Ben süslemeyeceğim sanırım bildiğim kadarıyla acıbadem kapıya bir tül koyuyor birde led ışıklı isimlik yaptırıcam kapıya onu koyucam. Onun dışında balon vs işini girmicem, abimin de profesyonel makinesi var o da bizi çeker gibi düşündüm. Ekstra yemektir süstür hediyeliktir girmeyi düşünmüyorum bilmiyorum sonra pişman olur muyum ama
İlk hamilelikte biraz çatlak olmuştu o kadar çok yağ krem kullandım ama fayda etmedi esneklik biraz genetik sanırım bu sefer sadece duştan sonra krem sürüyorum önceden kalan çatlaklarım var ekstra olmadı dahaKızlar göbekte çatlak durumlarınız nasıl , ürün kullanıyor musunuz?
Sertleşme bende de oluyor ama normal bence çok takılmıyorum gerçek sancıyı çok ıyı anlarsın çünkü hiç bir ağrıya benzemiyorKızlar sancım varsa anlarım değil mi? Birkaç gündür çok stresliyim karnım bazen çok sertleşiyor, korkuyorum acaba sancım var da anlamıyorum mu diye
Ben 2 hastane arasında kararsız kaldım 2 doktorum var sigorta karşılıyor ama yıl başinda zam gelecek biri 65 bin diğeri 45 bin dedi 65 olan çok zam gelirse 45 olanda yaparım çünkü sigortam 85 bine kadar karşılıyor o zaman o kadar limitim kalacak fazla ödeme yapmakta bana mantıklı gelmiyor ikiside iyi ama ben biraz ücrete bakıyorum Ocak'ta karar vercemHanımlar bu arada ucret konuşan oldu mu hiç? Özelde yapmayı düşünenler için, ne kadar acaba ve saglik sigortaniz karşılıyor mu ? Benim doktorum doğumu konuşmak için erken demişti 2 hafta evvel o sebeple hiç bir bilgim yok bu konuda.
Acıbadem kadiköy de detaylı ultrason da fiyat sormuştuk limtimizi aştığı için oradan devam etmedik şimdi bir liste vermişlerdi 90 bin normal sezeryan 100bin civarı dışarı doktor da 65 bin hastane ücreti yazıyordu bebek bakım ücretleri haric belki değişmiştirCanım benim dr da acıbadem de yaptıracak dogumu, normalde oranın doktoru degil. Doktorumuz bize net fiyat vermedi. Siz ücret konustunuz mu
Braxton hicks dedikleri bu sanırım o zaman, doğumun başlamasına yol açmasın da hiç önemli değil kasılsın yineSertleşme bende de oluyor ama normal bence çok takılmıyorum gerçek sancıyı çok ıyı anlarsın çünkü hiç bir ağrıya benzemiyor
Canım benim dr da acıbadem de yaptıracak dogumu, normalde oranın doktoru degil. Doktorumuz bize net fiyat vermedi. Siz ücret konustunuz mu
benim de doktorum özel doğumu oda acıbademde yaptırıyor o sebeple ücrete ben de hakim değilim. Ama ekimde doğum yapan arkadaşımın sigorta indirimi sonrası 120.000 fiyat çıkarmışlar sanırım acıbadem'in bir şubesinde ama sigorta kapsamı- firması ve doktorun rutbesine göre (uzman- doçent- prof) vs her şeye göre değişiyor sanırımHanımlar bu arada ucret konuşan oldu mu hiç? Özelde yapmayı düşünenler için, ne kadar acaba ve saglik sigortaniz karşılıyor mu ? Benim doktorum doğumu konuşmak için erken demişti 2 hafta evvel o sebeple hiç bir bilgim yok bu konuda.
