Canım annem babam ve kardeşim gider gitmez hemen ardına kayınvalidem ve kayınpederim gelecek. Yani annemler ve kayınvalidemler denk gelmeyecek birbirlerine. Şükür ki.Bacım çok zıt karakterlerin bir araya gelişi. Seni bilmem ama inşallah annen oturup ağlamaz. Temizlik takıntısı varsa diğerlerinin yaptığı herşey batar.
H.stırsın ordan manyakDeme öyle kız daha geçen hafta bu konu yüzünden instegramdan baya tartıştık. Kadın çalışıyor çocuğunu 3 yaşında kreşe verecek. Yok maddi imkan yoksa çocuk yapmayın yok para meraklısısınız gözünüzü para bürümüş. çocuğunuzu parayla dövdürüyorsunuz . Yok büyüyünce sizi sevmeyecek beni başından
attın diyecek falan fistan çıldırdım resmen ya. Çocuk gelişimi için gönderen çalışan dünya insan var bu kadar cahilce olabilir mi zihniyetler anlamadım. Sanki ev araba alınacakta birikimden sonra çocuk yapacaz hey yavrum heyDikkat bizimkiler büyüyünce bize anne demeyecek
Senin bana bu olayı 2 sayfadır anlatma azmine hayran kaldım. Allah razı olsun. Malum hamilelik beyni.Canım annem babam ve kardeşim gider gitmez hemen ardına kayınvalidem ve kayınpederim gelecek. Yani annemler ve kayınvalidemler denk gelmeyecek birbirlerine. Şükür ki.
Senin bana bu olayı 2 sayfadır anlatma azmine hayran kaldım. Allah razı olsun. Malum hamilelik beyni.
Ben gerekeni yaptım rahat ol izdiham oluştu. Kadın beni sayfayı engelleyip kaçtı.H.stırsın ordan manyakdelinin zoruna bak. Pardon da ben çocuğa Almancayı nasıl öğretcem ben daha kendim bilmiyorum. Ben kursa nasıl gidicem. Eşim işe nasıl gidecek. Hepsini geçtim ben de insanım belki dinlenmek istiyorum. Bana anne demeyecekmiş. Demiyor zaten mama diyor anaaaa millet iyice delirmiş bol keseden konuşuyor iyice. yav bırak Allah için böyle insanları kuzucum ya millet boş beleş konuşup duruyor
Kaos seviyor deli yaBen gerekeni yaptım rahat ol izdiham oluştu. Kadın beni sayfayı engelleyip kaçtı.
Yemin ederim ederim balık benzetmesi çok iyi. Midemin yanacağını bile bile tırtıklayıp sonra uyuyayamam balıklara verilen yemin fazla gelmesi ile hepsini yiyip intihar etmesi ile yarışır.ajalöaleöme biz bir şeyi anlayabilirsek bu aralar kına falan yakalım 60 iq balık gibi geziyoruz
babam ben şişmanken gelirdi yanıma ben buzdolabındayım gece 3 anasını satayımYemin ederim ederim balık benzetmesi çok iyi. Midemin yanacağını bile bile tırtıklayıp sonra uyuyayamam balıklara verilen yemin fazla gelmesi ile hepsini yiyip intihar etmesi ile yarışır.
İzlemeyemedim benim mesajıma yazmıştı haspam.Kaos seviyor deli yaseverim deliyiii aynı ben köşeye pusup eline çekirdek alıp keyifle izledin mi ben öyle yapardım yiyin birbirinizi
Tüh yaİzlemeyemedim benim mesajıma yazmıştı haspam.
