Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim açlık biraz yüksek çıktı 109, içtikten sonra iki kere alınanda ilk 158 ikinci 135 çıktı. açlık biraz yüksek biraz dikkat etsen yeter dedi

Kızlar çok geçmiş olsun öncelikle.Bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün benim değerlerim bana biraz saçma geldi ondan sordum.85_83_90 çıkmış.Yani anlam veremedim nasıl hiç oynamaz 75 lik içtim.Yanlış mı yaptılar diye bi şüphelendim yani.
Bu arada bendede enfeksiyon cıktı aynı şekilde bende kullanmıştım önceden ve bende hiç idrar da yanma hissstmiyorum.Bakalım doktorum ne diyecek hepssinin tamamlanmasını bekliyorum atmak için

Doktor daha doğru açıklama yapar canım bende hiç anlamıyorum bu değerlerden.

Kaşık biberon aldım canısı baya oldu alalı. 1400tlden 1200e inmişti öyle aldım bence kaçırmayın burda bir kaç arkadaş da çok memnunmuş. Biberon konusunda okey o zaman almıyorum başka
1200 mü abowww 30 euro kız alma alma başka biberon bebiş doğsun ihtiyaca göre gidersin

yapma böyle şeyler ama bana yapma diyorum. benim dikiş idrar kesesinin üstünde. çıkmak için sebebe ihtiyac duymuyor kaçıyor valla
boşver hamilelikte herkes kaçırıyor ben altıma yapıp suyum geldi diye koka koka hastaneye koşmuştum kızımda işemişin geri git dedilerdi akdeniz ünide komple hastaneye rezil olduydum kocamda kapıda aha doğuruyor diye kalp krizi geçiriyordu bişey yok işemiş diye bağırdılardı

e normal dediğin gibi yoğun baskı altında idrar keselerimiz napcaklar başka

Bir şey sorcam babybjörn marka ana kucaklarınin muadillerinden farkı var mı?
anakucağında ben olsam 2. el alırdım ki kızımda da 2. el almıştım her bebek sevmiyor bazen boşa alınmış oluyor. benim kızım sevmişti 6 ay elim kolum olmuştu kullandık ama bazı bebekler yatırınca çığlığı basıyor eğer elektrikli sallanan ana kucağından bahsediyorsan

Ana kucağı dediğim bu. Ektekilerden hangisini alsam diye düşünüyorum. Mamma alcam büyük ihtimalle.

Eklentiler

• 1000021041.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000021043.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 10
Ana kucağı dediğim bu. Ektekilerden hangisini alsam diye düşünüyorum. Mamma alcam büyük ihtimalle.
Ha ben sallanan prize takılan şarjlı falan kullanılan sandım. Ben bunları pek mantıklı bulmuyorum ya ama sen bilirsin. Ben 2. El bunu almıştım

Eklentiler

• IMG_7492.jpeg
    169,4 KB · Görüntüleme: 9
Bence çevrende kullananlardan yorum al derim,ben pek güvenemiyorum işin içine reklam girince

Ha ben sallanan prize takılan şarjlı falan kullanılan sandım. Ben bunları pek mantıklı bulmuyorum ya ama sen bilirsin. Ben 2. El bunu almıştım
Anasının kuzusu uyuyacak mi buna. Hayali de güzel. Allah karnımda taşımayı nasip etti ya bana . Çocukluk hayalim o kadar mutluyum ki bazen hala inanamıyorum karnım büyüdü ama ben anne oluyorum. Anne baba olmak öyle önemli bir şey ki. Allah bana bir şans verse babamla bir gün daha geçirmek isterdim öyle bir sevgi öyle bir yokluk. Dünyaya biri gelecek beni böyle sevecek. Ben onun kahramanı olacağım. Çok güzel çok havalı. Hayırlısı ile kucağıma alsam. Minik parmakları avucuma alsam.

Bence çevrende kullananlardan yorum al derim,ben pek güvenemiyorum işin içine reklam girince
Çevremde ikisini de kullanan kimse yok. Philips alan ve memnun olan çok arkadaşım var. Tekini kullanmış olsa ben de aynı yorumu yapardım da ikisini de kullanıp birinin hiç adını bile geçirmiyor, güvendim nedense

Bana bir arkadaşım huggy wave önerdi hem fiyatı uygun hem de kullanmış baya hala memnun ben ondan alıcam. Şu an 1.500 falan sanırım. Ama bir de elektrikli olanlardan bakıyorum hem sonrasında kedimiz de kullanır hoş kedim normal bebişe bırakır mı emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…