Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
kızlar henüz hiç doğum için hastaneyle anlaşan ya da özel ebeyle görüşen oldu mu, istanbulda özel ebe fiyatları nasıl?

Bende bunun çift kameralısını düşünüyorum ama bilemedim kullanıcı yorumu çift kameralıda yok bazı sitelerde kamera arası gecişler sıkıntılı kopukluk oluyor ve hareket algılama sensörü bazen geç bildirim geliyor geliştirilmeli demiş çift kamera olduğu için mi acaba ben İzmir'deki evimde mi kullanıyorum güvenlik için ama acaba iki tane ondan mı alsam çocukların ihtiyacı bittiğinde buradaki eve takarım güvenlik amaçlı diye düşünüyorum var mı kullanan çift kameralısını acaba yada düşünüp arastıran
İnanın hiç bilmiyorum,bu modeli araştırdım,çünkü sadece telefon değil ayrıca monitör olması önemli diye duydum. Daha önceden bu ürünü tecrübe edenleri biliyorum ama çift kameralı konusunda bilgim yok. Bu arada bende İzmirdeyim. Doğum yapacağınız yer belli mi

gaviscon içilebilir gebelikte yine doktorunuza sorup alabilirsiniz. normal bir durum iç organların yeri değişti haliyle mideyi yukari itiyorlar
Onu duymuştum ama danışacağım yine de kontrole gittiğimde. Teşekkür ederim. şimdilik elma salatalık falan idare etmeye çalışıyorum.
Anti asit tablet kullanmadım da şurup var doktor önermişti genelde yediğim şeylerden arada kullandığım oluyor
Danışacağım şurup konuusunu. Teşekkür ederim
Süt bana anlık iyi geliyor denedin mi? Bir çay bardağı kadar
Süt asla içemiyorum hiç sevmem malesef. Ama elma salatalık falan biraz bastırıyor gibi.
Benim de böyleydi hala böyle, kola iyi geliyor diye normalde hiç kola içmezken kolaya başladım, doktor da kola içeceğine gaviscon iç hiçbir zararı yok bizim için vitamin neyse o da öyle dedi. Ben de içiyorum valla. Bir de sabah yanma başlamadan tahin yemek biraz geciktiriyor yanmayı, denenebilir belki.
Kolayı hiç duymamıştım aksine daha asitli bişey ya tam tersi etki etmez mi ?
Rennie şurup verdiydi bana doktor ama rennie tabletide kullanmakta çok sakınca yok demişti. Bir iki kere kullandım arada iyi geldi.
Teşekkür ederim.

Bu arada doktordan çıktım ben Ataşehir Acıbadem Hastanesi’nde Tolga Erin’e gidiyorum. geçen sefer de ona gitmiştim iyi bir doktor yalnız yanındaki çalışan kızlar biraz soğuk diğer Acıbadem çalışanlarına göre. pek hoşlanmadım neyse bizim bebek %70 kontrolleri tamam ama pozisyon değiştirmediği için bazı parametreler kaldı iki gün sonra tekrar gideceğim onlara da bakacaklar genel olarak iyi. Fiyat ise Acıbadem indirimli fiyatı 8200 falan ödedim ben bir de puanım vardı onunla birlikte o kadar ödedik
Canım tekrar gittin mi doktora? Gösterdi mi bu sefer bebiş her yerini 🤗 Dün bir yorumda denk geldim de bazı doktorlar rahim ağzı uzunluğunu vajinal ölçüyormuş, Tolga hoca rahim ağzı uzunluğunu vajinal mi ölçüyor yoksa karından mı?

Kızlar merhaba, ben melek 24+6 haftalık hamileyim umarım her şey yolunda giderse şubat başı doğum yapacağım. Hepimizin bebekleri çok sağlıklı gelir umarım. Bayadır kadınlar kulubünü sorunlarım için kontrol ediyordum ama böyle bir grup olduğunu görüp geçmişi de okuyunca katılmak istedim. Ben hala bir bebek alışverişi vs yapmadım daha beklemek istiyorum açıkcası ama sizin düşünceleriniz ne bu konuda? Bir de sizin de vajinal ağrınız oluyor mu? Doktoruma 2 hafta önce sorduğumda yoğun mantarımın olduğunu ve normal olduğunu söyledi hem ağızdan( güçlü bir ilaç) hem de vajidan ovül kullandım tam geçmişti akıntım baya azaldı ama ağrılarım geri geldi sizin deneyimleriniz nedir?