Yaaaaa benimlede okulda şişko patates yarım kilo domates diye dalga geçerlerdi. Birde ilk okul aşık olduğum çocuk vardı nasıl ağlıyordumbabam ben şişmanken gelirdi yanıma ben buzdolabındayım gece 3 anasını satayımmide fesadı geçirip çatlayacan çatlayacan yeme daha yeme boşal da semerini ye derdi babamın da elinde kafam kadar domates ve bir somun ekmek
Ben stresimi ordan atıyorum. Normalde asla yorum da yapmam ha. Bu işsiz kalma bana yaramadı. Baksana herkes bir yerden hıncını çıkarıyorTüh yacanım sıkıldıkça ben de stres atıyorum şu şekil ama sosyal medyada değil günlük hayatımda kavga gürültü tartışma hengame sosyal medyada yapsam en azından günlük yaşantıma zararı olmayacak
Kuzu ben benim durumu cidden anlamamıştım. Küçükken zayıftım 20 yaşıma kadar asla hiç şişman olmamıştım. 20 yaşımda psikiyatriye başlayınca kilo almaya başladım 26 yaşımda evlendim 27 yaşımda 105 kilo civarı tüp mide ameliyatı oldum. Ameliyattan 8 ay sonra hamile kaldığımda 67 kiloydum 72 doğuma girdim emzirme döneminde 50 kiloya düştüm Mavi duruda da 67 hamile kaldım 60a düştüm şu an 69’um. Ben kendime zayıf biriyim de diyemiyorum şişman biriyim de diyemiyorum. 20-27 yaş arası şişmandım diyebilirim sadece sanırım.Yaaaaa benimlede okulda şişko patates yarım kilo domates diye dalga geçerlerdi. Birde ilk okul aşık olduğum çocuk vardı nasıl ağlıyordum
Kuzum ben işsiz kalmayı kafama takmıyorum şu zamana kadar çok düzenli bir çalışma hayatım olmadı. Hep parça bölük oldu inş mavi durudan sonra olur benim de. Benim stresim tamamen hamilelikte gurbette olmak sanırım. Yani bu trde ailenden uzak olmaya da benzemiyor. Aynı dilin aynı kültürün içinde büyümediğin insanlar. Geleli 2 sene olmuş sistemine %100 hakim değilsin vs vs çok zor cidden.Ben stresimi ordan atıyorum. Normalde asla yorum da yapmam ha. Bu işsiz kalma bana yaramadı. Baksana herkes bir yerden hıncını çıkarıyor
Yok bacım ben hep balık etliydim. Şişman değil ama akranlar çok acımasız malesef. 164 boyunda hep 50 kilodaydım bekarken evlenince 55 kadar çıkıyordum sonra geri veriodum. Kemik ağırlığım yok o yüzden hep balık etliyim basen de var. Hiç zayıf olduğumu hatırlamam. Şimdi 73 kilodayım yani inşallah öyledirKuzu ben benim durumu cidden anlamamıştım. Küçükken zayıftım 20 yaşıma kadar asla hiç şişman olmamıştım. 20 yaşımda psikiyatriye başlayınca kilo almaya başladım 26 yaşımda evlendim 27 yaşımda 105 kilo civarı tüp mide ameliyatı oldum. Ameliyattan 8 ay sonra hamile kaldığımda 67 kiloydum 72 doğuma girdim emzirme döneminde 50 kiloya düştüm Mavi duruda da 67 hamile kaldım 60a düştüm şu an 69’um. Ben kendime zayıf biriyim de diyemiyorum şişman biriyim de diyemiyorum. 20-27 yaş arası şişmandım diyebilirim sadece sanırım.
Alışman zaman alıcak. Biz aynı ülke sınırları içinde zorlandık tayin durumundan herkesten çok uzağa geldik. Şimdi iyiki olmuş diyorum. Gerçekten yakınlık kötü. Ama senin durum farklı etrafında sürekli farklılıklar çocukların geleceği sen daha bilmiyorken onlara yetememe korkusu inşallah erkenden alışırsın. Ben bırda kamudayım arkeoloğum ama eşim kafaya takmış şimdi Almanca kursu alıyor. Almanyaya gidecez diye. Çok tartışma çıktı ayrılık arifesine bile geldik. İşimi gücümü bırakıp gelmem diye. Sonrası bir kararda mutabık kaldık. Olursa dediğin gibi iki çocukla benim içinde kabus olacak ilk zamanlarKuzum ben işsiz kalmayı kafama takmıyorum şu zamana kadar çok düzenli bir çalışma hayatım olmadı. Hep parça bölük oldu inş mavi durudan sonra olur benim de. Benim stresim tamamen hamilelikte gurbette olmak sanırım. Yani bu trde ailenden uzak olmaya da benzemiyor. Aynı dilin aynı kültürün içinde büyümediğin insanlar. Geleli 2 sene olmuş sistemine %100 hakim değilsin vs vs çok zor cidden.
