Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Benim sigortam yok , daha mı cok ucret cıkar bilemedim saglıkla gelsinler de , Allah da vicdan versin bazı hekimlere ve hastanelere 120 bin korkunc bir rakam
Sigortaniz yoksa ortalama bu rakamlar olacak. Sigorta düşüm yapıyor. Mesela ben doktora 1400 e gidiyorum. Sgk olsaydı 800 olacaktı, ozel sağlık sigortam olsaydı hiç odemeyecektim. Ancak ben bagkurlu borçlu olduğum için ücretli bana özel hastaneler. Doktorla da o şekilde konuşun. Çünkü doktorlar sizin sigortaniz olup olmadığını bilmez. Siz sigortam yok ben ödeme yapacağım diyince inisiyatif alabilirler çünkü bahsettiğimiz rakamlar yüksek rakamlar.

Eşime deyim de doktora soylesin bunu , ucret görüsmesi yapılırken

Kapı süsünü nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz

canım senin de doktorun dışarıdan mı peki? Bunlar bir de doktorsuz ve sigorta düşülmemiş ücretler dimi?
Doktorum dışarıdan ama bu ücretler hastanenin doktorlarıyla doğum yaparsanız uzman doktor dahil ücretleri, doktorsuz olan ücretler baya daha düşük, benim sigortam yok.
Hangi ildeki canım, ile göre değişiyor mu acıbadem fiyatları
İstanbul fulya, her acıbademin fiyatı ayrı anladığım kadarıyla aynı şehirde olsa bile

Kullanılmış mı ne ara kullanmışsın Allah Allah yeni aldığın ürün faturası elinde naptın 1 gün kullanıp geri mi verdin. Ay gerçekten almamak için bahane üretiyorlar. Millet tuttuğunu öpüyor

Düz kafa yastığını doktor önermedikçe kullanma ama hafif bir yamulma olursa hemen sağ sol yatır ve doktora götür. Gerçi sen Almanya’da olacaksın kinderarzt U7ye kadar ya da U7aya kadar hep kafa yapısına bakacak merak etme

Ben hiç fiyat sormadım organizasyon şirketlerinden kendim aldım Ankara da Suluhandan kapı süsü, takı yastığı, kapı ve beşiğe takmaya tül,balonlar, hediyelik kolonya doldurmak için boş şişe minik karton çantalar aldım 2 bin lira civarı tuttu hepsi. Badem şekeri ve melodi den çikolata alıcam doğuma yakın doğum odasının fazla kalabalık olmasını istemedim olduğu kadar artık annem eşim süsler ben doğumdayken

Yılbaşından sonra artış olur diye bize de fiyat vermedi doktorumuz ne diyecek günü gelince merak ediyoruz doğrusu

Ben de günlük 80 Euro ödeyeceğim muhtemelen 400 Euro tutacak çünkü genelde yatış 5 gün oluyor. O da tek oda, aile odası farkı. 2 kişilik odada kalsaydım ücret ödemeyecektim

Ağzınızdan bal damlıyor Ladin hanımcım

O bebekten bebeğe değişir benimkinin başı hep aşağıda duruyor sıkıntı yok :)

Bilmem bende kk okudum açıkçası dinen de daha uygunmus sanırım.. yazan bir çok kadın vardı benim de aklıma yattı açıkçası bakalım bir soracağım veriyorlar mı?
Hastaneye dilekçe yazarsanız verirler başhekimlige. bende plesentami alacağım sonuçta o da bebeğimi besledi kaç ay boyunca benim parçam orda kalsın istemem. Ne yapacakları beli değil. Sosyal medyada neler görüyoruz kozmetik veya zenginlere kolejen olarakta kullanılabiliyor..

Bir doktorla kalmayın derim bi kaç doktorla daha görüşün mutlaka

Bir doktorla kalmayın derim bi kaç doktorla daha görüşün mutlaka
Ayrıca İst da prof. Perinatolog var gittiğim o söyledi ztn ilk detaylıda plasenta aşada diye. Bu haftalarda çoktan yukarı çıkması lazımdı dedi kendi doktorum.
Yani tansiyon şeker gibi risklerde var bende. Yaş kilo herşeyi düşünüyorlar. Bende ztn sezaryen diyeceğini tahmin ediyordum. Yoksa benim doktorum normal doğumda yapan biri. Bence olabilecek bişey olsa söylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…