Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Anlıyorum hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun bebeğinize

Ben astım evde odasının kapısına çok sevimli oldu bence.
Ama hastane kapısı için daha süslü bişey mi yaptırsam bilemedim. Yoksa bu da tül fln takılınca hoş durur mu?
Çok şirin bende odasına gidip bakıyorum. Çok güzel geliyor. Annem gelin için apartmanda dairesinin merdiven demirlerine bile tüller ile süslemisti. Çok havalı olmuştu hastane çıkışı eve girerken. Eksik bir şey kalmasın

Kışlık battaniye almak istiyorum öneriniz var mı acaba

Kızlar göbekte çatlak durumlarınız nasıl , ürün kullanıyor musunuz?
Göbek deliğimin çevresi çatladı benim. Zaten çok acıyor derisi. Anlıyorum çatladığını. İlk hamileliğimde hiç çatlağım olmamıştı ve hiç bişey kullanmamıştım. Bu sefer kullanıyorum aslında çatlak kremi ve kantaron dönüşümlü. Çatlayacağı var demek ki

Kızlar, osteocare kullanmaya başladım.. kullanan varsa hangi saat dilimin de içiyorsunuz?

Krem ne kullanıyorsun canım

Merhaba. Geçmiş olsun. Hangi tahlille şekerinizin düştüğü anlaşıldı? Ben de 3 saat aç kalırsam fenalaşıyorum da.
Teşekkür ederim. Kan tahlili verdim .Ben kolestaz şüpjesi için sürekli kan veriyorum detaylı bir sürü değere bakıyorlar . Glukoz degerinden de şekerimin düştüğünü söyledi eşim. Tok halde 68 .Dikkat edin siz de . mutlaka şekerinize baktırın. benım gebelıgın basında a1c bir tık yüksekti diyet verdiler ona uymaya çalıştım . gebelik şekeri çıkmadı ama bu seferde düşüyor.

Canım tansiyonun düşük mü yüksek mi düşükse zaten ondan oluyor olabilir şekerin de düşüyor olabilir. atıştırmayı fazla ara vermeyin benim de şekerim düşüyor bebek haliyle enerji istiyor
Tansiyonum yüksek seyrediyor canım. Zaten daha önceki gebelikte de tansiyon ve kolestazdan doguma alındım. Şeker düşüyormuş. Tok halde düştü. Ara ögünlere dikkat ediyodum ama bir yerlerde eksik kaldı sanırım daha da dükkat edeceğim inşALLAH.

Allah şifa versin size de. Şeker yüklemesinde sorun çıkmadı da başka türlü bakmadı.doktor şekerime. Şikayetimi söyleyince 3 saat aç ben de kalamam dedi bana. Midem de bulanıyor sürekli yiyecek bir şey bulmak zor benim için. Allan yardımcımız olsun.

ben böyle konularda çemkirmeyi severim şikayetvar diye bir sitede güzelce yazabilirsin , instagramda x te falan e bebek etşketleyip mağdur olduğunu söyleyebilirsin genelde ben öyle yapıyorum cimere yazarım falan diyorum bana bi şekilde dönüş yapıyorlar tavsiye ederim

ayy bende ankaradayım ben de bakayım fikir olması açısından fotoğraf paylaşır mısın canım neler yapılır hiç bilmiyorum

palmers ın kremini kullanıyorum her duş sonrası, onun dışında hergün lierac jeli kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım 3. aydan beri düzenli kullanıyorum canım bu arada.
Lierac ben de kullanıyorum cok sukur simdilik sorun yok, 1. Kutum bitti . İns sorunsuz bitiririz her anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…