Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Kızlar benim muhtemelen sezeryan dogum olacak, hastane cantama bir tane gecelik yeter mi, 2 tane de pijama koydum?

Kızlar benim muhtemelen sezeryan dogum olacak, hastane cantama bir tane gecelik yeter mi, 2 tane de pijama koydum?
Bana bir tane yetmişti canım hemen sezeryan sonrası giydim,ertesi gün zaten artık pijama giymiştim.ama koyu renk olursa daha iyi ilk yürüyüşte sızma falan olursa diye daha rahat ediliyor

Ben ilk doğumda sezeryan oldum gecelik kullanmadım sadece pijama takımı kullandım normal doğumda evet lazım oluyor sanirim ama sezeryan da gerek yok bence

Ben ilk doğumda sezeryan oldum gecelik kullanmadım sadece pijama takımı kullandım normal doğumda evet lazım oluyor sanirim ama sezeryan da gerek yok bence
Aslında sezeryanda daha çok lazım,sonda takılıyor çünkü pijama ile zor olur.bide dikiş yerini sıkmasın diye gecelik öneriliyor

Aslında sezeryanda daha çok lazım,sonda takılıyor çünkü pijama ile zor olur.bide dikiş yerini sıkmasın diye gecelik öneriliyor
Sonda sadece ameliyat çıkışında değil mi ilk gün?
Sonra ztn ayağa kalk yürü diyorlarmış wc ye fln gidiliyordur heralde.
Benim de biraz doktor sezaryen dedikten sonra endişeler olmaya başladı. Kafamda deli sorular
Bel fıtığım var mesela belden uyuşturabiliyorlar mı? Genel anestezi mi olacak?
Yani hangisi daha az tehlikeli
Değişik hisler içindeyim plasenta aşada diyorlar onla ilgili de internette biraz korkunç şeyler okudum uykular haram oldu yani

Evet ilk gün sonda takılıyor zaten ilk gün için gecelikte,sonra zaten gerekmiyor.ben şahsen asla genel isterim anesteziyi diğerine katlanamam sanırım gözüm açık orada uğraşacaklar falan.bide ameliyathane buz gibi donarım ben korkalcak bişey değil merak etme gözünde büyüttüğün kadar olmuyor bile,ilk yürüyüşü kısmını atlatırsan rahatsın

Yani ben de ne hissedeceğimi kestiremiyorum ama çok duygusal ve panik biriyim. Yani bebeğin ilk dünyaya gelişini görmekte mucize gibi güzel olabilir ama genel baygın olsam daha rahat ederim sanırım. Hakkımızda hayırlısı kolay olsun inşallah doğumlarımız

Acile gittim savcılarından bahsettim temizliği söylemedim ama nst ye felan bağladılar çok şükür bebişte bir sıkıntı yokmuş ama enfeksiyonun geçmemiş urocare toz yazdı yine inşallah bu kez çabucak geçer sancılar dayanılacak gibi değil

Birde enfeksiyonu çabuk atlatabilmek için harhangi bir tavsiyeniz var mı

Kızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Sağlıkla kucağına al inşallah canım bebeklerini dualarım sizinle aklına kötü ihtimalleri getirme

Reactions: dhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…