Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım cokk tskler , beşik işini ne yapacaksın

Kızlar siz de böyle aniden karnınız sertleşiyor mu? Bir kasılma vs olmuyor ama yediğim bir gıdadan mı yoksa normal mi anlamıyorum. Yürürken bile zorlanıyorum şiştikten sonra
Canım magnezyum alıyor musun doktora sor bi ne diyor. Olmazsa iyi olur aslında ama çok ciddi bir şey de çıkmıyor çoğu zaman. Sen gene sor doktora gidince. Son ayda daha sık olur o

Bugün kleksan'a başladım kızlar. Kanımın pıhtılaşma oranın arttığı çıktı tahlillerde. Zaten bu konuda takip altındaydım. 22+2'yim şu an. Aranızda iğne kullanan var mı? Bebeğe bir zararı olmaz diyorlar ama çok endişeliyim.

Bunu sadece devlet hastanesi mı yapıyor yoksa özel olanlar da da planlama varmı acaba
Doğum planı özel devlet farketmeksizin yapılıyor. Devlet hastanesinin uygulaması daha zor olabilir çünkü doğuma hangi doktorun gireceği belli olmuyor. Ama özelde doktor belli olduğu için yaptığınız doğum planını onunla paylaşıp onaylatıyorsunuz .

Ay evet canım çıkıyor işte beterinden korusun
Çok ge
Umarım bir an önce toparlarsın. COvid baya yaygınmış okullarda falan da . Aşı için sağlık ocağı da bana öyle dedi.eğer Tetenoz yaparsak 2 doz ama boğmacalı tetenoz (adacel) yaparsak 28. Haftadan sonra tek doz yeter dedi. Ben de boğmacalı olanını seçtim. İkisini de biz eczaneden temin edecekmişiz. Eczanedeki fiyatları tetenoz tek doz 200 küsür civarı , boğmacalı tetenoz 600 küsür civarı. Bu arada fitili bitirdim dün gece itibari ile. Akıntım baya azaldı bu süreçte. Anladığım kadarıyla mantardan dolayı sarı yeşilimtrak akıntım oluyormuş.

Doğum planı derken neyi kastediyosunuz anlayamadım açarmısınız biraz ?

Bu arada artık gobegimin çok üstüne kadar çıktı benim kızcem. Biraz önce baya belirgindi neresiydi bilmiyorum ama. O an çok duygulandım. Hani derler ya doğurmak bakmak çok zor ama bir gülüyor her şeyi unutuyorsun diye. Şimdi de bir hareket ediyor dünyalar benim oluyor. Rabbım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Bahtlari güzel olsun kuzucuklarimizin

Sağlık ocağına gitmişken kan da verdim bi değerlerime bakalim diye. 1 ay önce vermiştim kendi doktorumda. Herşey normaldi. Birdahaki kanı 24 veya 25. Hafta alacaktı doktorum. Anam sonuçlar geldi ben şokk . Demir, b12 , albümin, ferittin yerlerde diğerleri de sınırda.baştan beri içinde demir b vit. Omega olan multivitamin kullanıyordum. Şimdi demir b12 iğne 5 ampul yazdı.sonrasında hapa geç dedi.B12 iğne kullanan oldu mu aranızda ? Bir de albumin düşüklüğü şişlik ve ödem yapıyormuş. Bu kadar ödem tutmanın sebebi bu da olabilir. Pazartesi perinatolojiye gidicem ona göstericem sonuçları da . Yani diyeceğim doktorlara koşulsuz güvenip kendimizi emanet etmeyelim. Aklımız eerdiğince biz de elimizden geleni yapalim.

Canım magnezyum alıyor musun doktora sor bi ne diyor. Olmazsa iyi olur aslında ama çok ciddi bir şey de çıkmıyor çoğu zaman. Sen gene sor doktora gidince. Son ayda daha sık olur o
Yok hayır multivitamin dışında ekstra bir şey vermedi doktor. Yarın da kontrolüm var orada soracağım. Annemin yanındayken de oluyordu ama orada çok yemeğe bağlıyordum. Şimdi dün de çok sıvı tükettim ama aşırı sertleşti nedense bir korkuttu beni. Yarın detaylıca sorayım. Bir sürü soracağım şey oluyor insan da unutuyor

Hamilelikten önce kullanmıştım b12 iğnesini. Sağlık ocağına gidip vurduruyorsun popodan

Canım ben prego soloyu e bebek mağazasından indirimle 9500 e aldım bazen mağazalarda da daha uyguna olabiliyor indirim takip etmeni tavsiye ederim internet fiyatında da en düşük 11 görmüştüm
Bende bulunduğum şehirde 11 e bırakan bir yer buldum iki tane alacagım için indirim yapıyorlar e bebekte de kontrol altında tutayım kasım indirimleri bakalım neler olacak

Canım cokk tskler , beşik işini ne yapacaksın
Ben elele den 70*120 park yatak aldım kendi odalarına da Montessori şeklinde yatakları yapılıyor dolap vs işini giyinme odamdaki dolabın yanında bi boşluk vardı orayı tamamlatıyorum ve aynı renklerde şifonyer yaptırıyorum sabah fotoğraflarını eklemiştim park yatakların benim çok hoşuma gitti yeriniz az ise daha küçük modellere bakabilirsiniz ama benim yatak odamda yer sıkıntısı olmadıgı için 70*120 tercih ettim sadece yanında gönderilen yatak bildiğiniz incecik bir sünger onu kullanmayıp yeni yatak iç yatak alacagım

Güzel görünüyorlar gerçekten ama benim yatak odasında bu kadar yerim yok dediğin gibi küçüklerine bakayım bi

Tetenoz için neden para verdiniz anlamadım asm ücretsiz yapmıyor mu?

İç yatak olarak kalın mı oluyor marka öneriniz felan var mı bizim aldığımız beşikte hiç sünger yatak vb bir şey çıkmadı ben de alacağım ama hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…