- 24 Ağustos 2022
- 4.482
- 16.898
- 138
Göğsünü doğum sonrasında da sıkma. Yoğurarak masaj yap meme ucuna doğru ittir yoğurarak süt kanallarına iyi gelir ama sıkılmamalıymış eğitimde öğrendim :)Çok saol canım hiç bilmiyordum ki kitle var gibime geldi ona bakıyordum
Sayende bende öğrenmiş oldumGöğsünü doğum sonrasında da sıkma. Yoğurarak masaj yap meme ucuna doğru ittir yoğurarak süt kanallarına iyi gelir ama sıkılmamalıymış eğitimde öğrendim :)
Anldım canım o şekilde hiç hissedemedim ben ama hala karnıma baktığımda karnım sürekli gözle görülür şekilde damar atar gibi çok minik minik ama hızlı sallanıyor ve o hiç geçmiyor Günlerdir geçmemesi beni kalp atışı mı dedirtiyor bakalım devam edecek miYok oyle bısey degıl kuzum,bıldıgın ıcınde bısey delı gıbı atıyo pıt pıt pıt pıt diye,bi çikolata ye uzan bakalım sırt üstü bakalım olacakmıyada baya bı öksür,ben yanlıs anlamadıgıma emınım cunku solda benım bebe onun tam oldugu yerde oluyor cok barız sekılde.dısardan gorunmez henuz ama sen pıt pıt pıt pıt hıssedıyosın
ayrıntılı dediğin perinatoloji miMerhaba yaşım 25 neden sormuştunuz
Zeynep kamil için doktorum bana “sana bir sekme açıyorum alabilirsin” gibi birşey demedi ama belki de açmıştır bilemiyorum.Mhrsden deneyip kontrol edebilirsiniz belkide direkt alınabiliyordur.Gerçi ben dediğim gibi randevu bulamıyorum
Evet perinatologlar yapıyor ayrıntılı ultrasonuayrıntılı dediğin perinatoloji mi
Benim kasıklarım ağrıyordu biraz idrar yolu enf varmış.Vajina girişi de genelde ilişkiden sonra sızlıyor.Ama 2 gün sürmüyor genelde ertesi güne geçiyor benimki bilemedim ondan doktorun birşey dedi miKızlar bir soru ile geldim. 2 gündür ara ara vajinal zonklama sızlama yaşıyorum kasık değil bildiğin vajina girişim sancıyo böyle yaşayan var mı ? 19+1. Haftadayım bu arada.
Allah sabır versin. İnşallah sağlıklı ve doğru zamanda (yeniden) kavuşursun bebeğine.Selam kızlar,
5 haftadir gebeligin sonlanabilme ihtimalini bilerek yasiyordum. Nasil geciriyorum bu gunleri ben de bilmiyorum. Ve malesef sonuc itibariyle 18. Haftamda sonlanicak.
Hepinize huzurlu bir surec ve guzel bir dogum diliyorum. Hamileliginizin tadini bol bol cikarin ve saglikla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah
Bende de oldu canım 2 gün ard arda senin dediğin gibi zonklama bildiğin, endişelendim bende sonra kendiliğinden geçti bende 19+4 teyimKızlar bir soru ile geldim. 2 gündür ara ara vajinal zonklama sızlama yaşıyorum kasık değil bildiğin vajina girişim sancıyo böyle yaşayan var mı ? 19+1. Haftadayım bu arada.