Kızlar merhaba, ben melek 24+6 haftalık hamileyim umarım her şey yolunda giderse şubat başı doğum yapacağım. Hepimizin bebekleri çok sağlıklı gelir umarım. Bayadır kadınlar kulubünü sorunlarım için kontrol ediyordum ama böyle bir grup olduğunu görüp geçmişi de okuyunca katılmak istedim. Ben hala bir bebek alışverişi vs yapmadım daha beklemek istiyorum açıkcası ama sizin düşünceleriniz ne bu konuda? Bir de sizin de vajinal ağrınız oluyor mu? Doktoruma 2 hafta önce sorduğumda yoğun mantarımın olduğunu ve normal olduğunu söyledi hem ağızdan( güçlü bir ilaç) hem de vajidan ovül kullandım tam geçmişti akıntım baya azaldı ama ağrılarım geri geldi sizin deneyimleriniz nedir?
Aramiza hosgeldin canım bebisin sağlıkla gelsin. doktorunun önerilerini dinle. geçecektir. vajina ağrısı kemik ağrıları normal ama tabiki bu normali doktor demeli

kızlar 24+2 gobus atın bakalım sizde ne alemde göbüşler merak ettim.

Eklentiler

• 1000016479.jpg
    1000016479.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba aramıza hoşgeldin mantar yoğunsa kullandığın ovül ve hap inş işe yaramıştır. Bittiğinde kontrol için bir daha git bence ilaçlar. Ben türkiyedeyken öyle yapıyordum böyle mantar vs durumlarında. Vajinal ağrı normalde vajinanın büyümesi sebebiyle normal ama doktoruna sormalısın canım. Bilgilerini eklersen seni de ekleyelim tabloya.

Merhaba aramıza hoşgeldin mantar yoğunsa kullandığın ovül ve hap inş işe yaramıştır. Bittiğinde kontrol için bir daha git bence ilaçlar. Ben türkiyedeyken öyle yapıyordum böyle mantar vs durumlarında. Vajinal ağrı normalde vajinanın büyümesi sebebiyle normal ama doktoruna sormalısın canım. Bilgilerini eklersen seni de ekleyelim tabloya.
Selam hamile ve öfkeli. Nasılsın bakalım bugün

hemen iletiyorum bilgilerimi
Yaş 33 ilk gebelik kalp atışı da kese de 6-0'da görüldü. Tahmini doğum tarihi 1 şubat, son adet tarihi 27.04 cinsiyet kız. İsim daha karar aşamasında görüşmeler sürüyor

Kızlar selam ne habersiniz ben bugün erkenden çıktım evde kahvaltı vs dışarıda yaptık. Şimdi geldim şu Bağcılar vs hastane olayına aklım şaştı kaldı nasıl bir ülke nasıl insanlar yetişmiş bu hale geleceğimiz hoş belliydi bir sürü sosyolojik psikolojik sebebi var tabi ama onların altına da sığınmasın kimse artık. Tiksiniyorum valla:KK43: neyse bize dönelim yine

Onu duymuştum ama danışacağım yine de kontrole gittiğimde. Teşekkür ederim. şimdilik elma salatalık falan idare etmeye çalışıyorum.

Danışacağım şurup konuusunu. Teşekkür ederim

Süt asla içemiyorum hiç sevmem malesef. Ama elma salatalık falan biraz bastırıyor gibi.

Kolayı hiç duymamıştım aksine daha asitli bişey ya tam tersi etki etmez mi ?

Teşekkür ederim.
Canım karbonatlı su iç. Zaten gaviscon rennie gibi ilaçların mantığı şu: antiasit özellik göstermesi. Karbonat da baskılar biraz. Bir de bir yiyecek içeçek ilaç vs ne aldıysan en az yarım saat uzanma dik otur. Yarım saatte bir, bir-iki yudum su al ağzına çok değil ama sadece yudum. O var olan asitli asagı indirir m
Canım tekrar gittin mi doktora? Gösterdi mi bu sefer bebiş her yerini 🤗 Dün bir yorumda denk geldim de bazı doktorlar rahim ağzı uzunluğunu vajinal ölçüyormuş, Tolga hoca rahim ağzı uzunluğunu vajinal mi ölçüyor yoksa karından mı?
Canım gittim evet evet gösteri cimcime:) Tolga hoca vajinal bakmadı ama sanırım cihazları karından da gösteriyor. Benım kendi takipli doktorum da aynı hastanede o bakıyor sürekli bir iki kere de vajinal muayene oldum mantar için o zaman da o sekılde bakmıştı iki türlü de ölçüyor şimdilik her şey yolunda şükür
kızlar 24+2 gobus atın bakalım sizde ne alemde göbüşler merak ettim.
Sevsinler görüşünü😍🥰

Ya bu yenidoğan çetesi haberi beni çok sarstı. Allah korusun. Kardeşimin de temmuz’da bebeği sezeryan ile doğdu planlanandan 1 hafta fln erken oldu sadece ama yinede küvezde tuttular çocuğu 6 gün yani banada para için yapılıyor gibi geliyor. Ama doktorlar o kadar tuhaf ki isterseniz alıp eve götürebilirsiniz ama küvez’de kalmasında fayda var diyor. Ee napıcak aileler böyle olunca doktora güvenmekten başka?? Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻

X