Ama çok güzel isim bende çok sevdim gün geçtikçe de ısınıyorum çağırması seslenmesi çok güzelAy benim kızımın adıçok güzel bir tercih
benim açlık biraz yüksek çıktı 109, içtikten sonra iki kere alınanda ilk 158 ikinci 135 çıktı. açlık biraz yüksek biraz dikkat etsen yeter dedi
Kızlar çok geçmiş olsun öncelikle.Bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün benim değerlerim bana biraz saçma geldi ondan sordum.85_83_90 çıkmış.Yani anlam veremedim nasıl hiç oynamaz 75 lik içtim.Yanlış mı yaptılar diye bi şüphelendim yani.Açlık 80 1. Saat değeri 130 çıktı 2. Saat değerim henüz çıkmadı doktorum oda çıksın öyle konuşalım dedi. Benim idrarımda enfeksiyon çıktı ya daha öncede çıkmıştı munorol içmiştim. Yine munorol verdi birde ürolojiye yönlendirdi ekstra idrar kültürü istedi onun sonucuna göre antibiyotik de başlayabiliriz dedi. İdrarda yanma falan hiç hissetmiyorum ama böbrek ile ilgili bir problem olabilir bi araştıralım dedi işte
Benim kızım küçükken çok uysal sakin bir çocuktu. Yani şimdi 13 yaş ergenliğin verdiği değişimle şu anını övemeyeceğimHiç çevremde Asya adında bi kız yok tanıdığım da yok bu isim bebeklerde nasıl oluyor hiç bilmiyorum nasıl senin kızın uysal mı hırçın mı
Doktor daha doğru açıklama yapar canım bende hiç anlamıyorum bu değerlerden.Kızlar çok geçmiş olsun öncelikle.Bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün benim değerlerim bana biraz saçma geldi ondan sordum.85_83_90 çıkmış.Yani anlam veremedim nasıl hiç oynamaz 75 lik içtim.Yanlış mı yaptılar diye bi şüphelendim yani.
Bu arada bendede enfeksiyon cıktı aynı şekilde bende kullanmıştım önceden ve bende hiç idrar da yanma hissstmiyorum.Bakalım doktorum ne diyecek hepssinin tamamlanmasını bekliyorum atmak için
1200 mü abowww 30 euro kızKaşık biberon aldım canısı baya oldu alalı. 1400tlden 1200e inmişti öyle aldım bence kaçırmayın burda bir kaç arkadaş da çok memnunmuş. Biberon konusunda okey o zaman almıyorum başka
boşver hamilelikte herkes kaçırıyor ben altıma yapıp suyum geldi diye koka koka hastaneye koşmuştum kızımda işemişin geri git dedilerdi akdeniz ünide komple hastaneye rezil olduydum kocamda kapıda aha doğuruyor diye kalp krizi geçiriyordu bişey yok işemiş diye bağırdılardıyapma böyle şeyler ama bana yapma diyorum. benim dikiş idrar kesesinin üstünde. çıkmak için sebebe ihtiyac duymuyor kaçıyor valla
e normal dediğin gibi yoğun baskı altında idrar keselerimiz napcaklar başkaboşver hamilelikte herkes kaçırıyor ben altıma yapıp suyum geldi diye koka koka hastaneye koşmuştum kızımda işemişin geri git dedilerdi akdeniz ünide komple hastaneye rezil olduydum kocamda kapıda aha doğuruyor diye kalp krizi geçiriyordu bişey yok işemiş diye bağırdılardı
anakucağında ben olsam 2. el alırdım ki kızımda da 2. el almıştım her bebek sevmiyor bazen boşa alınmış oluyor. benim kızım sevmişti 6 ay elim kolum olmuştu kullandık ama bazı bebekler yatırınca çığlığı basıyor eğer elektrikli sallanan ana kucağından bahsediyorsanBir şey sorcam babybjörn marka ana kucaklarınin muadillerinden farkı var mı?
Ana kucağı dediğim bu. Ektekilerden hangisini alsam diye düşünüyorum. Mamma alcam büyük ihtimalle.anakucağında ben olsam 2. el alırdım ki kızımda da 2. el almıştım her bebek sevmiyor bazen boşa alınmış oluyor. benim kızım sevmişti 6 ay elim kolum olmuştu kullandık ama bazı bebekler yatırınca çığlığı basıyor eğer elektrikli sallanan ana kucağından bahsediyorsan
Ha ben sallanan prize takılan şarjlı falan kullanılan sandım. Ben bunları pek mantıklı bulmuyorum ya ama sen bilirsin. Ben 2. El bunu almıştımAna kucağı dediğim bu. Ektekilerden hangisini alsam diye düşünüyorum. Mamma alcam büyük ihtimalle.
Bence çevrende kullananlardan yorum al derim,ben pek güvenemiyorum işin içine reklam girinceYa kızlar ben alıp almama konusunda bile kararsızım göğüs pompasını, mastit olmaktan da korkuyorum ama. Öncesinde bebebao alan sonrasında sürekli philips in elektrikli olanının linkini paylaşan bir inflencer vardı, ona sordum belki cevap verir diye şöyle cevap verdi. Sanırım philips alacağım benEki Görüntüle 3497758
O kadar para vermeye gerek yok ya. Aynı ili görüyor hepsi. 8-9 ay sonra kullanmayacaksın bir de.Ana kucağı dediğim bu. Ektekilerden hangisini alsam diye düşünüyorum. Mamma alcam büyük ihtimalle.
Anasının kuzusu uyuyacak mi buna. Hayali de güzel. Allah karnımda taşımayı nasip etti ya bana . Çocukluk hayalim o kadar mutluyum ki bazen hala inanamıyorum karnım büyüdü ama ben anne oluyorum. Anne baba olmak öyle önemli bir şey ki. Allah bana bir şans verse babamla bir gün daha geçirmek isterdim öyle bir sevgi öyle bir yokluk. Dünyaya biri gelecek beni böyle sevecek. Ben onun kahramanı olacağım. Çok güzel çok havalı. Hayırlısı ile kucağıma alsam. Minik parmakları avucuma alsam.Ha ben sallanan prize takılan şarjlı falan kullanılan sandım. Ben bunları pek mantıklı bulmuyorum ya ama sen bilirsin. Ben 2. El bunu almıştım
Çevremde ikisini de kullanan kimse yok. Philips alan ve memnun olan çok arkadaşım var. Tekini kullanmış olsa ben de aynı yorumu yapardım da ikisini de kullanıp birinin hiç adını bile geçirmiyor, güvendim nedenseBence çevrende kullananlardan yorum al derim,ben pek güvenemiyorum işin içine reklam girince
Bana bir arkadaşım huggy wave önerdi hem fiyatı uygun hem de kullanmış baya hala memnun ben ondan alıcam. Şu an 1.500 falan sanırım. Ama bir de elektrikli olanlardan bakıyorum hem sonrasında kedimiz de kullanır hoş kedim normal bebişe bırakır mı emin değilimAna kucağı dediğim bu. Ektekilerden hangisini alsam diye düşünüyorum. Mamma alcam büyük ihtimalle.