebilir ama bazı riskler var kontrolde Olcam. Şubat sonu Mart başı artık bebek belirleyecek geleceği zamanıaman sağlıklı olsunlar da ,hem onlar hem biz iyi olalım da. Rabbim hepimize kolay bir nefeste rahat doğumlar nasip etsin. Hepimizin evladı sağlıklı sıhhatli olsun
Size ne sormak istiyorum devlette bilgisayar mühendisi şartları nasıl? Ben de bilgisayar mühendisiyim ama özel beni artık tüketti ama hiç aklıma devlet gibi bir opsiyon gelmemişti yıllardırinşALLAH canım. biz de karı koca devlette memuruz.eşim sağlık alanında ben de bilgisayar mühendisiyim . bizim de sadece yıllık izinler var onlarla dönmeye çalışıyoruz cocukların ozel durumlarını. Aileler de uzak da . zaten eş ailesinden destek yok hiçbişekilde annem sagolsun o ıdare edıyor zor zamanlarda . bir şekilde geçiyor süreçler.
Aynen öyle canım benim.En kötü günümüz böyle olsunAmin inşallah gerçekten sağlıklı olsunlar biz de olalım da günü, nasıl geldiği hiç önemli değil bende diyet vs olayi olmadi ama anlayabiliyorum ne kadar mucedele ettiğini bu konuda dirayetli olmak hele hamile iken çok zor
Canımm epeydir yoktun geçen gün geldin aklıma dedim ne zamandır yok ortalarda umarım iyidir diyeKızlar selaambaya agır bı grıp gecırdım 10 gundur öksürük burun tıkanıklıgı vs.antıbıyotık alıyorum 3 gundur cempes 600 mg.ıkı gundur vajınamda agrı kasık ve bel agrısı cekıyorum.erken dogum belırtısı falan olabılırmı bu?tecrubeli annişkolar bi el atın
Aslında oğlumla kızım kafa kafaya gidiyor. Bebeklerim son aylarda böyle hızlı kilo alıyorlar. Oğlum haftada 800 gram almıştı son haftalarda. Zaten sezaryen olacaksa kalabildiği kadar kalsın taraftarıyım ben de. Benim de 38+ larda doğum olur muhtemelen. Doktorum öyle söyledi. 4500 ü geçmese daha iyi olur dedi.Benim de kız. Kızlar bir tık daha ufak oluyorlar o sebeple sordum oğlunuza göre kızınız bir tık ufak gidiyor gibi sanki. Bende de şekerden korktular çıkmadı ama ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama pek de edemiyorum sanki sonra da vicdan azabı çekiyorum. 39'u bekleyeceğiz gibi duruyor ama bu cumartesi doktora gideceğiz bakalım hayırlısıyla
Maşallah. Bebek nasıl, siz nasılsınız?KIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Ay maşallah bir erkenci daha varKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Allah bağışlasınKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Üzüldüm sen de ister istemez sinirden kasılmıssındır bitmek bilmemiştir saatlerSabahında sağolsun değiştirdiler ama iş işten geçmişti yaa
Ne kadar pozitif güzel bir msj . Anneliğiniz mutluluğunuz daim olsun. Sağlıcakla büyütünKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Tebrik ederim sağlıklı çok güzel bir ömrü olsunKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Yıkanmayan, keselenmeyen insan kokusu yazdan beri en büyük derdim. Kıyafetler yikanmadigini veya su elde yıkama programında yıkıyorlar heralde koku gitmiyor insalarda. Dertlendim yine. Geçmiş olsun kendine dikkat etHiç bilmiyorum ya geçiyor bir süre sonra tekrar geliyor. Dün yanıma başkabir hasta yatırdılar. Allahın gücüne gitmesin gerçekten o kadar kötü kokuyorlardı ki anne kız sürekli camı açık tutmak zorunda kaldım şifayı kapmışım malesef öksürük nefes darlığı falan başladı doktor ondan dolayıdır göğüs ağrın dedi bişey de yapamadı.
Nst de sancılar değil de bebeğin kalp atışları 200 e çıkınca çok korktum sakin kalamadım.
Amin canım inşallah
Canım benimki sancı değil aslında kasılma oluyor karnımı sanki sıkıyorlar gibi oluyor.
Canım ben nst de 87 yi gördüm en son hemşireler doktorla konuşurken duydum 100lere vuran çok güçlü sancısı var diye. Dediğim gibi sancı değil benim hissettiğim kasılma kasılma ile birlikte sancı da olursa dayanılmaz oluyormuş sanırım
Evet canım zaten 100 sonmuş sanırım. Nst den sonra hemen doğumhaneye geçtim açıklık hala aynı dedi ebe. Sonrasında doktorum geldi elle karnımı muayene etti o sıra karnım yumuşaktı kasılma yoktu. Göğsümdeki ağrıyı da işte öksürüğe bağladı. Hastanede daha kötü oluyorsun hastalandım diye çıkışımı verdi taburcu oldum geldim eve. Çıkmadan nst takıldı yine kasılmalarım vardı ama bence probu yanlış yere koydu çok güçlü kasılmayı 30 ölçtü. Hemşireye söyledim ama nst de gözükmemiş dedi geçti. Hala kasılmalarım var ama düzenli değil.
Hayırlı olsuuun umarım her şey yolundadır. Sağlıkla mutlulukla güzel yıllarınız olsun güzel kuşunuzlaKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Şu baskın ter kokan ve bunu bilerek dikkat etmeyen insanlardan nefret ediyorum. Arkadaş bir duş almak. Bir deodorant sıkmak çok mu zor ya. Yada o pis kokularının üstüne parfüm sıkmaları bitiriyor beni.Yıkanmayan, keselenmeyen insan kokusu yazdan beri en büyük derdim. Kıyafetler yikanmadigini veya su elde yıkama programında yıkıyorlar heralde koku gitmiyor insalarda. Dertlendim yine. Geçmiş olsun kendine dikkat et
ben şimdi pazartesi gittiğimde 34 olacak muhtemelen kilosuna göre az çok bişey söyler. ama ağırlaştığını hissediyorum zaten ve çok zorlayıcı ilk çocuğum 3300 40 haftada doğmuştu bu baya süprizli böyle. 36 da almasını ben de tercih ederim normal doğum bekleyemicem çok ağırlaştım dayanamıyorum hiçBen iki gebeliğimde de bu durumu yaşadım. Oğlum 3900 gram doğdu 36+2 de. İri bebek olduğu için normal doğum iptal oldu. Bende de şekerden şüphelenilmişti ama öyle bir şey çıkmadı. Sadece biraz daha dikkat etmiştim korkudan. Bu gebeliğimde de 34. Haftadayım ve bebek 3050 gram şu an. Yüne şekerim normal ama dikkat etmeye çalışıyorum sadece. Bu bebekde de erken sezaryen günü verirler diye düşünüyorum. Ayın 20 sinde kontrolüm var. O zaman belli olacak
Gözün aydın canım hayırlı olsunKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
Canım daha bugün seni düşünmüştüm ne yapıyor acaba tatile filan gitcekti diye. Durumunuz nasıl iyisinizdir inşallah. Sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzucuk ömrü uzun olsunKIZLARRRR, ben bugun anne oldummmm hala inanamıyorummmm subat annesi mi mart annesi mi olurum derken eliz güzel erkenci kuşum bu sabah geliverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?