Ya değişik bir zonklama anlamadım gitti. İdrae yolu daha yeni ilaç kullanmıştım ama tekrar giderim olmadı. Ben detaylı için caddede bir perinatoloğa buldum. Doktorun adı Zeki Şahinoğlu. Eşimin hemşire arkadaşı aracı oldu fiyat konusunda. 22. Hafta oluyor gittiğimde canım.Benim kasıklarım ağrıyordu biraz idrar yolu enf varmış.Vajina girişi de genelde ilişkiden sonra sızlıyor.Ama 2 gün sürmüyor genelde ertesi güne geçiyor benimki bilemedim ondan doktorun birşey dedi miBirde yanlış hatırlamıyorsam ayrıntılı ultrason için randevu almıştın ne kadarmış ücreti pylaşabilir misin kaçıncı haftana denk geliyor birde
Ben de 16+4 düm 2 3 gündür kasiklarim ağrıyordu vajinada da batmalar oldu. Rahim büyüdüğü icin kaslar geriliyor ondan oluyormuş sanirim. Tabi doktora da sormak lazım.Kızlar bir soru ile geldim. 2 gündür ara ara vajinal zonklama sızlama yaşıyorum kasık değil bildiğin vajina girişim sancıyo böyle yaşayan var mı ? 19+1. Haftadayım bu arada.
Yaa o zaman normaldir belki de ben bir sorayım doktoruma devam ederseBende de oldu canım 2 gün ard arda senin dediğin gibi zonklama bildiğin, endişelendim bende sonra kendiliğinden geçti bende 19+4 teyim
Acaba içerden tekmeler savuruyor da böyle mi hissediyorum diye düşündümBen de 16+4 düm 2 3 gündür kasiklarim ağrıyordu vajinada da batmalar oldu. Rahim büyüdüğü icin kaslar geriliyor ondan oluyormuş sanirim. Tabi doktora da sormak lazım.
Çok geçmiş olsunYa değişik bir zonklama anlamadım gitti. İdrae yolu daha yeni ilaç kullanmıştım ama tekrar giderim olmadı. Ben detaylı için caddede bir perinatoloğa buldum. Doktorun adı Zeki Şahinoğlu. Eşimin hemşire arkadaşı aracı oldu fiyat konusunda. 22. Hafta oluyor gittiğimde canım.
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun
İnternetten baktığımda bu şekilde yazıyor canım bence normal, devam ederse sor bakalım. Vücudumuzun içerisinde neler neler oluyor böyle bazen diyorum merak ediyorum içerde neler oluyor görebilsek keşke organlar yer değiştiriyor vs vsYaa o zaman normaldir belki de ben bir sorayım doktoruma devam ederse
Çok çok üzüldüm. Allah sabır versin canım benim. Sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardanSelam kızlar,
5 haftadir gebeligin sonlanabilme ihtimalini bilerek yasiyordum. Nasil geciriyorum bu gunleri ben de bilmiyorum. Ve malesef sonuc itibariyle 18. Haftamda sonlanicak.
Hepinize huzurlu bir surec ve guzel bir dogum diliyorum. Hamileliginizin tadini bol bol cikarin ve saglikla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah
Sordum yanıt bekliyorum bakalımİnternetten baktığımda bu şekilde yazıyor canım bence normal, devam ederse sor bakalım. Vücudumuzun içerisinde neler neler oluyor böyle bazen diyorum merak ediyorum içerde neler oluyor görebilsek keşke organlar yer değiştiriyor vs vs
Gelir normal ama sıkma hatta doğuma kadar meme ucunu uyarmak doğru değil diye biliyorum. Oksitosin salgılatıyor o da rahim kasılmasına sebep olabilir. Aman ha istersen araştır biKızlar bugün başıma gelen şeye şok oldumGöğsümü sıktım ve ucundan çok az beyaz sıvı geldi… Szilerde böyle bır durum oldu mu hala şoktayım
Ben yine “çok normal” diyeceğim :) doğuma kadar vajina ağrı sancı batma hissedersiniz. Bebiş ittirince de olur bazen. Endişe etmeKızlar bir soru ile geldim. 2 gündür ara ara vajinal zonklama sızlama yaşıyorum kasık değil bildiğin vajina girişim sancıyo böyle yaşayan var mı ? 19+1. Haftadayım bu arada.
ne güzel gençsin dahaMerhaba yaşım 25 neden sormuştunuz
Zeynep kamil için doktorum bana “sana bir sekme açıyorum alabilirsin” gibi birşey demedi ama belki de açmıştır bilemiyorum.Mhrsden deneyip kontrol edebilirsiniz belkide direkt alınabiliyordur.Gerçi ben dediğim gibi randevu bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?