Günaydın kızlar,
Dün ayrıntılı ultrason raporumu takipteki doktoruma götürdüm. Tek arterden dolayı oluşacak risklerden bahsetti. Dün baya kötü geçti. Aslında ayrıntılı ultrason yapan doktor da söylemişti ama kendi doktorum bir umut başka şeyler söyler diye sanmışım sanırım, ağlama kriziyle çıktım hastaneden. Amniyosentez öneriyoruz ama sonucu çıktığında zaten 26. haftalarda olacaksın yapacak birşey kalmayacak dedı. Ben de zaten bebekde Allah korusun bir sorun varsa bizim için birşey değişmeyecek dedım. Gelişim geriliğine bağlı erken doğum riskin çok yüksek, tansiyon da var sen de dedi. Hepsini üst üste söyleyince baya kötü oldum. Ama bugün daha iyiyim . Herşey Allahtan. nasibimizde varsa kızımı kucağıma alacağım inşALLAH. Şuan Detaylıyı yapan doktorun tek arterden dolayı oluşabilecek bir anomalisi yok demesine tutunup Allah a emanet sürecimi tamamlamaya çalışağım. Hepinize dua eder dua beklerim, Benim gibi riskleri olan anne adayları inşALLAH hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza, Süreci normal sağlıklı geçen anne adaylarının da süreçlerinin sorunsuz geçip bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim