Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    76
maşallah niye 4 5 hafta sonra erken değil mi öyle mi dediler size
bizim tek arter var kordonda ,bir de kolestaz bekliyor doktor ikinci gebelikte çıktığı için. ikinci geceliğine erken doğum öyküsü var .tansiyon da tetikte. gecen 18/11 le hastanede yattik o yuzden surekli erken doğum diyorlar. nasip tabi hersey . sağlıkla vaktinde gelir insAllah .

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum..bir konuda evham yaptım..12 haftalık iken kuaföre gitmiştim kendime sıfır cımbız alıp onunla gittim..kadın çok hızlı almaya kalktı ve kucuk küçük kanattı orayı.ben başta anlayamadım sonra fakettim yeni aldigim cımbız oluncada başlarda çok takilmadim ama sonra içime suphe düştü ya cimbizi karistirdysa..birşey bulaşmaz demi ya..şu an 32 haftaligim böyle birşey yaşayan var mi

bizim tek arter var kordonda ,bir de kolestaz bekliyor doktor ikinci gebelikte çıktığı için. ikinci geceliğine erken doğum öyküsü var .tansiyon da tetikte. gecen 18/11 le hastanede yattik o yuzden surekli erken doğum diyorlar. nasip tabi hersey . sağlıkla vaktinde gelir insAllah .
canım herseyin hayırlısı erken dogum konusunda başından beri grubun bombası benim. şeker tansiyon tiroit rahimagzi yetmezliği abdominal serklaj ileri anne yaşı ile mücadele ediyoruz. 34 bitti bakalım belli de olmuyor şimdilik stabilize gidiyoruz bakalım nereye kadar giderse artık hepimiz için geçerli kolay hamilelik yok. sağlıkla kulaklarımızı alalim da

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum..bir konuda evham yaptım..12 haftalık iken kuaföre gitmiştim kendime sıfır cımbız alıp onunla gittim..kadın çok hızlı almaya kalktı ve kucuk küçük kanattı orayı.ben başta anlayamadım sonra fakettim yeni aldigim cımbız oluncada başlarda çok takilmadim ama sonra içime suphe düştü ya cimbizi karistirdysa..birşey bulaşmaz demi ya..şu an 32 haftaligim böyle birşey yaşayan var mi
Kim nereden bilebilir bu sorunun cevabını?Kimse, bir şey olmaz da olur da diyemez. Muhtemelen bir şey olmaz ama böyle aletleri kullanmadan önce her zaman an azından alkolle silmek daha mantıklı.

canım herseyin hayırlısı erken dogum konusunda başından beri grubun bombası benim. şeker tansiyon tiroit rahimagzi yetmezliği abdominal serklaj ileri anne yaşı ile mücadele ediyoruz. 34 bitti bakalım belli de olmuyor şimdilik stabilize gidiyoruz bakalım nereye kadar giderse artık hepimiz için geçerli kolay hamilelik yok. sağlıkla kulaklarımızı alalim da
Sen yırttın hadi hadi. En bombaydın :) bu gidişle 41i görürsün 😀

Kim nereden bilebilir bu sorunun cevabını?Kimse, bir şey olmaz da olur da diyemez. Muhtemelen bir şey olmaz ama böyle aletleri kullanmadan önce her zaman an azından alkolle silmek daha mantıklı.
Kendime gidip eczaneden sıfır paketli cımbız aldım..eğer onu karistirmadiysa bir sorun yok aam karistirma ihtimali kafamı karıştırdı ...içime durduk yere şüphe dustu

Bak sana bilebileceğin bir soru sorayım 4mrgn taşıyıcısı olmak sorun mu hijyene dikkat edersem geçer mi? Yani taşıyıcılıktan kurtulmak diye bir şey var mı?

masALLAH size. evet okuyorum surekli mesajlari serklaj var sizde sanirim .Allah yardim ediyor insALLAH sağlıkla alalim kucağımıza. evet hicbirsey belli olmuyor. doktorlar tüm riskleri sıralıyor oyle olunca hazırlıklı olalım diye acele ediyorum biraz. bakalim insALLAH güzel güzel dogumlarimiz olur🤲

