Ya bu ben de hiç olmuyor Çok da dinlemedim açıkçası 20.haftalrdan önce hissedilmez diye şartlamışım kendimi
sadece geçen fener tuttum karnımın hızlı hızlı inip çıktığını fark ettim kalp atışımı yoksa benim damarlarımdan mı kaynaklı belli değil tabi Ne zaman hissederim acaba
Benim hiç tatlıyla aram yok çikolata vs yemem ondan mı hoplamıyor acaba bu bebeYok oyle bısey degıl kuzum,bıldıgın ıcınde bısey delı gıbı atıyo pıt pıt pıt pıt diye,bi çikolata ye uzan bakalım sırt üstü bakalım olacakmıyada baya bı öksür,ben yanlıs anlamadıgıma emınım cunku solda benım bebe onun tam oldugu yerde oluyor cok barız sekılde.dısardan gorunmez henuz ama sen pıt pıt pıt pıt hıssedıyosın
Ay aman aman hiç ıkınma zaten normal insana bile iyi değil ıkınmak. Bırak akacak kan damarda durmaz:) gelir ohayır bir de ıkınamıyorum korkuyorum kendi çıkarsa diye bekliyorum yok geçen haftam çok zor geçti dün gittim tekrar rahim ağzına baktırdım çok iyi 36 idi kapalı idi çok sukur
Bende ne bileyim sanki kullandığım ürünlerden bebişe zarar gelir diye bi içime kurt düşüyor. Araştırdım hep hamilelikte doktorunuza sorun diye yazılmış çoğu üründe. Dedim belki burda doktora soran vardır belki diye. Bende karnıma bacaklarıma bazende göğüslerime bio oil kullanıyorum.Ben ne kullanıyosam kullanmaya devam edıyorum hıc zararı olcagınıda düşünmedim canım.bıodermanın yüz yıkama jeli,biodermanın gunes kremi ve pharmaceris pullanma giderici t bölgesi için kremımı hergun kullanıyorum.normal deodarantımı falanda sıkıyorum.ojemi sürüyorum.çok bir sorun olacagını sanmıyorum bunların ama yınede doktoruna sor tabıkı.bende karnıma yada vucuduma dırek bebıse yakın oldugu ıcın hındıstan cevızı yagından baska bısey sürmüyorum ama
Yüzde faydası olur mu hiç duymamıştımcanım kozmetik kullanmak istemiyorsan kantaron yağı sür ara ara
Çok teşekkür ederim hemen bakıp takip edicemBenim çok severek takıp ettigim ve yakından da tanıdığım bir doktor var iki tane de evladı var o hep temiz içerikli ürünler önerir annebebek doktoru diye geçiyor Gökçe mat istersen sayfasını bir incele hoşuna giden bir içerik olursa doktoruna danışarak kullanabilirsin ☺
Benim bebiste karnımın bir tarafında toplanıyor neresini dayiyor ya da yumurlaniyor mu anlamadım ama hala hareketi hissetmiyorum. Biraz göbek kismim yagliydi ondan mı hissetmiyorum acaba. Çok komik sol tarafım tepe gibi olduKızlar benim bebişim 2 3 gündür artık kendini baya baya belli ediyor. Bu gün hele çok hareketli bişey yemeye gör hemen oynuyor içerde. Nasıl güzel duyguymuş rabbim çok şükür nasip etti.öncelerde hareketleri hissediyordum ama hep acaba mı oluyordu belki kas seğirmesidir yada bağırsak hareketidir falan diyordum ama artık çok eminim bu kız çok kıpırık
Hücre yeniler hergu olmaz belki ama hafada bir tonik gibi sürsün yeniler ayrıca gül suyunu tonik olarak kullanabiirsin ya da aoa Vera jellerinin sıkıntı olacağını sanmıyorumYüzde faydası olur mu hiç duymamıştım
Benim cimcime de sağ taraftaBenim bebiste karnımın bir tarafında toplanıyor neresini dayiyor ya da yumurlaniyor mu anlamadım ama hala hareketi hissetmiyorum. Biraz göbek kismim yagliydi ondan mı hissetmiyorum acaba. Çok komik sol tarafım tepe gibi oldu
canım göğsünü neden sıktın ki?ilerleyen haftalarda erken dogumu tetikliyor diye biliyorum.dikkat et amanKızlar bugün başıma gelen şeye şok oldumGöğsümü sıktım ve ucundan çok az beyaz sıvı geldi… Szilerde böyle bır durum oldu mu hala şoktayım
Ben de hep oluyordu o bekarken bile. Pkos var bende prolaktin de bazen yüksek çıkıyordu. Bekarken doktora sormuştu sıkarsan gelir her kadından demiştiKızlar bugün başıma gelen şeye şok oldumGöğsümü sıktım ve ucundan çok az beyaz sıvı geldi… Szilerde böyle bır durum oldu mu hala şoktayım
Gül suyu kullanıyorum canım ama hemen kantaron da edineyim.Hücre yeniler hergu olmaz belki ama hafada bir tonik gibi sürsün yeniler ayrıca gül suyunu tonik olarak kullanabiirsin ya da aoa Vera jellerinin sıkıntı olacağını sanmıyorum
Merhaba yaşım 25 neden sormuştunuzSenin yaş kaçtı? Bir de zeynep kamilde direkt alınabiliyor mu ayrıntılı ultrason içni randevu. Yoksa gittiğin doktorun o sekmeyi açması mı gerekiyor ?
Ayy canım ya ne bilim kitle var gibi geldi sıktım birkaç damla geldi şok oldumcanım göğsünü neden sıktın ki?ilerleyen haftalarda erken dogumu tetikliyor diye biliyorum.dikkat et aman
Sıkmaman gerekiyor bir daha yapma doğumu tetikler derler kuzucumAyy canım ya ne bilim kitle var gibi geldi sıktım birkaç damla geldi şok oldum
Ya ilk defa başıma geldi çok şaşırdımBen de hep oluyordu o bekarken bile. Pkos var bende prolaktin de bazen yüksek çıkıyordu. Bekarken doktora sormuştu sıkarsan gelir her kadından demişti
Çok saol canım hiç bilmiyordum ki kitle var gibime geldi ona bakıyordumSıkmaman gerekiyor bir daha yapma doğumu tetikler derler kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?