Beni bi de doktor 1 sene kobay faresi gibi denedi. Olmadı onu yaz o olmadı bunu yaz 10 sene 27 yaşıma kadar çok ciddi ilaç kullandım ameliyattan sonra kademeli olarak ilacı bıraktım ve ilk kızıma hamileyken 0.25 mg koruma amaçlı içtim. Doğumdan sonra hiç ilaç kullanmadım hala daha kullanmıyorum. 2 aydır da terapi almıyorum ya bu arada. Sanırım farkında olmadan terapiyi de bıraktım benYok bacım ben hep balık etliydim. Şişman değil ama akranlar çok acımasız malesef. 164 boyunda hep 50 kilodaydım bekarken evlenince 55 kadar çıkıyordum sonra geri veriodum. Kemik ağırlığım yok o yüzden hep balık etliyim basen de var. Hiç zayıf olduğumu hatırlamam. Şimdi 73 kilodayım yani inşallah öyledirpsikiyatri ilaçları herkeste kilo yapıyor. Gördüklerim hep bu yönde. Ama çok güzel vermişsin. Doğum kilolarını da güzel vermişsin. Valla helal olsun.
Ya kuzum alıştım alıştım da bu hamilelik vs ekstrem durumlarda sistemini bilmediğim olaylara girmek zor oluyor. Yoksa ben buraya 2023 Ocakta geldiğimde kızım 8 aylıktı. Bebekle evde yapayalnızdım. Eşim sabah 9- akşam 9-10- gece 1 artık Allah ne zaman kısmet ederse o zaman gelebiliyordu eve kargodayken. O noktadan bu noktaya gelmek benim için bizim için büyük başarı. Ama sana şunu söyleyim eşinin yurt dışı gibi bir amacı varsa destekle. Ne kadar zorluk çekersen çek buraya geldiğinde çocuklarımın hayatını kurtardım diyorsun. Ben eşimi Almanya’ya zorla gönderdim. Eşimin cesareti yoktu gelmeye ki kendisi çifte vatandaş. Ben kızım 4 aylıkken kalk git diye adamı evden kovalayıp kendi evimi kira ödemediğim evimi kapatıp anneme taşındım 4 ay annemle yaşadım.Alışman zaman alıcak. Biz aynı ülke sınırları içinde zorlandık tayin durumundan herkesten çok uzağa geldik. Şimdi iyiki olmuş diyorum. Gerçekten yakınlık kötü. Ama senin durum farklı etrafında sürekli farklılıklar çocukların geleceği sen daha bilmiyorken onlara yetememe korkusu inşallah erkenden alışırsın. Ben bırda kamudayım arkeoloğum ama eşim kafaya takmış şimdi Almanca kursu alıyor. Almanyaya gidecez diye. Çok tartışma çıktı ayrılık arifesine bile geldik. İşimi gücümü bırakıp gelmem diye. Sonrası bir kararda mutabık kaldık. Olursa dediğin gibi iki çocukla benim içinde kabus olacak ilk zamanlar
Baya uzun dönem kullanmışsın ama hamilelik döneminde kullanmadığına göre bırakırsın bence. Tabi durum ne onu bilmiyorum ama sen çok güçlüsünBeni bi de doktor 1 sene kobay faresi gibi denedi. Olmadı onu yaz o olmadı bunu yaz 10 sene 27 yaşıma kadar çok ciddi ilaç kullandım ameliyattan sonra kademeli olarak ilacı bıraktım ve ilk kızıma hamileyken 0.25 mg koruma amaçlı içtim. Doğumdan sonra hiç ilaç kullanmadım hala daha kullanmıyorum. 2 aydır da terapi almıyorum ya bu arada. Sanırım farkında olmadan terapiyi de bıraktım benBu arada balık et dediğin herkeste var yahu bana şişman gelmedin sen.
