Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Benim de tüp bebek canım. Zorlu sureclerle elde edebildik , ama neredeyse her hafta problem yasayarak bu haftalara kadar geldik, maalesef hiç beklediğim gibi degil benim de . Ama eşimin gercekten anlayıssız biri oldugunun farkına vardım, beni ciddi anlamda zorladı bu surecte, korkum bebeklere de lanse etmesi durumun . Seni cokk iyi anlıyorum canım dolayısıyla

Aybars cok hos bence , soyadınız uzunsa Alp de cok guzel ,ben erkekte iki ismi de çok karizmatik buluyorum

onlar hep olumsuz söylüyor ki hazırlıklı olsun sonra doktor demedi demesin mantigindalqr

Bizde 5 sene bekledik bir sürü tedaviler oldum 3 aşılama 2 tüp bebek denedik ama olmadı en son kendiliğinden oldu herşey güllük gülistanlık olucak sanarken böyle oldu vardır bundada bir hayır rabbim herşeyi yoluna koymayı nasip eder inşallah. Bende sürekli eşime diyorum beni ihmal ediyorsun bak hiç iyi değilim diye ama anlamıyor. İnşallah dediğin gibi bebeklerimize yansıtmazlar inşallah bu durumları.

İnsallah tatlım , bakalım lohusalık nasıl gececek

Şöyle düşün bu duyguların gelip geçici. Sonsuza dek sürmeyecek. Erkekler maalesef böyle biraz odun çoğu. Beklentimiz yüksek oldukça kızgınlığımız kırgınlıgımız fazla oluyor. Milletin kocası da öyle dışarıdan göründüğü gibi değil. :) annemın bi lafı var “millet zkini çaputla büyütür” sen kendine nefes alacak birkaç alan bul at kendini oralara. Değmez bu erkolar :)

Kızııımmm fark etmez bunlar fark etmeeezzz. Buzdolabından git sütü getir desen 1 metre karelik alanda arayıp bulamaz bunlar. Sen diyorsun ki fark etsin. beyinleri öyle çalışmıyor bunalrın. Beklentiye girmeyin çok. Soğutmayın. İnanın taktiksiz evlilik yürümüyor. Oynatacaksın bunları. İşve cilve tatlı dil ile başka türlü olmaz. Programları böyle bunların. Kendimizi yiyip bitirirsiniz. Yönlendirmeden bir iş yapamaz bunalr

Selamlar çalışmaya devam ettiğim için çok bakamadım buralara.
vajina bölgesinde baskı ağrı hissediyor musunuz?
otururken ayağa kalktığımda yada yatakta döndüğünde baskıyla bi anda tuvaletim geliyor falan acaba bunlar bebeğin doğum pozisyonuna geldiğini mi gösterir? yarın 32 hafta kontrolüm var söyleyebiliyorlar mi yerleşmişse doğum kanalına yani anlaşılır mı usg de

Sana da Allah başka dert vermesin bacım

31+2 de 2.250 gr doğdu. Kilosu çok iyiydi ama dolaşımda sıkıntı vardı eli ayağı şiş. Bide crp 13 çıkmış onun tedavisine başladılar. Ama tüpü de çıkardılar dün. Biraz makine desteği ile kendi nefes almaya başladı çok şükür.

cunku olması gereken bu çünkü testosteron etkisi altindalar
ohh çok şükür bak nefesini almış kendi başına kilosu da iyi hızlıca toparlar o canım süt çok önemli onu senin kolostrumlar iyileştirecek 13 de çok yüksek değil gibi ama bebişlerde nasıl bilmiyorum antibiyotik cevap veriyorsa çok iyi

Kız keyfimi yerine getirdin, cokk dogru soylemissin vallahi fazla deger veriyoruz sonra yıpranıyoruz , kocaya erkoya acımamak lazım , iyi adamlar da vardır illaki ama benimki anasının gözü

Kız keyfimi yerine getirdin, cokk dogru soylemissin vallahi fazla deger veriyoruz sonra yıpranıyoruz , kocaya erkoya acımamak lazım , iyi adamlar da vardır illaki ama benimki anasının gözü
Yok yok iyisi yok. Benım eşim melek gibi ama dışarıya :) bi tek bana acımaz. Herkese kibar özenli bana odun. Nasıl olsa etkilemeye ihtiyacı yok. O yüzden Artık ben de acımıyorum çünkü sonra pişman olcm. Bencil pisliklere. :) İnan erkek annesiyim o da yeri gelir çok bencil bir it olur. Hiç kimseye fedakarlık yapmayın çocuğunuz da olsa. Yeteri kadar yapın yeter. Kendinizi feda etmeyin fazla yormayın bencil olmayo öğrenin önce sizin keyfiniz. Net. Ben bu yaşımda öğrendim. Siz yapmayın

Kendi yapmaktan zevk aldığım şeylere yönelerek ve beklentimi azaltarak başa çıkıyorum bununla canım ben de. Eşim genel olarak düşünceli bir insandır, hamilelik sürecinde de ekstra düşünceli olur diye düşünmüştüm ama yanıldım. Ailem ve kayınvalidem olmasa hamilelere nasıl davranılacağı bilmiyor, onlar yönlendiriyor da balkonu o yıkıyor, sandalyeye o çıkıyor Yoksa aklına gelmez. Seyahate çıkıyor sık sık, babam artık yalnız bırakma diyince farkına vardı, aklım sende kalıyor demeye başladı. Şöyle yârdım ediyor böyle rahat geçti laflarına ben de inanmıyorum, ne çabalar sarfediliyor kim bilir o yardımı etmesi için biz sonucunu görüyoruz sadece. He gerçekten az da olsa idealler vardır, o da kişilik artık

Her cümlenin altına imzamı atıyorum canım parti kur oy verelim o derece yani kesinlikle haklısın

Kız bendeki tatlı dil inanki kimsede yok işve cilve de yerinde çok şükür de işteolmuyor yinede anlamıyor cins bendeki

Aynen canım cok beklentiye girmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…