İlkinde benım eşimde öyleydi şimdi ne, istersen al diyor ilk çocukta herşeyi gereksiz görüyorlar yaşayıp lazım olduğunu gördüğü için bu sefer karışmıyor daha fenası kayınvalidem ne gerek var ilkinden kalanları gıysın diyor kocaya sabır geliyor da kayınvalide karışınca sinir geliyorAy bu eşlerin her şeyi çok bilmesi her şeye karismasi. Bende biseyler almaya başladım bir kaç şey sadece. Şimdiden ne gerek var yok o lazım mı, bir tane yetmez mi falan filan. İlk çocuk bir de
Benim ikinci çocuğum ama ilk oğlum çok hasasstı aklına gelen tüm markalar denedik canbebe hariç diğerleri pişik yaptı 1 yaştan sonra baby turco alerji yapmadı ordan devam ettik bu yüzden ben Stok yapmıcam ilk başta bakarım baby turco ile başlicam bi paket 1 no alırım duruma göre artık bakarım Stok yapmak bana mantıklı gelmiyo böyle bir süreci yaşadım tercih sizin her çocuk aynı değil ama alerji riski oluyo
Bende kesnlikle stok yapmayım dediğiniz gibi alerji durumuna bakarak devam edicem aslında merak ettiğim 1 numara alınmalı mı 2 numaraya direkt geçilmeli mi veya 1 numara alınırsa ne kadar alınmalıBen stok yapmadım sadece 1 alana bir bedava vardı. slepyy 1 numara iki paket aldım. kızımda prima ile başladım. çok pişman oldum sonra başka beze dönemedim. pişik yaptı. 3 yıl primaya gereksiz para ödedim. o yuzden yine stok yapmiycam deneyeceğim. oğlan geldiği zaman poposuna göre devam edicem
Valla ben ilk kızımda doğumdan önce sleepy 1 ve 2 almıştım. Kızım 2.5 kilo doğdu doğum kilosunu da verince 1 büyük geldi prematüre bezi giydi 2 küçük paket. Sonra 1 numara sleepy 120 li bitirdi 2 numara da bitirdi. Ama tüm bu 0-1-2 sleepy kullandı hep pişik oldu. Öyle olunca kayınvalidemin getirdiği canbebe 3-4 kullandık o biraz iyiydi ama hep taşma yapıyordu. Ben Almanya’ya gelince 4- 5-5+ hep pampers kullandım. Yani şansıma kayınvalidem 3-4 getirmiş. 2 paket 0 numara, hamileyken aldığım 120li 1 numara ve 2 numara (kaç tane almıştım hatırlamıyorum) Dışında kızıma Türkiye’de hiç bez almadım. Almanyada da şöyle söyleyim şu an aldığım pampers baby dry fiyatı aha da bu ekliyorum:Bunu aslında hastane çantası için soruyorum hiç 1 numara almayanlar varmışta ben az da olsa alayım diyorum sınra markayı beğenirsem alırım
Ben oğlum da 1 aldım 4.520 gram doğdu ilk paketten sonra 2numara almıştıl gerçi çok bez denedim ama genelde 2 numaraydı o dönem. yine 1alırım kilosuna bağli biraz ya bizimkine 1 numara da oluyor du da sıkmasın diye direk 2 almaya başlamıştıkBunu aslında hastane çantası için soruyorum hiç 1 numara almayanlar varmışta ben az da olsa alayım diyorum sınra markayı beğenirsem alırım
Offf kadın olmak çok zor anne olmak ne zorbenim hersey rüzgarla aynı. eski grupta bile aynı senin gibi çok bilgili ve yaşlarınız da aynı olan bir arkadaşım vardı. anne grubunun hikayesi bile aynı rüzgarı öğrendiğimde geçtiğim yollar içtiğim kahveye gelen fal yorumu bile aynı. sanki başa dönmüş gibiyim. sadece onun için gittiğim hastanenin yanından bile geçmiyorum. kızgınım onlara. doğum yaptığım hastane aynı hiç gitmemiş gibi. çok garip.
