Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Aynı ya benimki 5 buçuk yaşında. Nazı niyazı çoğaldı. Olsun canlar onlar.

Kız kusura bakma valla çok güldüm. Erkeklerin geneli odun lo takma. Artık zor kalktığım için Benimkide arabadan kriko getirim mi dio.
Al işte senin totoyu kaldiralim krikoyla anca kanepede izleri cikiyor. Ayyy yok takmam bende de biraz odunluk var. Ama nasıl olsa alınmıyor sallamıyor diye ağzına geleni de söylemesin. Asabımı bozmasın diye kasti Trip atıyorum. Kadinligin hamileliğin verdiği yetkiyle

Benimkide aynısı. Normalde benle yatmaz. Sımdı kucagımdan inmiyor. Gece sureklı kucagıma gelıyor. Ama benimki daha bebek. 1.5 yasında çok normal

Ben ondan daha çok gülüyorum sorun yok. Her lafında aklıma bişey gelio Kartıyla getirden hemen tatlı siparişi veriom bildirim ona gidince hemen bana bakıyor kız benimki ne zaman tırtıklasam peşimde oda benle aynı şeyleri yiyor. Hamileyim ben diyorum. Oda alışmış hamileyiz biz diyor . valla ben bir tatlı sipariş verim uyuyor o

kuzu bazı erkekler eşleriyle birlikte hamile oluyorlar. aserenler bile varmis.

işin aslı ciddi ciddi benziyorum ben de odu iste duz o kadar olani soyluyor

sevdiğinden söylüyor öyle yaa

kilo almıştır seninle o zaman
Yok kız bunların geni böyle zayıf hepsi. 190 boyunda adam 63 kiloydu. Protein tozu sporla 72 kiloya çıktı ancak bu kadar aldı. Bizim gende kilolu zaten annesi ilk gördüğünde azcık kilosu mu var demişti. Elimde tostla msjını okumuştum. Msjla tost arasında kalmıştım. Neyse ki sorun bende değil siz çok zayıfsınız demiştim. bu arada gerçekten kilolu değildim azcık basenli seksiydim onlar gerçekten çok zayıf

Takıldıgını söylüyor ama işte . Hemen sınırlenıp aglıyorum. Bu sefer onada gülüyor
Valla benimki kilo olarak laf söylemio çat diye vuruyor hatta o saçmalama hamilesin elbet alacan diyor. Akşam kızla oynuolar kız anne kurtar beni diyor. Ay nasıl pis güldü baksana annenin öyle bir hali var mı diye öylece baktım haklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…