4 ana grup antibiyotiğe dirençli bakterinin taşıyıcısı olduğum belirtilmiş testte. Ayrıntılı inceleme için ev doktoruna gitmem gerekiyor öyle yazıyor mektupta.
Aaa yeni mi tanı kondu. Almanya’da çok görülüyor bence baktır hangi bakteri belki vardır antibiyotiği. Mesela klebsiela ise yanıt verir

Merhaba, ben de bu sayfaya yaptırdım hatta kargoda merakla bekliyorum :) Gümüş kapak 999 ayar e bebekten aldım, Ateş ölçer koltuklaltı aldım bir tane de kulaktan ölçer Braun 3030 alacağım. (Reklam değil😁) En güvenilir kulaktan ölçüm geliyor bana , evde pandemiden kalma temassız da var 😁kraft anne bebek çantasını ben de aldım gayet büyük seyahat için vs sonra da kullanılır . Hastane çıkışı için isimli yaptırdığımı kullanırım diye düşünmüştüm ama hemen giyerse belki foto çekinemeden kirlenebilir diye 10lu hastane çıkışı almaya karar verdim 🙈
Atölyerakun dan geldimi isimli takımları sipariş vermiştiniz en son kargodaydı. 😃
Bende sipariş verdim şimdi bakalım inşallah güzel gelir.

masALLAH size. evet okuyorum surekli mesajlari serklaj var sizde sanirim .Allah yardim ediyor insALLAH sağlıkla alalim kucağımıza. evet hicbirsey belli olmuyor. doktorlar tüm riskleri sıralıyor oyle olunca hazırlıklı olalım diye acele ediyorum biraz. bakalim insALLAH güzel güzel dogumlarimiz olur🤲
temmuz ayında bir arkadaşım 40 haftayı buldu kordonda terter tek ven vardı beklediler 2500 gram doğdu bebis ama çok hızlı toparladı

temmuz ayında bir arkadaşım 40 haftayı buldu kordonda terter tek ven vardı beklediler 2500 gram doğdu bebis ama çok hızlı toparladı
masALLAH darısı bize. gelisim geriliği olursa doğuma aliriz dediler. cok sukur şimdiye kadsr hersey yolunda ama baska anomalilerden de bahsediyorlar Allah a emanet artik. Sali günü kontrol var . her kontrol öncesi stres oluyorum. umarım gelişiyodur bebegim. cok sagolun moral oldu arkadaşınız. etrafta çok duyduğum bisey de degil doktorlar da olumsuzluk sıralıyor surekli.

Kızlar ya bişey soracagım, ben sürekli eşimle geriliyorum, sonra aglama nöbetleri geçiriyorum, yaklasık 1,5 aydır evdeyim cok da bunaldım , dısarı da çıkıp gezemiyorum gebelikten dolayı. Yani gebelik hormonu vb de etkiliyor tabi ki de ama eşimin tutumu da beni çok yıpratıyor sanırım . Siz de durumlar nasıl , dingin huzurlu bir gebelik geçiremedim malesef, sizde mental psikolojik durumlar nasıl, nasıl geçti hamileliğiniz

Kızlar ya bişey soracagım, ben sürekli eşimle geriliyorum, sonra aglama nöbetleri geçiriyorum, yaklasık 1,5 aydır evdeyim cok da bunaldım , dısarı da çıkıp gezemiyorum gebelikten dolayı. Yani gebelik hormonu vb de etkiliyor tabi ki de ama eşimin tutumu da beni çok yıpratıyor sanırım . Siz de durumlar nasıl , dingin huzurlu bir gebelik geçiremedim malesef, sizde mental psikolojik durumlar nasıl, nasıl geçti hamileliğiniz
Canm aslında en büyük sebep evde olup kafamızı dağıtbileceğimiz başka bir işle uğraşmamamız. eşimizin söylediği her şeyi takıyoruz onunla ilgileniyoruz kendimizle ilgilenmeyi unutuyoruz beklentilerimiz çok artıyor ve bunları taktıkça takmak için çok fazla vaktimiz var açıkçası bir çoğumuz bu sorunu yaşıyoruz artık hepimiz evdeyiz çalışan da çalışmayan da. Bundan önceki hayatımız nasılsa gebelikte çok farklı olmuyor açıkçası hatta daha sıkıntılı hatta lohusalık daha sıkıntılı geçiyor çocuk olunca SORUNLAR daha da artıyor yani hayata bakış açısıyla da ilgili biraz açıkçası. Gebeliğin huzurlu geçmesini de çok da takılma açıkçası herkes dörtdörtlük gebelik yaşamıyor hatta dörtdörtlük yaşayan yoktur bence problemler illaki olacak bundan sonra da olacak hiçbir zaman tekdüze mutlu sorunsuz bir hayat yok sen kendine vakit ayır kendini mutlu olacağı şeyler yap arkadaşlarınla akrabalarınla görüşüp sosyalleşmeye çalış uğraşabilecek başka şeyler bunlar iyi gelebilir başka aklıma gelen bir şey yok

