Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım. Gebeliğinin başında sıkıntılı bir süreç atlatmış biri olarak net söylüyorum kadın doğum doktorları riskli gebelikler hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiller. Sadece ultrason, gelişimi takip ediyorlar. Fetal dna yaptırdı ama sonucunu yorumlayamadı bile bizimki. Sonucumuza perinatolog daha bakmadan yanlış bu derken, kadın doğumcu her şeye hazırlıklı olun dedi,sizin gibi karı koca ağlayarak çıktık odasından. 2 perinatologa gittim, 2sinin de yorumlarındaki gibi geldi amniyosentez sonucumuz. Velhasıl perinatolog ne derse o. Sakın kadın doğumcunun sözlerine aldanıp hem kendini hem bebişini üzme. Bu işin uzmanı perinatolog ve bütün riskleri en ince detayına kadar söylüyor onlar. Sağlıklısın bebeğim biliyorum diye konuş bebeğinle İnan çok işe yarıyor

Geçmiş olsun canım benim. Şeker yüklemesi konusunda kafanda soru işareti kalmamış en azından. Ay inşallah benim doktor da aynı şeyi söyler. Tetanozu ben de boğmaca ile birlikte yaptıracağım. Geçen sene bir arkadaşımın oğlu doğar doğmaz boğmaca oldu, öksürürken kendi tükürüğünde boğuluyordu miniğim

Gözlerim dolu dolu okudum mesajınızı. Eşimde dün evde aynılarını söyledi. Yasal olarak zaten onlar sana riskleri söylemek zorunda ki sonradan dava açamayalım diye dedı. Ayrıntılı ultrason doktoru tek arteri başta gördüğünü O yüzden daha detaylı her şeyini incelediğini down sewndromu ya da trisomi ye bağlı bir anomalisi yok dedi. sadece gelişim geriliğinden erken doğum olabilir o da yüzde 25 ınde görülür dedi. Bakalım Rabbime emanet inşALLAH dediği gibidir sağlıkla doğacak kızım . Ben de dediğiniz gibi bebeğimle öyle konuşuyorum artık. Onun da üzülüp strese girmesini istemiyorum. Çok sağolun

İçinizi hiiiç ama hiç sıkmayın allahın izniyle her şey en güzel şekilde ilerleyecek . Diğer arkadaşların da dediği gibi doktorlar tüm ihtimalleri söylemek zorundalar ama bu oluşacak anlamına gelmiyor. Bebeğiniz şu an sağlıklı ve böyle de ilerleleyecek. Tük dualarıma da sizi ekleyeceğim inşallah allah tüm gebelerin sürecini sorunsuz atlatmasını nasip etsin.

Valla bunun uyuduğuna pek denk gelemiyorum. Bizim doktorun cihazı iyi değil sanırım çocuğumu göremiyorum ki düzgün.

Erken doğum riski için bile yüzde vermiş doktorunuz. Her detayı paylaşmış sizinle, içiniz rahat olsun. Ya Musavvir esmasını çokça çekin bir de, bütün kuzular sağlıkla doğsun inşallah

Hiç canını sıkma inan ki en güzel şekilde kucağına alırsın. Benim ilk kızımda da gelişim geriliği vardı. 1500 kilo 38 haftada doğdu. Son hafta anne karnında kilo vermişti. 28 haftaya uyumlu dünyaya geldi. Ama prametüre annesi olmak ayrıcalık çok sağlıklı ve güçlü de oluyorlar. Bence fazlasıylada zeki. Hem erken doğurman problem değil ki sağlıklı olsun tez büyür zaten .

Bu arada en ufak ayrıntıda en kötüsünü söylerler. Görümce kadın doğum uzmanı meslaktaşıyla birlikte baktılar bana böbreği biraz büyük Down sendromu oluyormuş sanırım. Ama umursamadı. Görümcem sıkıntı yok erkek çocuklarında zaten belirgin olur. Sınırıda yüksek değil. Söylemek zorundayız sadece dedi.

Mide bulantısı için ayvaları yiyin kızlar acayip iyi geldi. Faydaları zaten anlatılmaz. Bir de peygamberimiz bile çocukların güzel ahlaklı uslu olması için bizzat önermiş. Keşke başından bilip tüketseydim.

Zaten takiptesin bunalr sadece risk senin yapman gereken tansiyona dikkat etmen. Sağlıklı beslenmen ve inşallah iyi olacak sonuç
Çok teşekkür ederim.
doktor da bahsettti bıgamcadan. Tek dozda ikisi birlikte aradan çıkmış olur

Amiinn. çok teşekkür ederim tüm iyi dilekleriniz için

Kızlar siz de böyle aniden karnınız sertleşiyor mu? Bir kasılma vs olmuyor ama yediğim bir gıdadan mı yoksa normal mi anlamıyorum. Yürürken bile zorlanıyorum şiştikten sonra

Valla bunun uyuduğuna pek denk gelemiyorum. Bizim doktorun cihazı iyi değil sanırım çocuğumu göremiyorum ki düzgün.
Evet cihaz farkıda oluyor ama bizimki yüzünü duvara yaslamış elinide koymuş üstüne göstermedi bir daha ki sefere

Evet cihaz farkıda oluyor ama bizimki yüzünü duvara yaslamış elinide koymuş üstüne göstermedi bir daha ki sefere
Bizimde biri baya baya poz veriyor diğerinin sadece kulagı doktorunda detaylı yapılan cihazda harika ama gel gör ki biri poz poz üstüne diğeri sadece sağ kulağıma bakın yeter der gibi

Bana 34 mm normal yazmışlar 25 altı olunca sıkıntı oluyor ama 30 altı olunca doktor ayrıca takip etmek istemiş olabilir

Anneme de 30 yıl önce aynı teşhisler konulmuş. Sonuç 30 yaşındayım, normalim. Sadece genetik mirasım hamileliğimi biraz zor hale getirdi.

Ben erken doğdum. Son 1 ay da hiç gelişmemişim. 1800 gramcık. Ama kuveze bile girmemişim. Şu an ve çocukluğumda da normal bir çocuktum. Belki başlarda biraz özen ister böyle bebekler ama her şey yoluna girer. Biliyorum aklından bir an bile çıkaramıyorsun bu ihtimalleri ama stres her şeyden daha zararlı bize.

Canım ben prego soloyu e bebek mağazasından indirimle 9500 e aldım bazen mağazalarda da daha uyguna olabiliyor indirim takip etmeni tavsiye ederim internet fiyatında da en düşük 11 görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…