- 18 Haziran 2018
- 1.098
- 1.619
- 33
Aynı ya benimki 5 buçuk yaşında. Nazı niyazı çoğaldı. Olsun canlar onlar.4 yaşındakı oğlum resmen bana, daha çok yapıştı sürekli dibimde sürekli bana sarılma kucağa gelme isteği sürekli peşimde okula gitmesine rağmen evde babası varken bile bana yapıştı ya bebek gelecek diye iç güdüselmi neden bilmiyorum ama bazen çok bunalıyorum gece ansızın uyanıp yanıma geliyor zaten sağdan sola dönmek zor oluyor birde o sarılıyor koluma iyice bunalıp kalkıyorum yataktan salona gidiyorum çocuğu olanlar sizin de böyle mı
Al işte senin totoyu kaldiralim krikoyla anca kanepede izleri cikiyor. Ayyy yok takmam bende de biraz odunluk var. Ama nasıl olsa alınmıyor sallamıyor diye ağzına geleni de söylemesin. Asabımı bozmasın diye kasti Trip atıyorum. Kadinligin hamileliğin verdiği yetkiyleKız kusura bakma valla çok güldüm. Erkeklerin geneli odun lo takma. Artık zor kalktığım için Benimkide arabadan kriko getirim mi dio.
Benimkide aynısı. Normalde benle yatmaz. Sımdı kucagımdan inmiyor. Gece sureklı kucagıma gelıyor. Ama benimki daha bebek. 1.5 yasında çok normal4 yaşındakı oğlum resmen bana, daha çok yapıştı sürekli dibimde sürekli bana sarılma kucağa gelme isteği sürekli peşimde okula gitmesine rağmen evde babası varken bile bana yapıştı ya bebek gelecek diye iç güdüselmi neden bilmiyorum ama bazen çok bunalıyorum gece ansızın uyanıp yanıma geliyor zaten sağdan sola dönmek zor oluyor birde o sarılıyor koluma iyice bunalıp kalkıyorum yataktan salona gidiyorum çocuğu olanlar sizin de böyle mı
Ben ondan daha çok gülüyorum sorun yok. Her lafında aklıma bişey gelio Kartıyla getirden hemen tatlı siparişi veriom bildirim ona gidince hemen bana bakıyorAl işte senin totoyu kaldiralim krikoyla anca kanepede izleri cikiyor. Ayyy yok takmam bende de biraz odunluk var. Ama nasıl olsa alınmıyor sallamıyor diye ağzına geleni de söylemesin. asabımı bozmasın diye kastı TripAdvisor atıyorum. Kadinligin hamileliğin verdiği yetkiyle
Kız gece gece iyi güldüm habuna benzetti yaaa
Bi sevdim de maymunu içten içe ama yine de benzetip benzettigini unutması tabi affedilemez.Kız gece gece iyi güldüm ha
Dağa dağa küsmüş dağın haberi yok. Sana kızgınım teipliyim de o bilmez. Üstüne espirisine devam ediyor baksanaBi sevdim de maymunu içten içe ama yine de benzetip benzettigini unutması tabi affedilemez.
bende şuan kendımı ona bezettım. Doğuma yaklastıkca. Kilo aldım esım sureklı 50 kg dıyor. Sınırım bozuluyor. Bu sefer dıyet yapıcam dıyorum. Yok doğumdan sonra dıyor. Tosunum dıyor iyice sinirleniyorumbuna benzetti yaaa
kuzu bazı erkekler eşleriyle birlikte hamile oluyorlar. aserenler bile varmis.Ben ondan daha çok gülüyorum sorun yok. Her lafında aklıma bişey gelio Kartıyla getirden hemen tatlı siparişi veriom bildirim ona gidince hemen bana bakıyorkız benimki ne zaman tırtıklasam peşimde oda benle aynı şeyleri yiyor. Hamileyim ben diyorum. Oda alışmış hamileyiz biz diyor . valla ben bir tatlı sipariş verim uyuyor o
Senin işin zor. Sen daha toparlnmadan hamile kalmışsın ama 2 bebeyle verirsin yorgunluktanbende şuan kendımı ona bezettım. Doğuma yaklastıkca. Kilo aldım esım sureklı 50 kg dıyor. Sınırım bozuluyor. Bu sefer dıyet yapıcam dıyorum. Yok doğumdan sonra dıyor. Tosunum dıyor iyice sinirleniyorum
Evet ama. İnşallah bu bebekler bana yeter. Bunu dogurayım tövbeSenin işin zor. Sen daha toparlnmadan hamile kalmışsın ama 2 bebeyle verirsin yorgunluktan
Valla öyle. Adam muz getir diom eve girer girmez üst üste alıp yiyo. Tatlı diyom çok severim dio. Çikolata yiyorum görünce hane bana diye trip atıo. Benden hamilekuzu bazı erkekler eşleriyle birlikte hamile oluyorlar. aserenler bile varmis.
işin aslı ciddi ciddi benziyorum ben de odu iste duz o kadar olani soyluyorbende şuan kendımı ona bezettım. Doğuma yaklastıkca. Kilo aldım esım sureklı 50 kg dıyor. Sınırım bozuluyor. Bu sefer dıyet yapıcam dıyorum. Yok doğumdan sonra dıyor. Tosunum dıyor iyice sinirleniyorum
Valla öyle. Adam muz getir diom eve girer girmez üst üste alıp yiyo. Tatlı diyom çok severim dio. Çikolata yiyorum görünce hane bana diye trip atıo. Benden hamile
Takıldıgını söylüyor ama işte . Hemen sınırlenıp aglıyorum. Bu sefer onada gülüyorişin aslı ciddi ciddi benziyorum ben de odu iste duz o kadar olani soyluyor
sevdiğinden söylüyor öyle yaa
Yok kız bunların geni böyle zayıf hepsi. 190 boyunda adam 63 kiloydu. Protein tozu sporla 72 kiloya çıktı ancak bu kadar aldı. Bizim gende kilolu zaten annesi ilk gördüğünde azcık kilosu mu var demişti. Elimde tostla msjını okumuştum. Msjla tost arasında kalmıştım. Neyse ki sorun bende değil siz çok zayıfsınız demiştim.kilo almıştır seninle o zaman
Roborock kullanıyorum 5 yıldır bence bu işte en iyisi alacaksanız bir araştırınSiz memnunsaniz kullandığınız marka model ne? Dyson var Philips maraton var ama bir de robot süpürgem olsa güzel olur
Valla benimki kilo olarak laf söylemio çat diye vuruyor hatta o saçmalama hamilesin elbet alacan diyor. Akşam kızla oynuolar kız anne kurtar beni diyor. Ay nasıl pis güldü baksana annenin öyle bir hali var mı diye öylece baktım haklıydıTakıldıgını söylüyor ama işte . Hemen sınırlenıp aglıyorum. Bu sefer onada gülüyor