- 30 Haziran 2013
- 21.382
- 17.085
az kaldi dayancaz senle çok yakınız 3 4 gün var aramızda bugün belim çok ağırdı nasil sinir oldum sana her gün başka bisey çıkarıyorlarValla canım usandım ya canımdan bezdim
Bende 34. Te ki randevumuza hazır olacak şekilde ayarlıcam kendimi doktor ilk hedefimiz 35 ama 37 yi görürüz gibi umuyorum dedi korktum birazÇanta hazırlığı bitiren var mı bi foto atsın gözümüz gönlümüz açılsın. Ben yıkadım her şeyi pzt ütüleyip organizerlere koycm. 33. Haftadayım
bitti sayılır yarin kendi ihtiyaçlarımı da koyup bitircem kaanin ihtiyaclari hazır tek pişik kremi almadım sanırım yarın onu da alicamÇanta hazırlığı bitiren var mı bi foto atsın gözümüz gönlümüz açılsın. Ben yıkadım her şeyi pzt ütüleyip organizerlere koycm. 33. Haftadayım
Ay canım bugün beni biraz korkuttu açıkçası dinlenmeye de geçmedi duphalac içtim kabız olmuştum biraz o iyi geldi şu an yine var ama adet olacakmış gibi doğum sancısını düşündürmüyorKızlar bel ağrısı normal. Ve tek başına doğum habercisi değil. Dogum sancısı olursa anlamamanız mümkün değil :) dinlenmeyle geçmez hafiflemez gitgide sıklığı da şiddeti de artar.
Seni çok anlıyor ve yaşadıklarının çoğunu ben de yaşıyorum şu anda. Benim oğlan da yoğum bakımda daha kucağıma bile alamadım. Her gün gidip konuşuyorum onunla sütümü götürüyorum. Ama bir yanım eksik. Sabırsızlıkla çıkacağı günü bekliyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınAmeliyatlarımı tamamlayıp geldim kızlar evdeyim. Enfeksiyona çok çok dikkat edin lütfen . Bebeklerin de benım de crp düştü artık sükür ama bu süreçte 17 kılo vermısım ıkı haftada . Geçen gün İlk defa oğlumu kucagıma aldımkızımı da yarın alıcam nasipse. Onları hastanede bırakıp gelmek çok zor oluyor gerçekten inşallah bir an önce saglıkla evimize getirebiliriz
aaa bir dakika sen ne zaman doğum yaptın ben mi kaçırdım canım yaaaSeni çok anlıyor ve yaşadıklarının çoğunu ben de yaşıyorum şu anda. Benim oğlan da yoğum bakımda daha kucağıma bile alamadım. Her gün gidip konuşuyorum onunla sütümü götürüyorum. Ama bir yanım eksik. Sabırsızlıkla çıkacağı günü bekliyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Vallahi ruhum sıkıldı bıktım ya. Bence ben düşünüyorum acaba vebal falan mı aldım kul hakkı mı yedim çoluğundan çocuğundan çıksın çek diye çok büyük bir beddua mı aldım. Sorguluyorum kendimi yok yani bulamıyorumaz kaldi dayancaz senle çok yakınız 3 4 gün var aramızda bugün belim çok ağırdı nasil sinir oldum sana her gün başka bisey çıkarıyorlar
yok canım ona kalsa ne insanlar helak olurdu. benim ah ettiğim kaç insan var yerle bir olmaları lazımdı.Vallahi ruhum sıkıldı bıktım ya. Bence ben düşünüyorum acaba vebal falan mı aldım kul hakkı mı yedim çoluğundan çocuğundan çıksın çek diye çok büyük bir beddua mı aldım. Sorguluyorum kendimi yok yani bulamıyorum
Valla doğru diyorsun kendi hayatıma bakıyorum benim bilendiğim insan sayısı bir elin 5 parmağını geçmez hepsi de gayet iyi durumdayok canım ona kalsa ne insanlar helak olurdu. benim ah ettiğim kaç insan var yerle bir olmaları lazımdı.
sende ciddi nazar var. canım kötü enerjileriuzak tutmamız lazım kimseye bir şeyini anlatma sosyal medyada filan paylaşım yapma. benim burnum bostan çıkmıyordu valla artık kimse hayatimi bilmiyorValla doğru diyorsun kendi hayatıma bakıyorum benim bilendiğim insan sayısı bir elin 5 parmağını geçmez hepsi de gayet iyi durumdabende bi tuhaflık var o zaman ne diyim. Allahım inş sağlıkla doğar sağlıkla eve döner 4 kişilik ailemizle yaşarız. Bak allahtan tek ve en büyük isteğim sağlık hep bunun için dua ettim başından beridir. Hep tam tersi oldu. Hep sağlıkla sınanıyorum. O kadar da dua ediyorum ama yok yani.
Canım ben sosyal medyada bir story bile paylaşmıyorum artık ama sanırım çok nazar aldım doğru söylüyorsunsende ciddi nazar var. canım kötü enerjileriuzak tutmamız lazım kimseye bir şeyini anlatma sosyal medyada filan paylaşım yapma. benim burnum bostan çıkmıyordu valla artık kimse hayatimi bilmiyor
git bir ağaca mümkünse çınar saçı bul ya da yaşlı bir ağaca sırtını yasla ona anlat ağaçlar kötü enerjiyi alırmışCanım ben sosyal medyada bir story bile paylaşmıyorum artık ama sanırım çok nazar aldım doğru söylüyorsun
Yine kasılmalarla yattım hastaneye kasılmaları durdurdular ama suyum gelmiş haberim yokaaa bir dakika sen ne zaman doğum yaptın ben mi kaçırdım canım yaaa
Allahım güç kuvvet versin inşallah. Benim de aklım sürekli hastanede . sağ salim saglıklı sekılde çıksınlar inşallahSeni çok anlıyor ve yaşadıklarının çoğunu ben de yaşıyorum şu anda. Benim oğlan da yoğum bakımda daha kucağıma bile alamadım. Her gün gidip konuşuyorum onunla sütümü götürüyorum. Ama bir yanım eksik. Sabırsızlıkla çıkacağı günü bekliyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Valla ağaca anlatmadım da gittim daha demin alışveriş yaptım 200 Eurogit bir ağaca mümkünse çınar saçı bul ya da yaşlı bir ağaca sırtını yasla ona anlat ağaçlar kötü enerjiyi alırmış
Benim başladıEl ayak sisleri ne durumda var mı ödem?
olacak canım korkma Kaç haftada doğdu ağırlığı nasıl bundan sonra azıcık orada büyütüp verecekler sana oğlusu süt getirmeye çalış canım benim sıcak banyo yaptır müminlere hemen fışkırırYine kasılmalarla yattım hastaneye kasılmaları durdurdular ama suyum gelmiş haberim yokçarşamba akşam sezaryana alındım. Ben iyiyim oğlum yoğun bakımda entübeydi. Bugün tüpü çıkardılar denemek için.öğlen gidip bakacağım inşallah kendi başına nefes alıyordur. Birkaç da dolaşım sıkıntısı var. Onlarla da tedavi görüyor. İnşallah daha da iyi olacak