İnşallah artık doktorlarımla konusacagız işte bakalımCanım umarım inşallah hakkında hayırlısı olur, güzel ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz.
Sigortaniz yoksa ortalama bu rakamlar olacak. Sigorta düşüm yapıyor. Mesela ben doktora 1400 e gidiyorum. Sgk olsaydı 800 olacaktı, ozel sağlık sigortam olsaydı hiç odemeyecektim. Ancak ben bagkurlu borçlu olduğum için ücretli bana özel hastaneler. Doktorla da o şekilde konuşun. Çünkü doktorlar sizin sigortaniz olup olmadığını bilmez. Siz sigortam yok ben ödeme yapacağım diyince inisiyatif alabilirler çünkü bahsettiğimiz rakamlar yüksek rakamlar.Benim sigortam yok , daha mı cok ucret cıkar bilemedimsaglıkla gelsinler de , Allah da vicdan versin bazı hekimlere ve hastanelere 120 bin korkunc bir rakam
Eşime deyim de doktora soylesin bunu , ucret görüsmesi yapılırkenSigortaniz yoksa ortalama bu rakamlar olacak. Sigorta düşüm yapıyor. Mesela ben doktora 1400 e gidiyorum. Sgk olsaydı 800 olacaktı, ozel sağlık sigortam olsaydı hiç odemeyecektim. Ancak ben bagkurlu borçlu olduğum için ücretli bana özel hastaneler. Doktorla da o şekilde konuşun. Çünkü doktorlar sizin sigortaniz olup olmadığını bilmez. Siz sigortam yok ben ödeme yapacağım diyince inisiyatif alabilirler çünkü bahsettiğimiz rakamlar yüksek rakamlar.
Kapı süsünü nereye yaptırmayı düşünüyorsunuzCanım valla allah razı olsun ondan ve hepsinden umarım torunlarıyla uzun seneleri olur hepsinin. tüm yaz memleketteydi ama kasımda bir geldi pir geldi, benim de tam ihtiyacım olan anda telmiş oldu, işimin en stresli zamanlarında ben tam bir işkolikim ve beynim artık az çalışıyor gebelikten heralde bir de mühendis olunca akşama hiç kalmıyorbirinin beni toparlaması süper oluyor. Eşimde doğum öncesi tüm iş seyahatlerini bitirmeye çalışıyor, türkiyede duramıyor pek.
Ben süslemeyeceğim sanırım bildiğim kadarıyla acıbadem kapıya bir tül koyuyor birde led ışıklı isimlik yaptırıcam kapıya onu koyucam. Onun dışında balon vs işini girmicem, abimin de profesyonel makinesi var o da bizi çeker gibi düşündüm. Ekstra yemektir süstür hediyeliktir girmeyi düşünmüyorum bilmiyorum sonra pişman olur muyum ama
Çok çok geçmiş olsun
Doktorum dışarıdan ama bu ücretler hastanenin doktorlarıyla doğum yaparsanız uzman doktor dahil ücretleri, doktorsuz olan ücretler baya daha düşük, benim sigortam yok.canım senin de doktorun dışarıdan mı peki? Bunlar bir de doktorsuz ve sigorta düşülmemiş ücretler dimi?
İstanbul fulya, her acıbademin fiyatı ayrı anladığım kadarıyla aynı şehirde olsa bileHangi ildeki canım, ile göre değişiyor mu acıbadem fiyatları
dün bakmaya başladım aslında ve tek yapacağım süs bu olacağı için biraz abartı olsa normal olur gibi geldi hem sonra odasına koyarız. Led süse 1.500 tl dedi ama daha bakıyorum. Emin olamadım 30 gün istiyor teslim için bu arada hızlıca karar vermem lazım https://www.instagram.com/design_by_selda?igsh=MXgwN2N2cXZ2dTVoYg==Kapı süsünü nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz
Kullanılmış mıEvet ya kararmış geldi. Gittim ebebek mağazasına 1 saat evvel gelen ürünü alamayacaklarini kullanılmış olduğunu söylediler. Sinirim bozuldu. Aşağıya görsel ekliyorum, ben yanlış değilim di mi, ürün hasarlı ve kararmış. Müşteri hizmetlerini arayıp değişim istedim ancak şimdi de acaba iade mi isteseydim diye bi üzüldüm. Bir de üzerinde tarih yazmiyordu.
Düz kafa yastığını doktor önermedikçe kullanma ama hafif bir yamulma olursa hemen sağ sol yatır ve doktora götür. Gerçi sen Almanya’da olacaksın kinderarzt U7ye kadar ya da U7aya kadar hep kafa yapısına bakacak merak etmeBen düz kafa yastığı da aldım, emzirme süngeri ile birlikte. Bu arada emzirme yastığını çok beğendim. Çok araştırdım ve çoğu kişi ayarlamali olmayan yastıklardan memnun kalmadığını zor olduğunu söylemiş o yüzden özellikle ayarlanabilir olması benim için önemliydi. Fiyatı da benim aldığımdan daha uygun düşmüş
Lucky Day Lüx Emzirme Yastığı, Emzirme Destekleyici Yastık, Emzirme Minderi, Oturma Destek Minderi Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lucky Day Lüx Emzirme Yastığı, Emzirme Destekleyici Yastık, Emzirme Minderi, Oturma Destek Minderi Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Allah Allah dikkat et canım yediğine içtiğineTahlil verdim Ladinciğim. şekerim düşüyomuş . Gebelik şekeri yok derken aşırı düşmesi başladı sanırım. yarın doktora görünüp istirahat alacagım.
