• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

Deynep’im bana bu sene 3. sene olacak oruç yasak. İlk gün tuttum içim buruk olmasın diye, arada yine tutmaya niyetliyim.🥹
Geçmiş olsun canım. Esasında bana da yasak. Yaklaşık 10 sene tutamadım o yüzden o yüzden anlıyorum seni. Geçen sene denedim kendimi, kullandığım ilacın dozu değişti, baktım daha rahatım tahlillerde sıkıntı yok, o yüzden tutuyorum 2 senedir.
Öyle cancağzım, yapacak bir şey yok. Rabbim başkasına faydam olsun istemiş.❤️🤲🏻
Teselli oluyor insana bir nevi. 😍

Geçmiş olsun canım. Esasında bana da yasak. Yaklaşık 10 sene tutamadım o yüzden o yüzden anlıyorum seni. Geçen sene denedim kendimi, kullandığım ilacın dozu değişti, baktım daha rahatım tahlillerde sıkıntı yok, o yüzden tutuyorum 2 senedir.

Teselli oluyor insana bir nevi. 😍
Öyle Deynep’im, bende böbrekler yüzünden susuz kalmam yasak. Dr ile kalmadım tabi, başkalarından da görüş aldım. Ama kendimi izledim ilk gün ve neden yasaklandığını net şekilde anladım. 5-6 gün arayla da olsa içim rahatlasın diye tuttum geçen sene, bu sene de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum.

Aynen öyle canım, Rabbimden her gelene eyvallah, başka kapılardan içimizi rahatlatıyor.🤲🏻❤️🥹

Back