Canm aslında en büyük sebep evde olup kafamızı dağıtbileceğimiz başka bir işle uğraşmamamız. eşimizin söylediği her şeyi takıyoruz onunla ilgileniyoruz kendimizle ilgilenmeyi unutuyoruz beklentilerimiz çok artıyor ve bunları taktıkça takmak için çok fazla vaktimiz var açıkçası bir çoğumuz bu sorunu yaşıyoruz artık hepimiz evdeyiz çalışan da çalışmayan da. Bundan önceki hayatımız nasılsa gebelikte çok farklı olmuyor açıkçası hatta daha sıkıntılı hatta lohusalık daha sıkıntılı geçiyor çocuk olunca SORUNLAR daha da artıyor yani hayata bakış açısıyla da ilgili biraz açıkçası. Gebeliğin huzurlu geçmesini de çok da takılma açıkçası herkes dörtdörtlük gebelik yaşamıyor hatta dörtdörtlük yaşayan yoktur bence problemler illaki olacak bundan sonra da olacak hiçbir zaman tekdüze mutlu sorunsuz bir hayat yok sen kendine vakit ayır kendini mutlu olacağı şeyler yap arkadaşlarınla akrabalarınla görüşüp sosyalleşmeye çalış uğraşabilecek başka şeyler bunlar iyi gelebilir başka aklıma gelen bir şey yok
Öyle kuzum cok haklısın , eşim de beklentimin altında hareketler sergiliyor o yuzden daha da içerliyorum sanırım . Lohusalık da korkutuyor , bir de iki bebek, ilk anneliğim, mental ve bedenen saglıkla atlatsaydık su sureci 🙏

Bende de işler hiç yolunda gitmiyor resmen ne bebeğimi düşünebiliyorum ne doğumu erken doğum riskim var daha hiç bişeyim tam değil çünkü oturup bebekle ilgili düşünemiyorum bile. Hayatımızı tamamen değiştiriyoruz. Eşim işini bıraktı şehir değiştirecez ev bulamadık bu gün gitti eşyaları toplayacak ama getirecek bi evimiz yok. Ben gidip evimi toparlayamıyorum. 1 ay önce evden apar topar cenazemiz var diye sabahın 6 sonda çıktık 3 güne dönecektir sözde ama dönemedik heryer her yerde kalmış evde. Gebeliğimi hiç böyle stresle geçireceğimi düşünmemiştim. Eşim desen ev bulma taşıma telaşesinde ve benim nasıl ne durumda olduğumu farketmiyor bile. Sanırım en çok buna üzülüyorum 🥺😭

Dostlar merhaba isim konusunda kararsızlık yaşıyoruz ve öyle bunaldım ki belki bir görüş bende ışık yakar diye sizlere danışmaya karar verdim ben Alp istiyorum eşim kısa olduğunu düşünüyor ama anlamı net ve güzel Aybars olabilir dedik kulağa çok güzel geliyor ama anlamı konusunda emin olamıyoruz ay ve pars ya da oy ve pars kelimelerinden türemiş oy eski Türkçe de boz renk anlamında yani aslında bizim bildiğimiz ay değil o nedenle emin olamıyorum bir de Gökalp var onda da dil sürçmesi yaşanır mı ya da ne bileyim daha ziyade soyadı gibi mi emin olamadım hiçbiri içimize sinmedi 😢

X