Ben hiç fiyat sormadım organizasyon şirketlerinden kendim aldım Ankara da Suluhandan kapı süsü, takı yastığı, kapı ve beşiğe takmaya tül,balonlar, hediyelik kolonya doldurmak için boş şişe minik karton çantalar aldım 2 bin lira civarı tuttu hepsi. Badem şekeri ve melodi den çikolata alıcam doğuma yakın doğum odasının fazla kalabalık olmasını istemedim olduğu kadar artık annem eşim süsler ben doğumdaykenKızlar bir şey daha hastane odası süsleme yapmayı düşünen var mı kendiniz mi yapacaksınız yoksa bir organizasyon şirketine mi yaptıracaksınız İstanbul’da olanlar düşünenler varsa bana da söyleyebilir mi nereyi düşünüyorlar ben çünkü güvenemiyorum Instagram’dan bakıyorum kapora istiyorlar dolandırıcı da olabiliyorlar fotoğrafçı ayarladım ama süslemeyi de yaptıracağım kendim uğraşamam o stresle. eşim de panik oluyor kriz yönetimi onda sıfır. iyice geriliriz doğum öncesi hiç gerek yok:)
Yılbaşından sonra artış olur diye bize de fiyat vermedi doktorumuz ne diyecek günü gelince merak ediyoruz doğrusuHanımlar bu arada ucret konuşan oldu mu hiç? Özelde yapmayı düşünenler için, ne kadar acaba ve saglik sigortaniz karşılıyor mu ? Benim doktorum doğumu konuşmak için erken demişti 2 hafta evvel o sebeple hiç bir bilgim yok bu konuda.
Ben daha isme karar veremedim ki. Otuz gün çok uzun süre. İsmi sonradan yazsalar mi acaba.dün bakmaya başladım aslında ve tek yapacağım süs bu olacağı için biraz abartı olsa normal olur gibi geldi hem sonra odasına koyarız. Led süse 1.500 tl dedi ama daha bakıyorum. Emin olamadım 30 gün istiyor teslim için bu arada hızlıca karar vermem lazım https://www.instagram.com/design_by_selda?igsh=MXgwN2N2cXZ2dTVoYg==
1 gün bile değil 1 saatKullanılmış mıne ara kullanmışsın Allah Allah yeni aldığın ürün faturası elinde naptın 1 gün kullanıp geri mi verdin. Ay gerçekten almamak için bahane üretiyorlar. Millet tuttuğunu öpüyor
Ağzınızdan bal damlıyor Ladin hanımcımDüz kafa yastığını doktor önermedikçe kullanma ama hafif bir yamulma olursa hemen sağ sol yatır ve doktora götür. Gerçi sen Almanya’da olacaksın kinderarzt U7ye kadar ya da U7aya kadar hep kafa yapısına bakacak merak etme
Ben astım evde odasının kapısınaKapı süsünü nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz
O bebekten bebeğe değişir benimkinin başı hep aşağıda duruyor sıkıntı yok :)Hanımlar selam, bebeği doğum pozisyonuna girmiş olan var mı? Az evvel doktordan geldim de baş aşağı pozisyona girmiş (28+5 iz). Biraz endişe ettim de doktora sıkıntı olur mu dedim o da şu an sıkıntı yok bebek 1 hafta sonra geldigin zaman pozisyon değiştirmiş de olabilir dedi. Yine de insan bi tedirgin oluyor. Artık pozisyon değişmez, dogum pozisyonuna geçtiyse tamam denilen süre ne zamandan basliyor acaba ? Deneyimli anneler, sizden faydalanalim yine
Hastaneye dilekçe yazarsanız verirler başhekimlige. bende plesentami alacağım sonuçta o da bebeğimi besledi kaç ay boyunca benim parçam orda kalsın istemem. Ne yapacakları beli değil. Sosyal medyada neler görüyoruz kozmetik veya zenginlere kolejen olarakta kullanılabiliyor..Bilmem bende kk okudum açıkçası dinen de daha uygunmus sanırım.. yazan bir çok kadın vardı benim de aklıma yattı açıkçası bakalım bir soracağım veriyorlar mı?
Bir doktorla kalmayın derim bi kaç doktorla daha görüşün mutlakaBu arada Dr. doğum kesin sezaryen olacak dedi. Çünkü plasenta aşağıda hala yukarı çıkmamış. Ayrıca tansiyon şeker gibi risklerin var. Normal söz konusu olmaz dedi. Bide 1,5 saatlik bir mesafe var ev ile hastane arasında. Bursa ya şubatta nası olcak yollar bakalım hayırlısı.
Eğer deseydi sen yaparsın başarırsın. O zaman normal doğumu denemek isterdim. ama kısmet artık.
Ayrıca İst da prof. Perinatolog var gittiğim o söyledi ztn ilk detaylıda plasenta aşada diye. Bu haftalarda çoktan yukarı çıkması lazımdı dedi kendi doktorum.Bir doktorla kalmayın derim bi kaç doktorla daha görüşün mutlaka