Bende sigorta yok biz komple ödeyeceğiz :) Biraz fikir almak istedim haliyle. Burada medikalpark bir iki ay evvel bana komple paket sunmuştu, tahliller, 10 muayene, doğum toplam 95 bin. Ancak kontrol 10 gün içinde olmazsa yine kontrolden yiyormuş. Ben de zaten başka ozel hastaneye gittiğim ve kendi doktorumdan memnun kaldığım için paket almamıştım. Şimdi de henüz bunun için erken deniyor ama aynı hastanede çalışan bir akrabam şey demişti doktorlar fiyat belirliyor onlarla konuşursan değişiklik olur o hakları var demişti. Bu arada mersin uni tıp fakültesi eğitim araştırma hastanesinde bir prof a da gidiyorum o da ücretli ve sadece sezaryan yapıyor o mesela 16 bin liraya yapıyormuş.Ben 2 hastane arasında kararsız kaldım 2 doktorum var sigorta karşılıyor ama yıl başinda zam gelecek biri 65 bin diğeri 45 bin dedi 65 olan çok zam gelirse 45 olanda yaparım çünkü sigortam 85 bine kadar karşılıyor o zaman o kadar limitim kalacak fazla ödeme yapmakta bana mantıklı gelmiyor ikiside iyi ama ben biraz ücrete bakıyorum Ocak'ta karar vercem
Canım umarım inşallah hakkında hayırlısı olur, güzel ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz.Kızlar sanırım gebelik zehirlenmesi tanısı alacagım ben . 24 saatlık idrarda protein kacagı çıkmış, tansıyon ılacına rağmen tansiyonum 14den asagı düşmüyor. Hayırlısı artık
ben acıbademle konuştum bi 20 gün önce ama şubat için fiyat veremiyoruz henüz demişti, fulya şubesi için normal 81 sezaryen 90 demişti sanırım, asgari ücret oranında zam bekliyorlarmışHanımlar bu arada ucret konuşan oldu mu hiç? Özelde yapmayı düşünenler için, ne kadar acaba ve saglik sigortaniz karşılıyor mu ? Benim doktorum doğumu konuşmak için erken demişti 2 hafta evvel o sebeple hiç bir bilgim yok bu konuda.
canım senin de doktorun dışarıdan mı peki? Bunlar bir de doktorsuz ve sigorta düşülmemiş ücretler dimi?ben acıbademle konuştum bi 20 gün önce ama şubat için fiyat veremiyoruz henüz demişti, fulya şubesi için normal 81 sezaryen 90 demişti sanırım, asgari ücret oranında zam bekliyorlarmış
Benim sigortam yok , daha mı cok ucret cıkar bilemedimbenim de doktorum özel doğumu oda acıbademde yaptırıyor o sebeple ücrete ben de hakim değilim. Ama ekimde doğum yapan arkadaşımın sigorta indirimi sonrası 120.000 fiyat çıkarmışlar sanırım acıbadem'in bir şubesinde ama sigorta kapsamı- firması ve doktorun rutbesine göre (uzman- doçent- prof) vs her şeye göre değişiyor sanırım
Benim süreç nasıl olucak onu da hiç bilmiyorum, doktor özel olunca sigorta acaba neleri kapsayacak
Ben de normalde geçen haftaya kadar zorlanmadım ama geçen haftadan itibaren ayakta kalmak beni çok yoruyor kasik ağrısı sizlama yapıyor öğleden sonra28+3 Ben artık evdeyim çok şükür. 32. Ye kadar istirahat raporu aldım. 32 de de çalışamaz raporu alıcam ayrılırım direk. 5 hafta daha fazla çalışçam diye kendimi strese sokamam çok zorlanıyorum ben şahsen. Gebelikte iş hayatı çok zor. Ya da ben bankacıyım diye böyle düşünüyor olabilirim
Valla bildiğim kadarıyla sigorta indirimi düşülmüş hali bu üzerinden bir de sigortanun karşıladığı tutar düşülmüş arkadaşımdan ama bunlar şube- doktor ve bir çok şeye göre değişiyor o sebeple gidip konuşmak en mantıklısı sanırımBenim sigortam yok , daha mı cok ucret cıkar bilemedimsaglıkla gelsinler de , Allah da vicdan versin bazı hekimlere ve hastanelere 120 bin korkunc bir rakam
Canım cok gecmiş olsun , ins duzelirKızlar sanırım gebelik zehirlenmesi tanısı alacagım ben . 24 saatlık idrarda protein kacagı çıkmış, tansıyon ılacına rağmen tansiyonum 14den asagı düşmüyor. Hayırlısı artık
Benim de sağ olsun eşim çok takıntılı sürekli bir iş yapma derdinde o yıkamışti her şeyi ayırıp ayırıp arkadaşım da geldi 2 3 saat ütü yaptı ben de sifonyere yerlestirdim bitti doğum cantasi kaldı biBu arada kızlar size ne diyeceğim ben bugün bebeğe yaptığım bütün alışverişleri bir ortaya döktüm ayırayım dedim Allah’ım o ne öylekarman Çorman ay ay battaniyeler müslin örtüler ağız bezleri çoraplar Zıbınlar kıyafetler minderi yastığı nevresimi bir dünya şey var gözümde bir büyüdü ortalık darmadağın bıraktım makineye gireni attım. Trendyoldan küçük hurçlar istedim yıkayıp yıkayıp hurçlara koyup kaldirayim en azından toz olmasın 32 de hazır olsun istiyorum
Hangi ildeki canım, ile göre değişiyor mu acıbadem fiyatlarıben acıbademle konuştum bi 20 gün önce ama şubat için fiyat veremiyoruz henüz demişti, fulya şubesi için normal 81 sezaryen 90 demişti sanırım, asgari ücret oranında zam bekliyorlarmış