Benimde işimi kaybedersem eşime birşey olursa Allah korusun çocuğumun rızkı için kime boyun eğerim korkusu var hep. Sonra sen gidersin işi düzeni kurarsın ben 1 yıllık ücretsiz izin alır gelirim duruma göre birlikte karar veririz diye konuştuk. Hatta 2 çocuğu beğenirsek orda yaparız en azından çocuk içinde 2 yıl ücretsiz izin alır. Orda işimi kaybetmeden 3 yıl yaşarız. Benimde içim rahat olur diye tabi hep planlar olmuyor. Hamile kaldımYa kuzum alıştım alıştım da bu hamilelik vs ekstrem durumlarda sistemini bilmediğim olaylara girmek zor oluyor. Yoksa ben buraya 2023 Ocakta geldiğimde kızım 8 aylıktı. Bebekle evde yapayalnızdım. Eşim sabah 9- akşam 9-10- gece 1 artık Allah ne zaman kısmet ederse o zaman gelebiliyordu eve kargodayken. O noktadan bu noktaya gelmek benim için bizim için büyük başarı. Ama sana şunu söyleyim eşinin yurt dışı gibi bir amacı varsa destekle. Ne kadar zorluk çekersen çek buraya geldiğinde çocuklarımın hayatını kurtardım diyorsun. Ben eşimi Almanya’ya zorla gönderdim. Eşimin cesareti yoktu gelmeye ki kendisi çifte vatandaş. Ben kızım 4 aylıkken kalk git diye adamı evden kovalayıp kendi evimi kira ödemediğim evimi kapatıp anneme taşındım 4 ay annemle yaşadım.
Yok canım artık psikiyatri tedavisi görmüyorum dediğim gibi kızım doğduktan sonra tamamladık Allah bir daha ihtiyaç hasıl etmesin. Sadece terapi alıyordum ama ona da 2 aydır gitmiyorum açıkçası artık ihtiyaç da duymuyorum. Evet çok uzun zaman kullandım benim rahatsızlığım bi tık sancılıydı ve ömür boyu kendimi kontrol etmem gereken analiz etmem gereken bir hastalık ama yoğun ilaç terapi tedavisi ile o bilince ulaştım artık ihtiyacım yok şükür ki. Balık etli olmak iyidir dediğim gibi üzme sen canını. Kilo alınır verilir sen mutluysan gerisi önemli değil. Hiç bir şey tatlı canından değerli değil. Yurt dışı konusunda da ne zaman kısmet olacağı belli olmaz ne insanlar tanıdım kaç yaşından sonra gelmiş çocuğu lisedeyken mavi kartla gelmiş vs. Olur yani. Olsun da boşver. İhtimaller hep var şimdiden germe kendini. Vakti gelince olur inşallahBaya uzun dönem kullanmışsın ama hamilelik döneminde kullanmadığına göre bırakırsın bence. Tabi durum ne onu bilmiyorum ama sen çok güçlüsün.Yok gerçekten balık etliyim. Göğüs ve basen olunca ekstra kilo gösterio insan
Benimde işimi kaybedersem eşime birşey olursa Allah korusun çocuğumun rızkı için kime boyun eğerim korkusu var hep. Sonra sen gidersin işi düzeni kurarsın ben 1 yıllık ücretsiz izin alır gelirim duruma göre birlikte karar veririz diye konuştuk. Hatta 2 çocuğu beğenirsek orda yaparız en azından çocuk içinde 2 yıl ücretsiz izin alır. Orda işimi kaybetmeden 3 yıl yaşarız. Benimde içim rahat olur diye tabi hep planlar olmuyor. Hamile kaldım