Canım cokk tskler , beşik işini ne yapacaksınTek model canım bir apartı var (prego bu sene turkıyeye getirdi) ve ıkı araç birbirine bağlanıyor yada tek tek kullanılıyor puset dahil fiyatı 14800 şuan her yerde ama barkod sistem olmayan bebek araç gereçleri satan yerler indirim yapıyorlar
Canım magnezyum alıyor musun doktora sor bi ne diyor. Olmazsa iyi olur aslında ama çok ciddi bir şey de çıkmıyor çoğu zaman. Sen gene sor doktora gidince. Son ayda daha sık olur oKızlar siz de böyle aniden karnınız sertleşiyor mu? Bir kasılma vs olmuyor ama yediğim bir gıdadan mı yoksa normal mi anlamıyorum. Yürürken bile zorlanıyorum şiştikten sonra
Doğum planı özel devlet farketmeksizin yapılıyor. Devlet hastanesinin uygulaması daha zor olabilir çünkü doğuma hangi doktorun gireceği belli olmuyor. Ama özelde doktor belli olduğu için yaptığınız doğum planını onunla paylaşıp onaylatıyorsunuz .Bunu sadece devlet hastanesi mı yapıyor yoksa özel olanlar da da planlama varmı acaba
Çok geAy evet canım çıkıyor işte beterinden korusun
Umarım bir an önce toparlarsın. COvid baya yaygınmış okullarda falan da . Aşı için sağlık ocağı da bana öyle dedi.eğer Tetenoz yaparsak 2 doz ama boğmacalı tetenoz (adacel) yaparsak 28. Haftadan sonra tek doz yeter dedi. Ben de boğmacalı olanını seçtim. İkisini de biz eczaneden temin edecekmişiz. Eczanedeki fiyatları tetenoz tek doz 200 küsür civarı , boğmacalı tetenoz 600 küsür civarı. Bu arada fitili bitirdim dün gece itibari ile. Akıntım baya azaldı bu süreçte. Anladığım kadarıyla mantardan dolayı sarı yeşilimtrak akıntım oluyormuş.Kızlar günaydın. Kaç gündür hasta olduğum için kahvaltı vs annem zorla bir şeyler yediriyor foto yok o yüzden :) bugün de tavuklu kereviz çorbası var menüde. Dün doktora gittim şeker tarama testi yapmaya gerek yok dedi. Bebek de kilom da iyi. 5 kg almışım şimdiye kadar. Açlık tokluk şekerim de normal bakmıştık geçen hafta. Ferritin düşük o ezelden beri öyle zaten. Farklı bir demir takviyesi verdi tok karna alınan bir şey bu. Kabız da yapmıyormuş onu deneyeceğiz. Tetanoz aşısını da şu an yapmayalım dedi. Boğmaca ile birlikte tek doz yapacağız dedi. 28 haftadan sonra.
Ahvalim budur:) soul algınlığım da kbb Prof covide benziyor dedi. Minimum iyileşerek devam ediyor bu da iyi en azından kötüye gitmiyor. Kocakarı ilaçlarıyla devam
Doğum planı derken neyi kastediyosunuz anlayamadım açarmısınız biraz ?Doğum planı özel devlet farketmeksizin yapılıyor. Devlet hastanesinin uygulaması daha zor olabilir çünkü doğuma hangi doktorun gireceği belli olmuyor. Ama özelde doktor belli olduğu için yaptığınız doğum planını onunla paylaşıp onaylatıyorsunuz .
Yok hayır multivitamin dışında ekstra bir şey vermedi doktor. Yarın da kontrolüm var orada soracağım. Annemin yanındayken de oluyordu ama orada çok yemeğe bağlıyordum. Şimdi dün de çok sıvı tükettim ama aşırı sertleşti nedense bir korkuttu beni. Yarın detaylıca sorayım. Bir sürü soracağım şey oluyor insan da unutuyorCanım magnezyum alıyor musun doktora sor bi ne diyor. Olmazsa iyi olur aslında ama çok ciddi bir şey de çıkmıyor çoğu zaman. Sen gene sor doktora gidince. Son ayda daha sık olur o
Hamilelikten önce kullanmıştım b12 iğnesini. Sağlık ocağına gidip vurduruyorsun popodanSağlık ocağına gitmişken kan da verdim bi değerlerime bakalim diye. 1 ay önce vermiştim kendi doktorumda. Herşey normaldi. Birdahaki kanı 24 veya 25. Hafta alacaktı doktorum. Anam sonuçlar geldi ben şokk . Demir, b12 , albümin, ferittin yerlerde diğerleri de sınırda.baştan beri içinde demir b vit. Omega olan multivitamin kullanıyordum. Şimdi demir b12 iğne 5 ampul yazdı.sonrasında hapa geç dedi.B12 iğne kullanan oldu mu aranızda ? Bir de albumin düşüklüğü şişlik ve ödem yapıyormuş. Bu kadar ödem tutmanın sebebi bu da olabilir. Pazartesi perinatolojiye gidicem ona göstericem sonuçları da . Yani diyeceğim doktorlara koşulsuz güvenip kendimizi emanet etmeyelim. Aklımız eerdiğince biz de elimizden geleni yapalim.
