Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

İç yatak olarak kalın mı oluyor marka öneriniz felan var mı bizim aldığımız beşikte hiç sünger yatak vb bir şey çıkmadı ben de alacağım ama hiçbir fikrim yok
Yataşın bir modeli ve başka bir marka mıdel var aklımda linki ekleyeyim senin için muhtemelen bunu alacagımhttps://www.hepsiburada.com/sloth-b...gaza=SLOTH BEDDING&url_src=and-product-detail
Yatast da buna benzer bir yenidoğan modeli var daha uygun fiyatlı oda güzel bir ürün sanırım dün gece bir arkadasımız paylaşmıştı gecmiş konuşmalarda bulabilirsiniz 🌸

Bugün kleksan'a başladım kızlar. Kanımın pıhtılaşma oranın arttığı çıktı tahlillerde. Zaten bu konuda takip altındaydım. 22+2'yim şu an. Aranızda iğne kullanan var mı? Bebeğe bir zararı olmaz diyorlar ama çok endişeliyim.
Ben bi ara tüp bebek tedavisi görmüştüm kullanmıştım canım. Hiç korkma güvenli bir ilaçtır. Doğuma kadar kullanan çok insan biliyorum ben. Kan dolaşımı için iyi gelir. Riskleri aspirine göre daha az☺️
Çok ge

Umarım bir an önce toparlarsın. COvid baya yaygınmış okullarda falan da . Aşı için sağlık ocağı da bana öyle dedi.eğer Tetenoz yaparsak 2 doz ama boğmacalı tetenoz (adacel) yaparsak 28. Haftadan sonra tek doz yeter dedi. Ben de boğmacalı olanını seçtim. İkisini de biz eczaneden temin edecekmişiz. Eczanedeki fiyatları tetenoz tek doz 200 küsür civarı , boğmacalı tetenoz 600 küsür civarı. Bu arada fitili bitirdim dün gece itibari ile. Akıntım baya azaldı bu süreçte. Anladığım kadarıyla mantardan dolayı sarı yeşilimtrak akıntım oluyormuş.
Evet canım mantıklı olanı seçmişsin. Mantarın geçtiğine çoookkk sevindim ☺️
Kızlar bende dün tetanoz aşısı oldum bugün kolumla birlikte bütün vücudum agriyor hasta gibi oldum. 😟
Canım normal kol ağrısı halsizlik hatta bazen ateş. Birkaç güne geçer🙏
Sağlık ocağına gitmişken kan da verdim bi değerlerime bakalim diye. 1 ay önce vermiştim kendi doktorumda. Herşey normaldi. Birdahaki kanı 24 veya 25. Hafta alacaktı doktorum. Anam sonuçlar geldi ben şokk . Demir, b12 , albümin, ferittin yerlerde diğerleri de sınırda.baştan beri içinde demir b vit. Omega olan multivitamin kullanıyordum. Şimdi demir b12 iğne 5 ampul yazdı.sonrasında hapa geç dedi.B12 iğne kullanan oldu mu aranızda ? Bir de albumin düşüklüğü şişlik ve ödem yapıyormuş. Bu kadar ödem tutmanın sebebi bu da olabilir. Pazartesi perinatolojiye gidicem ona göstericem sonuçları da . Yani diyeceğim doktorlara koşulsuz güvenip kendimizi emanet etmeyelim. Aklımız eerdiğince biz de elimizden geleni yapalim.
Geçmiş olsun canım dikkat et aman takip ettir. Çok haklısın doktora emanet etmek diye bir şey kalmadı artık kalmasın da yani :)
Yok hayır multivitamin dışında ekstra bir şey vermedi doktor. Yarın da kontrolüm var orada soracağım. Annemin yanındayken de oluyordu ama orada çok yemeğe bağlıyordum. Şimdi dün de çok sıvı tükettim ama aşırı sertleşti nedense bir korkuttu beni. Yarın detaylıca sorayım. Bir sürü soracağım şey oluyor insan da unutuyor😅
Canım dilersen telefona not al ben öyle yapıyorum. Hep gidince unuturdum :) not alıyorum aklıma geldikçe. Muhtemelen magnezyum vs verir. Korkma ☺️
Tetenoz için neden para verdiniz anlamadım asm ücretsiz yapmıyor mu?
Canım sağlık ocağı yapıyor ama bu ara birçok sağlık ocağında ilaç kalmamış. Devletimiz alamıyor :) özel hastanelerde var. Bizim sağlık ocağında da yoktu. İyiki de yokmuş. İkili olan aşıdan yapacağım

