- 30 Haziran 2013
- 21.442
- 17.165
aman girme depresyona bir de postportumu var bunun bakValla ağaca anlatmadım da gittim daha demin alışveriş yaptım 200 Eurodepresyonum bile paraynan anasını satayım
Canım benim saglıkla biran önce evinize geleceğinize inanıyorum, duamdasınız.Ameliyatlarımı tamamlayıp geldim kızlar evdeyim. Enfeksiyona çok çok dikkat edin lütfen . Bebeklerin de benım de crp düştü artık sükür ama bu süreçte 17 kılo vermısım ıkı haftada . Geçen gün İlk defa oğlumu kucagıma aldımkızımı da yarın alıcam nasipse. Onları hastanede bırakıp gelmek çok zor oluyor gerçekten inşallah bir an önce saglıkla evimize getirebiliriz
postpartumaman girme depresyona bir de postportumu var bunun bak
memislereolacak canım korkma Kaç haftada doğdu ağırlığı nasıl bundan sonra azıcık orada büyütüp verecekler sana oğlusu süt getirmeye çalış canım benim sıcak banyo yaptır müminlere hemen fışkırır
Hadi bakalım selametleBende 34. Te ki randevumuza hazır olacak şekilde ayarlıcam kendimi doktor ilk hedefimiz 35 ama 37 yi görürüz gibi umuyorum dedi korktum biraz
Hastane çantası hazırlayanlar foto liste paylaşırsa çok iyi olur
Ooo bravo sana. Pişik kremi de acil değil zaten ya. Ne almayı düşünüyorsun bu aradabitti sayılır yarin kendi ihtiyaçlarımı da koyup bitircem kaanin ihtiyaclari hazır tek pişik kremi almadım sanırım yarın onu da alicam
Ya bağırsak ağrısı da karın bel ağrısı yapıyor hem de bayağı sancı. Tuvalete çıkınca rahatlıyor insanAy canım bugün beni biraz korkuttu açıkçası dinlenmeye de geçmedi duphalac içtim kabız olmuştum biraz o iyi geldi şu an yine var ama adet olacakmış gibi doğum sancısını düşündürmüyor
Yine kasılmalarla yattım hastaneye kasılmaları durdurdular ama suyum gelmiş haberim yokçarşamba akşam sezaryana alındım. Ben iyiyim oğlum yoğun bakımda entübeydi. Bugün tüpü çıkardılar denemek için.öğlen gidip bakacağım inşallah kendi başına nefes alıyordur. Birkaç da dolaşım sıkıntısı var. Onlarla da tedavi görüyor. İnşallah daha da iyi olacak
Bu haftalarda oluyor. Yüzük takmayın derim. Ayakkabı da rahat olsun içine kalın veya normal çorap değil ince çorap giyin daha rahat olurEl ayak sisleri ne durumda var mı ödem?
Kız o pasaport olacakpostpartum
9 almıştım kılo olarak . Ameliyatlardan sonra hızla vermeye basladım sıkıntı ile birlikte sanırımCanım benim saglıkla biran önce evinize geleceğinize inanıyorum, duamdasınız.Baya kilo vermişsin , gebelik boyunca kaç kilo almıstın
Zaten her yerde eczane, market var söyleriz eşime alır gelir diye düşündüm eksikleri.Merhaba kızlar hastane çantası hakkında konuşulmuş. Ben kendi ihtiyaçlarımı aldım önce kendi çantamı hazirlicam pijamaları yıkayıp utuleyip koycam. Benim koyacaklarim 2 tane pijama, terlik, corap. İc çamaşırı, atlet bunlardan 4er tane koyarım heralde. Emzirme sutyeni aldım 2 tane. Sonra depend, ped, iste kendim için kağıt havlu, ıslak mendil, kolonya. Kirlileri koymak için çöp poşeti koydum. Göğüs pedi lazım olursa diye, göğüs ucu kremi. Ben cok bisey koymucam. Yani eksik bisey olursa eşim alır gelir evden. Kizcemin çantasını da 34. Haftadan sonra oda takimida gelmiş olursa öyle hazırlarım.
Kuzu yok valla postpartuma falan giremem 2 çocuklapostpartum
Kıyamam stresten verilir tabi , ama sen gene de dikkat et beslenmene , minnoşlar gelince güce ihtiyacın olacak9 almıştım kılo olarak . Ameliyatlardan sonra hızla vermeye basladım sıkıntı ile birlikte sanırım
aman aman girmeKuzu yok valla postpartuma falan giremem 2 çocukla
Amiin inşallahKıyamam stresten verilir tabi , ama sen gene de dikkat et beslenmene , minnoşlar gelince güce ihtiyacın olacak
Emzirme sütyeni nerden aldınız? Göğüs ucu kremini mustela düşünüyorum.Merhaba kızlar hastane çantası hakkında konuşulmuş. Ben kendi ihtiyaçlarımı aldım önce kendi çantamı hazirlicam pijamaları yıkayıp utuleyip koycam. Benim koyacaklarim 2 tane pijama, terlik, corap. İc çamaşırı, atlet bunlardan 4er tane koyarım heralde. Emzirme sutyeni aldım 2 tane. Sonra depend, ped, iste kendim için kağıt havlu, ıslak mendil, kolonya. Kirlileri koymak için çöp poşeti koydum. Göğüs pedi lazım olursa diye, göğüs ucu kremi. Ben cok bisey koymucam. Yani eksik bisey olursa eşim alır gelir evden. Kizcemin çantasını da 34. Haftadan sonra oda takimida gelmiş olursa öyle hazırlarım.
Epsom tuzunu meme ucu incisi için kullaniyorlar sanırım süt incisi.. tuzu azalttım ama ayaklarım davul masallahBenim başladıgece uyandım ellerimi sıkarken zorlandım, yüzüğümü çıkarayım dedim bildiğin zorla çıkardım. Dün ayakkabılarımı giyerken de zor girdim içine Buna çare var mı acaba tuz tüketimini azaltmak dışında? Bir de epsom tuzuna koyuyorlar ayaklarını o da mı ödem içindi
Ben e bebekten aldım süngersiz olanlardan. Göğüs ucu kremide lansinoh aldık inşallah faydası olur. Bir de şey duydum kullanan var mı bal mumu kremi varmış onunda çok faydası oluyormusEmzirme sütyeni nerden aldınız? Göğüs ucu kremini mustela düşünüyorum.
Bende mar'le diye bir markanın ürünlerini duydum. Sarı kantaron merhemini alırım belki doğum öncesi ben sonrası bebiş poposu için.Ben e bebekten aldım süngersiz olanlardan. Göğüs ucu kremide lansinoh aldık inşallah faydası olur. Bir de şey duydum kullanan var mı bal mumu kremi varmış onunda çok faydası oluyormus
maşallah niye 4 5 hafta sonra erken değil mi öyle mi dediler sizebugun 31+0 olduk. Her hafta sonu evi parca parca eşimle düzenliyoruz. Bu hafta sonu halıların bir kısmını gonderdim. Bebegin ilk eve geldiğinde kullanacağı besiklerin parçalarını yikadim ,taktik. Hastane cantasj icjn de herseyi aldim bir yerleştirmesi kaldi bir türlü sira gelmedi .Besik falan hazjr olunca da bir duygusallık geldi. Nasip olursa 4 5 haftaya ev bebek kokacak insALLAH