Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    76
Ben bugün 32 de çalışamaz raporu aldım ve 1 aydır da evde heyet raporluyum. Yani 28. Den beri işe gitmiyorum. Önce ki aylarda da her ay 10 günlük raporum oldu. Dinlendirdim kendimi. Çünkü bana da hamile değilmişim gibi davranıldı. Vicdanım çok rahat. Zaten riskli durumlarım var. Hiçbir şey de bebeğimizden kıymetli değil. için rahat olsun keyfine bak stresten uzak dur. Önce bebeğin ve sen.

Kızlar canım yesil cay cekiyor, normalde gebelikte hiç içmedim, içsem bişey olur mu net bilen bi arkadas cevaplarsa sevinirim

Senin sağlığın demek bebişin sağlığı demek niye bencilce olsun ki.Maaşından kariyerinden vazgeçip bebeğe bakmaya da karar vermişsin. Bencil hissedecegin bir durum yok. İçin rahat olsun. Ben 37 kadar çalışırım çünkü iş ortamı çok stresli değil. Kendini düşünmen bebeği düşünmen aslında kafaya takma

Arkadaşlar belime sancı giriyor hemde çok sık,karnımda ağrı falan yok ama belimde var.sag tarafta sadece dakika bile sürmüyor bıçak saplanması gibi bir agrı korkmalımıyım ya

Arkadaşlar belime sancı giriyor hemde çok sık,karnımda ağrı falan yok ama belimde var.sag tarafta sadece dakika bile sürmüyor bıçak saplanması gibi bir agrı korkmalımıyım ya
beline girip kasiklara doğru dağılıyor mu öyleyse sanciya benziyor canim gidip bir nst yaptirman iyi olur

beline girip kasiklara doğru dağılıyor mu öyleyse sanciya benziyor canim gidip bir nst yaptirman iyi olur
Kasıklarda karın bölgemde hiç yok canım,belimde hemde öyle az buz değil dakikada bir bazen iki bıçak saplanması gibi oluyordu,ayagımdada aşırı üşüme vardı sıcak su torbası alıp yattım geçti baya.yarın misafirlerim vardı temizlik,pasta börek derlen çok yoruldum sanırım şuan pişmanım

yorulmussun evet enfeksiyona da benzettim. uzaninca dinlenince geçiyorsa sorun yoktur. Ben olsam giderim ama bilmiyorum gitmem belki de şuan benim de belim agiriyor ama genel bir ağrı yatıyorum sana git derken kendini iyi dinle ya bu ağrı farklıymış degisikmis dersen bekleme git acile

Tamam canım sağol zaten yola düştüm gidiyordum ama geçince bir rahatlama geldi gitmeyede korkuyorum vallahi ne yalan söyleyim

Ben ikiz oldugum için 30 da çıkabiliyordum ve bir gün bile çalısmadım fazladan çünkü aynı şeyler benim iş yerim içinde geçerliydi evet benim iş arkadaslarım vs üzerimde ekstra yük olmadılar falan ama finans alanında çalıdmak maalesef asırı stresli oluyor hele özel sektörde kendini hiç kötü hissedeceğin bir durum yok herkes bir olmak zorunda değil herkesin işi rahat olmadığı herkesın boyu kilosu aynı olmadıgı gibi dayanabilecek limitleri de degişir sen ve bebeğin nasıl r ahat olacaksanız o şekilde hareket et bunu senden başka kimse bilemez kendini dinle ve kararını uygula o stresten 37 ye kadar çalısacagım derken erken doğumla yüzyüze geldiğinde bugün aman neden çalışmıyorsun diyenler o zaman da ayy napcaktın sanki 3-5 hafta neden çalıştın der seni senden baskası bilemez

Selam kızlar hastanede alınan sürüntü testinde rektumda enfeksiyon tespit edilmiş. 4mrgn yani 4 ana antibiyotik grubuna dirençli. Sadece taşıcı mıyım yoksa hasta mıyım bakacaklarmış ama kim bakacak ne zaman nasıl bakacak anlayamadım. Ev doktoruma ve kadın doğum doktoruma iletmemi yazmışlar mektupta. Sinirlerim yine çok feci bozuldu. Evde depresyon küpü gibi geziyorum.

askitom çok mu güzelsin acaba nedir bu başına gelenler gel kurşun dökelim vallahi toplu ayin filan yapalım ben sinir oldum geçicidir umarım

ben de ayni durumdayim. sagligim el vermiyor ama bebegimi erken bırakmak zorunda kalacağım diye surekli dusunuyorum. ücretsiz izin alma imkanım da yok suan. buyuk oglum özel okulda kucuk oglum bakıcıda. ama suan kotu olursam bebegime da faydam olmayacak diyr calisamaz alacagim. suan daha riskli durumdalar anne karnında ne olacağı belli degil.siz de böyle düşünün belki yardımcı olur. stres durumunuz bebegi de etkiliyordur en azinsan isten uzaklaşınca daha mutlu olursunuz inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…