Bende bulunduğum şehirde 11 e bırakan bir yer buldum iki tane alacagım için indirim yapıyorlarCanım ben prego soloyu e bebek mağazasından indirimle 9500 e aldım bazen mağazalarda da daha uyguna olabiliyor indirim takip etmeni tavsiye ederim internet fiyatında da en düşük 11 görmüştüm
Ben elele den 70*120 park yatak aldım kendi odalarına da Montessori şeklinde yatakları yapılıyor dolap vs işini giyinme odamdaki dolabın yanında bi boşluk vardı orayı tamamlatıyorum ve aynı renklerde şifonyer yaptırıyorum sabah fotoğraflarını eklemiştim park yatakların benim çok hoşuma gitti yeriniz az ise daha küçük modellere bakabilirsiniz ama benim yatak odamda yer sıkıntısı olmadıgı için 70*120 tercih ettim sadece yanında gönderilen yatak bildiğiniz incecik bir sünger onu kullanmayıp yeni yatak iç yatak alacagımCanım cokk tskler , beşik işini ne yapacaksın
Bende salı günü olmuştum halsızlık ve kol ağrısı yaptı bende de geçmiş olsunKızlar bende dün tetanoz aşısı oldum bugün kolumla birlikte bütün vücudum agriyor hasta gibi oldum.
Güzel görünüyorlar gerçekten ama benim yatak odasında bu kadar yerim yok dediğin gibi küçüklerine bakayım biCanım yataklar geldi ben ikisinide kurdum ve çok sevdim benim aldıgım model 70*120 sen küçük istersen elele markasının diğer modellerine bakabilirsin hediye olarak verdikleri yataklar asla kullanılmaz bildiğin en ince sungeri almıslar koymuşlar ben zaten başka yatak ve reflü yatagı da alacagım için çok problem etmedim
Size de gecmis olsun tesekkur ederimBende salı günü olmuştum halsızlık ve kol ağrısı yaptı bende de geçmiş olsun
Tetenoz için neden para verdiniz anlamadım asm ücretsiz yapmıyor mu?Çok ge
Umarım bir an önce toparlarsın. COvid baya yaygınmış okullarda falan da . Aşı için sağlık ocağı da bana öyle dedi.eğer Tetenoz yaparsak 2 doz ama boğmacalı tetenoz (adacel) yaparsak 28. Haftadan sonra tek doz yeter dedi. Ben de boğmacalı olanını seçtim. İkisini de biz eczaneden temin edecekmişiz. Eczanedeki fiyatları tetenoz tek doz 200 küsür civarı , boğmacalı tetenoz 600 küsür civarı. Bu arada fitili bitirdim dün gece itibari ile. Akıntım baya azaldı bu süreçte. Anladığım kadarıyla mantardan dolayı sarı yeşilimtrak akıntım oluyormuş.
Başka markalarda 60*105 ölçüsü olanlarda var kraftta prego da vsGüzel görünüyorlar gerçekten ama benim yatak odasında bu kadar yerim yok dediğin gibi küçüklerine bakayım bi
İç yatak olarak kalın mı oluyor marka öneriniz felan var mı bizim aldığımız beşikte hiç sünger yatak vb bir şey çıkmadı ben de alacağım ama hiçbir fikrim yokBen elele den 70*120 park yatak aldım kendi odalarına da Montessori şeklinde yatakları yapılıyor dolap vs işini giyinme odamdaki dolabın yanında bi boşluk vardı orayı tamamlatıyorum ve aynı renklerde şifonyer yaptırıyorum sabah fotoğraflarını eklemiştim park yatakların benim çok hoşuma gitti yeriniz az ise daha küçük modellere bakabilirsiniz ama benim yatak odamda yer sıkıntısı olmadıgı için 70*120 tercih ettim sadece yanında gönderilen yatak bildiğiniz incecik bir sünger onu kullanmayıp yeni yatak iç yatak alacagım
İnceleyeyim çok teşekkür ederimBaşka markalarda 60*105 ölçüsü olanlarda var kraftta prego da vs