Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
sorma benim rüzgarım da bunlar mı yedi diye bugün elim ayağım titredi ama hastanelerde rüzgarın hastanesi yok.

Şeker tarama testi yaptırmıcam diyen var mı kızlar merak ediyorum ben çok aradayım. Yapmak istemiyorum ama körü körüne de hareket etmek istemem. Bu gidişimde sorayım doktora ama genelde istiyorlar emin olmak için

Güvenmeyeceğiz hiç kimseye, bunu anladım. Başka bir doktora daha göstereceğiz. Yani şunu anlamıyorum hadi birine kızarsın cinnet geçirirsin ölsün istersin, öldürmek istersin( onayladığım için söylemiyorum) ama minicik el kadar bebek neden ölsün istersin. Bu sadece para için yapılacak bir şey değil, safi kötülük ele geçirmiş ruhlarını tüm bu insanların. Evladını kaybeden tüm anneler sorguladı şimdi geçmişlerini. Bunlar ortaya çıkanlar bir de ve Twitter’da sadece yenidoğanda değil yaşlı insanların yoğun bakım süreçlerinde de aynı para muhabbetinin döndüğü dile getiriliyor.

Ben de çok aradayım, hatta yaptırmamaya daha yatkındım ancak benim de önüme düştü bu reels az önce. Bir dilim baklava yemekle eş değermiş şeker miktarı, bu biraz aklımı karıştırdı. Evimde şeker ölçüm cihazım yok, takip edemiyorum şekerimi ki ailemde de bende de şeker problemi yok şimdiye kadar. Bu detaylı usg de bebeğin kilosuna da bakıp öyle karar vereceğim sanırım

Evet ben de senın gibiyim. Glikoz suyu içmeyelim şöyle kallavi bi baklava versinler ben okeyim :)) hatta iki dilime de senin kontrol ne zaman

Ben de böyle düşünüyorum bazen bir oturuşta 3 dilim baklava yiyorum ya da misafirlikte bazen fazla tatlı şeyler yenebiliyor o şeker gramiyla ayniya denk geliyor. Doktor çocuğun kilosuna , sıvıya, aile geçmişine bakti sonra diğer hafta takip yapalım dedi ama ben sanki çıkmış gibi dikkat ediyorum ki her türlü bir sıkıntı çıkmasın

canım seker cihazi alıp bir haftalık açlık tokluk şekerini yaz yaparsan ben sana tarif ederim nelere dikkat edeceğini

Danke schatz birazdan PC başına gidicem isimleri belli olanlarla birlikte seni de eklicem

hiç sorma dünden beri kafayı yedim yazmak istemedim hastanelere bile cesaret edip bakamadım bugün bakabildim o minicik kalplerin ışığını nasıl sondurmusler

Evet ben de senın gibiyim. Glikoz suyu içmeyelim şöyle kallavi bi baklava versinler ben okeyim :)) hatta iki dilime de senin kontrol ne zaman
Haftaya cumartesi benim. Valla oğluşumu görmek için sabırsızlanıyorum. Şimdiye kadar hiç yüzünü göstermedi, hep sakladı sıpa. Hatta aşağıdaki görüntüde geldiler yine diyor galiba eliyle koluyla baksanıza

Benim ztn riskim var. İnsülin direncim vardı yıllardır. Ailede de şeker var. 24. Haftada yaptırıcam ben. Bence ufak bir şüphe bile varsa yada risk varsa yapılmalı. Ama hiç sorun yoksa da doktor gerek duymaz sanırım.

Ah ne güzel dedin “ben sanki çıkmış gibi dikkat ediyorum” işte önemli olan da bu zaten

canım seker cihazi alıp bir haftalık açlık tokluk şekerini yaz yaparsan ben sana tarif ederim nelere dikkat edeceğini
Ya evde her türlü alet var bir tek o yok. Benım ciddi fobim var o iğneye. Aşırı acıtıyor yaa bu ara gidip ara ara kan vercm birkaç kez zaten sağlık ocağından aradı doktor dedi gel bütün tahlilleri isteyelim. pzt gidip aç kan vercm bakayım bi. Sonra bi ara tok ölçerim zaten diyet yapıyorum. Bi de doktoruma sorarım bakayım o ne diyor. O da öyle kasan bi adam değil. Orta yolu buluruz :) bak probiyotiği aldım ama o iğne batırmalı cihazı almam soylym sana :))

ahh benim güzelim. İnsan katlanıyor ama ben sende seker olduğunu dusunmuyorum. an itibariyle parmaklarim

Eklentiler

• 1000016508.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…