Canım sağlık ocağı yapıyor ama bu ara birçok sağlık ocağında ilaç kalmamış. Devletimiz alamıyor :) özel hastanelerde var. Bizim sağlık ocağında da yoktu. İyiki de yokmuş. İkili olan aşıdan yapacağım
Beni yarın çağırdı asm demek ki bizimkilerde var.. ikili olan da çok mantıklıymis canım.. tek doz yetiyor mu peki?

Bizimde biri baya baya poz veriyor diğerinin sadece kulagı doktorunda detaylı yapılan cihazda harika ama gel gör ki biri poz poz üstüne diğeri sadece sağ kulağıma bakın yeter der gibi 😅🤣
Kızlarımız aynı canımm sol taraftaki çok güzel gözüküyor diğeri yan durmuş göstermiyor
Dün ayrıntılıya girdim herşey yolunda hamd olsun 😍🤲🏻

Ben elele den 70*120 park yatak aldım kendi odalarına da Montessori şeklinde yatakları yapılıyor dolap vs işini giyinme odamdaki dolabın yanında bi boşluk vardı orayı tamamlatıyorum ve aynı renklerde şifonyer yaptırıyorum sabah fotoğraflarını eklemiştim park yatakların benim çok hoşuma gitti yeriniz az ise daha küçük modellere bakabilirsiniz ama benim yatak odamda yer sıkıntısı olmadıgı için 70*120 tercih ettim sadece yanında gönderilen yatak bildiğiniz incecik bir sünger onu kullanmayıp yeni yatak iç yatak alacagım
Canım masallah gule gule kullansın bebişlerin , biz daha baslamadık alma işine şimdi fikir aşamasındayım. Kacıncı haftadasın

Canım masallah gule gule kullansın bebişlerin , biz daha baslamadık alma işine şimdi fikir aşamasındayım. Kacıncı haftadasın
21+6 bugün canım bizim ikiz olduğu için erken gelme ihtimalleri var doktorum biri aşağıda olduğu için çok hareket etmeme müsade etmiyor iş yerinde bile hiç kalkmıyorum desem yeri var bu yüzden ara ara eksikleri tamamlamaya çalısıylrum büyük şeyler bitti mi kalanı hallederim zaten aralıktan sonra raporum olacak zaten ve ondan sonra mümkünse hiç hareket istemiyorum dedi bende o süreç içinde yapabildiğim herşeyi yapmak istiyorum ki kızlar ne kadar zamanına yakın gelirse o kadar iyi diye önümüzdeki ay kıyafet işini falan halledeceğim zaten kalanları internetten de sipariş edebilirim elektronik ürünleri vs 🥰

Beni yarın çağırdı asm demek ki bizimkilerde var.. ikili olan da çok mantıklıymis canım.. tek doz yetiyor mu peki?
Benım doktor yeterli dedi.
Ben de hamile kalmadan 2 ay önce vuruldum ve yükselmiştim değerlerimi. Hamileyken hiç iğnesini vurulan oldu mu onu merak ettim.
Kalçadan almak daha hızlı etki eder. Yan etkisi de yok sadece biraz pop ağrısı :)

Kızlar bugün bir ebeyle görüştüm. Bel/sırt ağrılarım için doktorum yönlendirdi. Uzman ebe aslında sadece pilates yaptırmıyor, yoga, meditasyon, nefes egzersizleri filan da dahil. 8 saatlik ders için 4bin fiyat verdi. Bir pilates stüdyosu da 8saat için 4,5 demişti, oradaki hocanın da sertifikası vardı. Ebe birnevi doğuma hazırlıyor aslında daha mantıklı geldi. Ama erken mi diye de düşündüm. Var mı böyle bir yere devam eden aranızda ya da düşünen?
Hangi sehirdesiniz aceba merak ettim.

