Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

İç yatak olarak kalın mı oluyor marka öneriniz felan var mı bizim aldığımız beşikte hiç sünger yatak vb bir şey çıkmadı ben de alacağım ama hiçbir fikrim yok
Yataşın bir modeli ve başka bir marka mıdel var aklımda linki ekleyeyim senin için muhtemelen bunu alacagımhttps://www.hepsiburada.com/sloth-b...gaza=SLOTH BEDDING&url_src=and-product-detail
Yatast da buna benzer bir yenidoğan modeli var daha uygun fiyatlı oda güzel bir ürün sanırım dün gece bir arkadasımız paylaşmıştı gecmiş konuşmalarda bulabilirsiniz

Ben bi ara tüp bebek tedavisi görmüştüm kullanmıştım canım. Hiç korkma güvenli bir ilaçtır. Doğuma kadar kullanan çok insan biliyorum ben. Kan dolaşımı için iyi gelir. Riskleri aspirine göre daha az
Evet canım mantıklı olanı seçmişsin. Mantarın geçtiğine çoookkk sevindim
Kızlar bende dün tetanoz aşısı oldum bugün kolumla birlikte bütün vücudum agriyor hasta gibi oldum.
Canım normal kol ağrısı halsizlik hatta bazen ateş. Birkaç güne geçer
Geçmiş olsun canım dikkat et aman takip ettir. Çok haklısın doktora emanet etmek diye bir şey kalmadı artık kalmasın da yani :)
Canım dilersen telefona not al ben öyle yapıyorum. Hep gidince unuturdum :) not alıyorum aklıma geldikçe. Muhtemelen magnezyum vs verir. Korkma
Tetenoz için neden para verdiniz anlamadım asm ücretsiz yapmıyor mu?
Canım sağlık ocağı yapıyor ama bu ara birçok sağlık ocağında ilaç kalmamış. Devletimiz alamıyor :) özel hastanelerde var. Bizim sağlık ocağında da yoktu. İyiki de yokmuş. İkili olan aşıdan yapacağım

Beni yarın çağırdı asm demek ki bizimkilerde var.. ikili olan da çok mantıklıymis canım.. tek doz yetiyor mu peki?

Bizimde biri baya baya poz veriyor diğerinin sadece kulagı doktorunda detaylı yapılan cihazda harika ama gel gör ki biri poz poz üstüne diğeri sadece sağ kulağıma bakın yeter der gibi
Kızlarımız aynı canımm sol taraftaki çok güzel gözüküyor diğeri yan durmuş göstermiyor
Dün ayrıntılıya girdim herşey yolunda hamd olsun

Canım masallah gule gule kullansın bebişlerin , biz daha baslamadık alma işine şimdi fikir aşamasındayım. Kacıncı haftadasın

Canım masallah gule gule kullansın bebişlerin , biz daha baslamadık alma işine şimdi fikir aşamasındayım. Kacıncı haftadasın
21+6 bugün canım bizim ikiz olduğu için erken gelme ihtimalleri var doktorum biri aşağıda olduğu için çok hareket etmeme müsade etmiyor iş yerinde bile hiç kalkmıyorum desem yeri var bu yüzden ara ara eksikleri tamamlamaya çalısıylrum büyük şeyler bitti mi kalanı hallederim zaten aralıktan sonra raporum olacak zaten ve ondan sonra mümkünse hiç hareket istemiyorum dedi bende o süreç içinde yapabildiğim herşeyi yapmak istiyorum ki kızlar ne kadar zamanına yakın gelirse o kadar iyi diye önümüzdeki ay kıyafet işini falan halledeceğim zaten kalanları internetten de sipariş edebilirim elektronik ürünleri vs

Beni yarın çağırdı asm demek ki bizimkilerde var.. ikili olan da çok mantıklıymis canım.. tek doz yetiyor mu peki?
Benım doktor yeterli dedi.
Ben de hamile kalmadan 2 ay önce vuruldum ve yükselmiştim değerlerimi. Hamileyken hiç iğnesini vurulan oldu mu onu merak ettim.
Kalçadan almak daha hızlı etki eder. Yan etkisi de yok sadece biraz pop ağrısı :)

Hangi sehirdesiniz aceba merak ettim.

Öyle şey mi olur canım isteyecek tedarik edecek işin kolayına kaçmışlar biraz sanki
Valla çoğu yerde aşı yok. Durumu olan aabilen yaptıracak ki 600 lira az bi para değil asgari ücretli için. Durumu olmayan da yaptırmayacak. Herşey gibi sağlık sistemini de bu hale getirdiler maalesef

Benim de ikiz kızlarım olacak nasipse insallah ve hafta olarak cok yakınız , ben şimdiden cok agırlasmaya basladım, 1 ocaktan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ama umarım dayanırım ve hiçbirseylerini de almadık şuan isim buldunuz mu biz hala birine karar veremedik

Geçmiş olsun canım benim sürencemede yavaş yavaş iyileşeceğiz inşallah ben de öksürükten kurtulamadım ama olsundu

Canını sıkma gelişim geriliği ile doğdu kızım şimdi boyu %98 persantil. Allah aşkına da şu kadın doğum uzmanları bir şeye de bir kulp bulmasınlar sürekli bir zahmet ya gebeliği kötü geçirttiriyolar gebe kadına öyle laflar mı edilir. Perinatoloji uzmanını dinle canım. Kalbini de ferah tut. Bişey olmayacak merak etme

Ayvaların çekirdeklerini atma buzdolabı poşetine koy bebek doğunca jel yaparsın. Doğuma yakın da yapabilirsin meme yarası için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…