Ben dün yani gecikmenin 5.günü ilk kez kan verdim ve 2371 çıktı. Doktorum kese görünür dedi ama haftaya cuma gidicem 6+1 oluyorum, umarım keseyi, bebeği görürüz kalp atışını duyarız tek seferdeAyy o zaman senin beta yüksektir baya benim daha çok yeni sat 20mayıstı inşallah kese hemen görünür hatta inşallah içinde benim bile görünür
Ben dün test yapmıştım silikti bugün beta verdim 159 çıktı teslim yarındı normalde içimden geldi test yaptim ve silik çıktıBen dün yani gecikmenin 5.günü ilk kez kan verdim ve 2371 çıktı. Doktorum kese görünür dedi ama haftaya cuma gidicem 6+1 oluyorum, umarım keseyi, bebeği görürüz kalp atışını duyarız tek seferdesenin betan kaç çıktı ve ne zaman yaptırdın?
Kız bende diğer topicte senin sonucu bekliyorumBen dün test yapmıştım silikti bugün beta verdim 159 çıktı teslim yarındı normalde içimden geldi test yaptim ve silik çıktı
Ayy inşallah sen test vermişmiydinKız bende diğer topicte senin sonucu bekliyorumgözün aydın olsun benim bat üzeri 11 gün gecti persembe randevum var insallah kese kalp bebek hepsini toptan görürüz biter
Tabi iki kez verdim ilk 191 iki gün sonra da 516 çıkmıştı .gecen cumaydı artış düzenliydi bi daha vermeme gerek yok diye vermedim .direk 27 sine gün aldım hesaplamama gore 7 civarı bişey olacakAyy inşallah sen test vermişmiydin
Ayy çok güzel inşallah benim de güzel bir yükseliş olurTabi iki kez verdim ilk 191 iki gün sonra da 516 çıkmıştı .gecen cumaydı artış düzenliydi bi daha vermeme gerek yok diye vermedim .direk 27 sine gün aldım hesaplamama gore 7 civarı bişey olacak
İnsallah canımAyy çok güzel inşallah benim de güzel bir yükseliş oluriki gün sonra tekrar test verip vermemekte kararsızım
Ay evet merak ediyorummKızlar ilk aşeren haber versin
inşallahİnsallah canım2 gün sonra aynı saat aynı yerde tekrar ver ki artış miktarına bak zaten 2 kez kan yeterli
Ay bu benya ben bi yerde okumuştum sanki annelerimiz ne yaşadıysa biz de onu yaşarmışız falan gibi bir şeydi. Ben de o yüzden anneme güveniyorum hiç bulantısı olmamış ama iştahı çok açıkmış masadan kalkardım 5 dk sonra yine acıkırdım diyor (bu da kötü bi semptom bence ) o yüzden umarım böyle semptomsuz rahat rahat geçer
Ya size komik bir şey söylicem, benden başka yaşayan var mı acaba; ben gece uykumda dönerken, bacaklarımı uzatırken veya kendime doğru çekerken korkuyorum ya karnım/rahmim gerilirse ya bebeğe bir şey olursa falan diye o yüzden tetikte uyuyorum en ufak hareketimde uyanıyorumbi de arada gece uyanıyorum uykumu almış gibi sonra zor dalıyorum tekrar. Gebelik semptomu mu bunlar bilemedim
benim hepsinde başka cıkıyor emın olamadım. ama gruptaBende heryerden bakıyorumkız çıkıyor ama hayırlısı sağlıklısı
Yarın doktor randevum var 5+1 olacak
keseyi görmesi için dua ediyorum
herşey normal görünür inşallah
ya ben 4 kez verdim .İnsallah canım2 gün sonra aynı saat aynı yerde tekrar ver ki artış miktarına bak zaten 2 kez kan yeterli
Daha temkinlilerEşim yokmuş gibi davranıyor galiba o kalp atışı duymadan benimseyemeyecek
Yaaa kız mıııbenim hepsinde başka cıkıyor emın olamadım. ama gruptaVeziir kız hissediyorum. seni de erkek hissediyorum ama kendımde bırsey hissedemedım.
Bana kalsa beta pozitif olduğu al tüm dünyaya ilan ederim de işte başımdan bir kere kötü bir olay geçince temkinli olmak istiyorumDaha temkinlilerbizde sanki bu anı bekliyormuşçasına hemen benimseyip moda giriyoruz
bilmiyorum yuksek enerjılı bır his çok güzel bir kızın olacakmış gibi yogun hıssedıyorum. tabı kı hepimizin önnceliği sağlıklı olması.Yaaa kız mıııtabi Rabbim sağlıklı hayırlı versin inşallah ama benim de isteğim kız
o kötü olayı hiç dile getirme canım. bu yepyeni bır gebelık ve çok güzel olacak benim de çok kötü olaylar oldu 1 de değil. ve yeminim var bu gebelikte asla bahsetmiycem. inşallah işe yararBana kalsa beta pozitif olduğu al tüm dünyaya ilan ederim de işte başımdan bir kere kötü bir olay geçince temkinli olmak istiyorum
Ayy inşallah canım ya merakla iki gün geçmesini bekliyorumo kötü olayı hiç dile getirme canım. bu yepyeni bır gebelık ve çok güzel olacak benim de çok kötü olaylar oldu 1 de değil. ve yeminim var bu gebelikte asla bahsetmiycem. inşallah işe yarar
sen de mii ayy ben de pazartesiyi bekliyorum. daha kalp atışını duymadımAyy inşallah canım ya merakla iki gün geçmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?