Tek model canım bir apartı var (prego bu sene turkıyeye getirdi) ve ıkı araç birbirine bağlanıyor yada tek tek kullanılıyor puset dahil fiyatı 14800 şuan her yerde ama barkod sistem olmayan bebek araç gereçleri satan yerler indirim yapıyorlarCanım biz de ikiz bekliyoruz da bu arabanın tek modeli mi var ve puset ve araba 15 bin sanırım degil mi, senin yazdıklarını okuyunca netten baktım da , bu sekilde anladım
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 120 cmCanım yataklar geldi ben ikisinide kurdum ve çok sevdim benim aldıgım model 70*120 sen küçük istersen elele markasının diğer modellerine bakabilirsin hediye olarak verdikleri yataklar asla kullanılmaz bildiğin en ince sungeri almıslar koymuşlar ben zaten başka yatak ve reflü yatagı da alacagım için çok problem etmedim
Sünger yataklarda belli süre sonra çökme olduğunu söylüyorlarYataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 120 cm
Bu yatağa bi bak istersen. Ben elele madre almayı düşünüyorum. Hep bu yatağı öneriyorlar içi için. Farklı ebatları var ve sepette indirimi var
Aaaaaa, ben almayı düşünüyodummm.. Ne almak lazım peki. Ben hiç anlamadığımdan sürekli araştırıp atıyorum favorilere. İyi ki bu grup varSünger yataklarda belli süre sonra çökme olduğunu söylüyorlar
Teşekkür ederim benim listemde de olan bi yataktı tekrar bi inceleyecegimYataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 120 cm
Bu yatağa bi bak istersen. Ben elele madre almayı düşünüyorum. Hep bu yatağı öneriyorlar içi için. Farklı ebatları var ve sepette indirimi var
Ben Sünger alacaktım eşim dedi bana çöküyormus okudum diye o çok bakıyordu ama şimdi çocuk 3 sene yatmıştır çökmüştür e miladi dolmuş yeter derim ne kadar zamanda çökme olduğunu tam bilemiyorum biz yatas baby Bluestar aldık bana da gözüme o çok kalın geldi ama eşim çok beğendi o araştırdıgi için artık ona güvendim tamam dedimAaaaaa, ben almayı düşünüyodummm.. Ne almak lazım peki. Ben hiç anlamadığımdan sürekli araştırıp atıyorum favorilere. İyi ki bu grup var
Sanırım bizden daha teknik yaklastıkları için konulara daha objektif arastırıyorlarBen Sünger alacaktım eşim dedi bana çöküyormus okudum diye o çok bakıyordu ama şimdi çocuk 3 sene yatmıştır çökmüştür e miladi dolmuş yeter derim ne kadar zamanda çökme olduğunu tam bilemiyorum biz yatas baby Bluestar aldık bana da gözüme o çok kalın geldi ama eşim çok beğendi o araştırdıgi için artık ona güvendim tamam dedim
Hiç karışmadım artıkSanırım bizden daha teknik yaklastıkları için konulara daha objektif arastırıyorlar
Bu modelin ismini söyleyebilir misiniz acabaTek model canım bir apartı var (prego bu sene turkıyeye getirdi) ve ıkı araç birbirine bağlanıyor yada tek tek kullanılıyor puset dahil fiyatı 14800 şuan her yerde ama barkod sistem olmayan bebek araç gereçleri satan yerler indirim yapıyorlar
Bunu sadece devlet hastanesi mı yapıyor yoksa özel olanlar da da planlama varmı acabaMerhabalar, devlet hastanelerinin gebe okulu oluyor ben 2 haftadır eğitime gidiyorum. Eğer bilmeyen varsa kendi şehrindeki devlet hastanelerini araştırabilir. Bugün mesela doğum yapacağımız hastanenin bebek ve anne dostu unvanına sahip olmasının önemli olduğunu öğrendim. Ayrıca doğum planı yapmayı öğrendim. Doğum sürecinde yapılmasını istediğim şeyleri içeriyor bu plan. Öncesinde yapıp doktoruma götüreceğim, doktorum tüm maddeleri kabul ederse mührünü basıp dosyama koyacak ve doğum yapacağım zaman isteklerimi gerçekleştirecekler ki zor istekler değil . Zaten bebek dostu unvanı olan hastanelerin yapmakla zorunlu olduğu prosedürler fakat bazen göz ardı ediliyormuş aileler bu ünvanları bilmediği için. Aranızda bilmeyen varsa araştırsın
Yemekten sonra gecelerı ve sabah erken çok vuruyor doktor a gidince o kadar dürtmeye uyanmadı bizimkiSlm güzel anneler. Bizim oğlan gümbür gümbür valla sizde nasıl
Ben uygun aldım ilk oğlumda aldım6 ay binmedi desem inanırmısın kucak isterdi sattık sonra o yüzden çok pahalı almadım Pierre cardin pc vovo aldık geldi katlaması kolay kabin boy işimizi göreceğine inanıyorumGünaydın kızlar. Eşya almaya başlayan arkadaşlara bir şey soracaktım. Bebek arabası hem uygun fiyatlı hem kullanışlı bir şey arıyorum. Bazılarının fiyatları çok fazla geldi bana. Eğer alan varsa bizimlede paylaşabilir mi
Prego solo modeli kabin boy travel sistem puseti içinde linkini asagıya bırakıyorum eğer isterseniz oradan inceleyebilirsinizBu modelin ismini söyleyebilir misiniz acaba
Çok geçmiş olsunBu arada ben iyiye değil kötüye gittim ateşim çıktı kulağım ağrıyor. 4-5 yıldır ilk kez nezle grip soğuk algınlığı vs oldum. Sabahtan beri bi sürü kocakarı ilacı içiyorum deniz suyu ile burun temizliği vs. Parol aldım bi tane. Sabah doktoruma gdcm. Eğer yarın iyiye gitmezsem antibiyotiklik olma ihtimalim varantibiyotik demek mantara davetiye demek su an tek derdim o
İlk oğlumda beşiği alırken içinde sünger yatak vardı çocuğumu süngerdemi yatırcam diye ağlamıştımAaaaaa, ben almayı düşünüyodummm.. Ne almak lazım peki. Ben hiç anlamadığımdan sürekli araştırıp atıyorum favorilere. İyi ki bu grup var