Öyle şey mi olur canım isteyecek tedarik edecek işin kolayına kaçmışlar biraz sanki
Valla çoğu yerde aşı yok. Durumu olan aabilen yaptıracak ki 600 lira az bi para değil asgari ücretli için. Durumu olmayan da yaptırmayacak. Herşey gibi sağlık sistemini de bu hale getirdiler maalesef

21+6 bugün canım bizim ikiz olduğu için erken gelme ihtimalleri var doktorum biri aşağıda olduğu için çok hareket etmeme müsade etmiyor iş yerinde bile hiç kalkmıyorum desem yeri var bu yüzden ara ara eksikleri tamamlamaya çalısıylrum büyük şeyler bitti mi kalanı hallederim zaten aralıktan sonra raporum olacak zaten ve ondan sonra mümkünse hiç hareket istemiyorum dedi bende o süreç içinde yapabildiğim herşeyi yapmak istiyorum ki kızlar ne kadar zamanına yakın gelirse o kadar iyi diye önümüzdeki ay kıyafet işini falan halledeceğim zaten kalanları internetten de sipariş edebilirim elektronik ürünleri vs 🥰
Benim de ikiz kızlarım olacak nasipse insallah 😍😍 ve hafta olarak cok yakınız , ben şimdiden cok agırlasmaya basladım, 1 ocaktan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ama umarım dayanırım ve hiçbirseylerini de almadık şuan 🙈 isim buldunuz mu biz hala birine karar veremedik 😅

Kızlar günaydın. Kaç gündür hasta olduğum için kahvaltı vs annem zorla bir şeyler yediriyor foto yok o yüzden :) bugün de tavuklu kereviz çorbası var menüde. Dün doktora gittim şeker tarama testi yapmaya gerek yok dedi. Bebek de kilom da iyi. 5 kg almışım şimdiye kadar. Açlık tokluk şekerim de normal bakmıştık geçen hafta. Ferritin düşük o ezelden beri öyle zaten. Farklı bir demir takviyesi verdi tok karna alınan bir şey bu. Kabız da yapmıyormuş onu deneyeceğiz. Tetanoz aşısını da şu an yapmayalım dedi. Boğmaca ile birlikte tek doz yapacağız dedi. 28 haftadan sonra.
Ahvalim budur:) soul algınlığım da kbb Prof covide benziyor dedi. Minimum iyileşerek devam ediyor bu da iyi en azından kötüye gitmiyor. Kocakarı ilaçlarıyla devam😀
Geçmiş olsun canım benim sürencemede yavaş yavaş iyileşeceğiz inşallah ben de öksürükten kurtulamadım ama olsundu 😂

Gözlerim dolu dolu okudum mesajınızı. Eşimde dün evde aynılarını söyledi. Yasal olarak zaten onlar sana riskleri söylemek zorunda ki sonradan dava açamayalım diye dedı. Ayrıntılı ultrason doktoru tek arteri başta gördüğünü O yüzden daha detaylı her şeyini incelediğini down sewndromu ya da trisomi ye bağlı bir anomalisi yok dedi. sadece gelişim geriliğinden erken doğum olabilir o da yüzde 25 ınde görülür dedi. Bakalım Rabbime emanet inşALLAH dediği gibidir sağlıkla doğacak kızım . Ben de dediğiniz gibi bebeğimle öyle konuşuyorum artık. Onun da üzülüp strese girmesini istemiyorum. Çok sağolun :KK200:
Canını sıkma gelişim geriliği ile doğdu kızım şimdi boyu %98 persantil. Allah aşkına da şu kadın doğum uzmanları bir şeye de bir kulp bulmasınlar sürekli bir zahmet ya gebeliği kötü geçirttiriyolar gebe kadına öyle laflar mı edilir. Perinatoloji uzmanını dinle canım. Kalbini de ferah tut. Bişey olmayacak merak etme🩷🙏

Mide bulantısı için ayvaları yiyin kızlar acayip iyi geldi. Faydaları zaten anlatılmaz. Bir de peygamberimiz bile çocukların güzel ahlaklı uslu olması için bizzat önermiş. Keşke başından bilip tüketseydim.
Ayvaların çekirdeklerini atma buzdolabı poşetine koy bebek doğunca jel yaparsın. Doğuma yakın da yapabilirsin meme yarası için.

X