inşallah canim.Offf kadın olmak çok zor anne olmak ne zorofff içim bi tuhaf oldu Neyse iyi düşünelim iyi olacak bu. Sadece algıda seçicilik diyelim. Kaan uras çok tatlı bir çocuk olacak ve sana her şeyi unutturacak
o bebise göre değişir canım doğum kilosu boyu derken 1den başlarsın çok hızlı ikiye geçebilir ya da 4 kilo falandır den başlarsın. daha ilerisi haftalarda az çok belli olur oBende kesnlikle stok yapmayım dediğiniz gibi alerji durumuna bakarak devam edicem aslında merak ettiğim 1 numara alınmalı mı 2 numaraya direkt geçilmeli mi veya 1 numara alınırsa ne kadar alınmalı
Ben baby turco aldım iyi gelirse ondan devam ederim ama herhangi bi sıkıntı yaşarsam farklı beze geçerim diye stok yapmayacağımHangi marka aldınız acaba
Benim ki sabah 7de kımıl kımıl süreki hareket halindeKızlar benım bebiş gecelerı çok hareket ediyor artık bariz tekmeleri hissediyorumdoğum dan sonra da gececiyiz galiba sizinki hangi zamanlarda daha çok hareket ediyor
Bende çok fazla gaz sancısı çekiyorum üç gündür. Nefes alırken bile zorlanıyorum. Korkuyorum da bir şey var mı diye. Ama doktora gitmeye de halim yokBenim ki sabah 7de kımıl kımıl süreki hareket halinde
Şu gebelikte yaşadığım gaz sancısını öncekinde yaşamadım ama çok hareket edince azalıyor kayısı yeşil çay azaltıBende çok fazla gaz sancısı çekiyorum üç gündür. Nefes alırken bile zorlanıyorum. Korkuyorum da bir şey var mı diye. Ama doktora gitmeye de halim yok
Yok canım korkma benim 5.5 aylık oldu Allah’a şükür hiç bulantım olmadı genelde annelerimizin yaşadığı gebeliğe benzer gebelik belirtisi yaşıyoruz galiba benim annemde bulantı kusma hiç bilmemiş. Hiçbir şey için kendini şartlama herkesin hamileliği vücut yapısı bünyesi farklı ve gebeliğe farklı tepki veriyor.Göğüs hassasiyeti gittikçe kayboluyor farklı belirtiler gelebiliyor. Kalp atışını duyana kadar endişe ediyoruz ama korkma. Yaşayacaksa sana sıkı sıkı tutunacak zatenMerhaba, mesajinizin ustunden baya gecmis ama sormak istedim. Ben de 6. Haftaya girdim. 6+3’um. Bu hafta cok mide bulantilarim olucagini dusunmustuk. Hatta annem de endiselendi niye bulanmiyo miden diye. Goguslerim hala hassas ama gecen haftaki kadar degil. Kanamam yok, hic olmadi. Sadece bugun boyle hafif bir bas agrisi ve boyle sersem hissediyorum. Doktor randevum yarin ama korkuyorumsizce normal mi
Valla ben ilk kızımda doğumdan önce sleepy 1 ve 2 almıştım. Kızım 2.5 kilo doğdu doğum kilosunu da verince 1 büyük geldi prematüre bezi giydi 2 küçük paket. Sonra 1 numara sleepy 120 li bitirdi 2 numara da bitirdi. Ama tüm bu 0-1-2 sleepy kullandı hep pişik oldu. Öyle olunca kayınvalidemin getirdiği canbebe 3-4 kullandık o biraz iyiydi ama hep taşma yapıyordu. Ben Almanya’ya gelince 4- 5-5+ hep pampers kullandım. Yani şansıma kayınvalidem 3-4 getirmiş. 2 paket 0 numara, hamileyken aldığım 120li 1 numara ve 2 numara (kaç tane almıştım hatırlamıyorum) Dışında kızıma Türkiye’de hiç bez almadım. Almanyada da şöyle söyleyim şu an aldığım pampers baby dry fiyatı aha da bu ekliyorum:
Ben oğlum da 1 aldım 4.520 gram doğdu ilk paketten sonra 2numara almıştıl gerçi çok bez denedim ama genelde 2 numaraydı o dönem. yine 1alırım kilosuna bağli biraz ya bizimkine 1 numara da oluyor du da sıkmasın diye direk 2 almaya başlamıştık
o bebise göre değişir canım doğum kilosu boyu derken 1den başlarsın çok hızlı ikiye geçebilir ya da 4 kilo falandır den başlarsın. daha ilerisi haftalarda az çok belli olur o
Teşekkür ederim herkese yorumlarınız doğrultusunda dediğiniz gibi ilerleyen haftalarda 1 numara alırım bir markaya karar verip devamında da artık bebişin alerji durumuna göre ilerlerizBen baby turco aldım iyi gelirse ondan devam ederim ama herhangi bi sıkıntı yaşarsam farklı beze geçerim diye stok yapmayacağım
Yok illaki kariscaklar yoksa içleri rahat etmezİlkinde benım eşimde öyleydi şimdi ne, istersen al diyor ilk çocukta herşeyi gereksiz görüyorlar yaşayıp lazım olduğunu gördüğü için bu sefer karışmıyor daha fenası kayınvalidem ne gerek var ilkinden kalanları gıysın diyor kocaya sabır geliyor da kayınvalide karışınca sinir geliyor
Yeşil çay içmeye korkuyorum ben. Çalışıyorum zaten gün içinde hareketliyim kendi işimi kendin yapıyorum. Bugün banyolari yikayaacktim hiç halim yok. İlk başlarda hep halim vardı kendi kendi işimi yapıyordum ama şimdi zorlanmaya başladım. Evin de eski temiz halini özlüyorum.Şu gebelikte yaşadığım gaz sancısını öncekinde yaşamadım ama çok hareket edince azalıyor kayısı yeşil çay azaltı