Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biz de ikiz bekliyoruz da bu arabanın tek modeli mi var ve puset ve araba 15 bin sanırım degil mi, senin yazdıklarını okuyunca netten baktım da , bu sekilde anladım
Tek model canım bir apartı var (prego bu sene turkıyeye getirdi) ve ıkı araç birbirine bağlanıyor yada tek tek kullanılıyor puset dahil fiyatı 14800 şuan her yerde ama barkod sistem olmayan bebek araç gereçleri satan yerler indirim yapıyorlar

Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 120 cm
Bu yatağa bi bak istersen. Ben elele madre almayı düşünüyorum. Hep bu yatağı öneriyorlar içi için. Farklı ebatları var ve sepette indirimi var

Teşekkür ederim benim listemde de olan bi yataktı tekrar bi inceleyecegim
Ama bi marka var aklımda sanırım onda karar vereceğim gibi duruyor linkini ekliyorum isteyen bakabilir
https://www.hepsiburada.com/sloth-b...gaza=SLOTH+BEDDING&url_src=and-product-detail

Son düzenleme:
Aaaaaa, ben almayı düşünüyodummm.. Ne almak lazım peki. Ben hiç anlamadığımdan sürekli araştırıp atıyorum favorilere. İyi ki bu grup var
Ben Sünger alacaktım eşim dedi bana çöküyormus okudum diye o çok bakıyordu ama şimdi çocuk 3 sene yatmıştır çökmüştür e miladi dolmuş yeter derim ne kadar zamanda çökme olduğunu tam bilemiyorum biz yatas baby Bluestar aldık bana da gözüme o çok kalın geldi ama eşim çok beğendi o araştırdıgi için artık ona güvendim tamam dedim

Sanırım bizden daha teknik yaklastıkları için konulara daha objektif arastırıyorlar

Merhabalar, devlet hastanelerinin gebe okulu oluyor ben 2 haftadır eğitime gidiyorum. Eğer bilmeyen varsa kendi şehrindeki devlet hastanelerini araştırabilir. Bugün mesela doğum yapacağımız hastanenin bebek ve anne dostu unvanına sahip olmasının önemli olduğunu öğrendim. Ayrıca doğum planı yapmayı öğrendim. Doğum sürecinde yapılmasını istediğim şeyleri içeriyor bu plan. Öncesinde yapıp doktoruma götüreceğim, doktorum tüm maddeleri kabul ederse mührünü basıp dosyama koyacak ve doğum yapacağım zaman isteklerimi gerçekleştirecekler ki zor istekler değil . Zaten bebek dostu unvanı olan hastanelerin yapmakla zorunlu olduğu prosedürler fakat bazen göz ardı ediliyormuş aileler bu ünvanları bilmediği için. Aranızda bilmeyen varsa araştırsın

Bu modelin ismini söyleyebilir misiniz acaba

Bugün kontrolle gittik bebiş 23+4 de şeker şüphesi olduğu için yükleme önermedi takip etcez dedi bu konuda içim rahat ettı zaten şeker varken yükleme yaparlar dıye korkuyordum 2 dilim baklava da bile 220 oluyor dediğimde o zaman hic gerek yok dedı eğer gerek görurse 28 de insülin başlayacak ama ben dıyet yaptığım için buna da gerek kalmaz inşallah

Bunu sadece devlet hastanesi mı yapıyor yoksa özel olanlar da da planlama varmı acaba

Slm güzel anneler. Bizim oğlan gümbür gümbür valla sizde nasıl
Yemekten sonra gecelerı ve sabah erken çok vuruyor doktor a gidince o kadar dürtmeye uyanmadı bizimki yarım saat yüzünü göstersin diye dürtsede umurunda olmadı hastaneden çıktık araba ya bindik başladı tekmelemeye yine yüzünü göremedik sağlık olsun

Ben uygun aldım ilk oğlumda aldım6 ay binmedi desem inanırmısın kucak isterdi sattık sonra o yüzden çok pahalı almadım Pierre cardin pc vovo aldık geldi katlaması kolay kabin boy işimizi göreceğine inanıyorum

Günaydın kızlar,
Dün ayrıntılı ultrason raporumu takipteki doktoruma götürdüm. Tek arterden dolayı oluşacak risklerden bahsetti. Dün baya kötü geçti. Aslında ayrıntılı ultrason yapan doktor da söylemişti ama kendi doktorum bir umut başka şeyler söyler diye sanmışım sanırım, ağlama kriziyle çıktım hastaneden. Amniyosentez öneriyoruz ama sonucu çıktığında zaten 26. haftalarda olacaksın yapacak birşey kalmayacak dedı. Ben de zaten bebekde Allah korusun bir sorun varsa bizim için birşey değişmeyecek dedım. Gelişim geriliğine bağlı erken doğum riskin çok yüksek, tansiyon da var sen de dedi. Hepsini üst üste söyleyince baya kötü oldum. Ama bugün daha iyiyim . Herşey Allahtan. nasibimizde varsa kızımı kucağıma alacağım inşALLAH. Şuan Detaylıyı yapan doktorun tek arterden dolayı oluşabilecek bir anomalisi yok demesine tutunup Allah a emanet sürecimi tamamlamaya çalışağım. Hepinize dua eder dua beklerim, Benim gibi riskleri olan anne adayları inşALLAH hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza, Süreci normal sağlıklı geçen anne adaylarının da süreçlerinin sorunsuz geçip bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim

Çok geçmiş olsun Kulak ağrısı ıcın belki antıbiyotıkli damla verirler mantar sıkıntısından bahsederseniz.Ama ateş olunca mecbur antibiyotik veriyorlar sanırım. İnşALLAH antibiyotik verseler bile mantar için sorun olmaz hızlıca toparlarsınız.

Kızlar günaydın. Kaç gündür hasta olduğum için kahvaltı vs annem zorla bir şeyler yediriyor foto yok o yüzden :) bugün de tavuklu kereviz çorbası var menüde. Dün doktora gittim şeker tarama testi yapmaya gerek yok dedi. Bebek de kilom da iyi. 5 kg almışım şimdiye kadar. Açlık tokluk şekerim de normal bakmıştık geçen hafta. Ferritin düşük o ezelden beri öyle zaten. Farklı bir demir takviyesi verdi tok karna alınan bir şey bu. Kabız da yapmıyormuş onu deneyeceğiz. Tetanoz aşısını da şu an yapmayalım dedi. Boğmaca ile birlikte tek doz yapacağız dedi. 28 haftadan sonra.
Ahvalim budur:) soul algınlığım da kbb Prof covide benziyor dedi. Minimum iyileşerek devam ediyor bu da iyi en azından kötüye gitmiyor. Kocakarı ilaçlarıyla devam

Aaaaaa, ben almayı düşünüyodummm.. Ne almak lazım peki. Ben hiç anlamadığımdan sürekli araştırıp atıyorum favorilere. İyi ki bu grup var
İlk oğlumda beşiği alırken içinde sünger yatak vardı çocuğumu süngerdemi yatırcam diye ağlamıştım biraz abartmışım sonra eşim aradı uygun ortopedi yatak getirdiler sağolsunlar kıramadılar bizi ilk günki gibi hiç çökmee olmadı 3 senede kullandı bu bebektede kullacağım ama tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…