Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim cevabınız için. Çok sık rastlanan bir durum değil sanırım, sonuç beklerken tekrar kan vermek biraz rahatsız etti beni. İnşallah güzel sonuçlar gelir.
Benim kan grubumu tespit etmek için toplamda 6 tüp kan aldılar takma lütfen nereye yaptırdın testi
 
İkili tarama değerlerim çok iyiydi aslında ama şu an her şeye karşı bir güvensizlik hissediyorum. Sonuç çıkınca paylaşırım canım.
 

Benim kan grubumu tespit etmek için toplamda 6 tüp kan aldılar takma lütfen nereye yaptırdın testi
Benim bir önceki gebeliğimden kaynaklı korkularım var. Sağlık sorunları yüzünden gebeliği sonlandırmak zorunda kalmıştım. Aşamadım bir türlü. Bastırdığım duygular açığa çıkıyor sanırım. İnsan cinsiyeti merak etmez mi mesela, ama sağlığı konusunda o kadar endişelerim oluştu ki cinsiyetini bile merak edemez oldum. Kendimi fazla yıpratıyorum farkındayım ama engel olamıyorum bu hisse.
Bu arada her işlemde kan grubu tespitini saçma bulan bana sizden 6 tüp kan alınması da ayrıca garip geldi.
 
Canım benim 2 kaybım var emin ol seni anlıyorum. Şu an 28 aylık kızıma hamileyken ikili tarama testi yüksek riskli çıktı nipt yaptırdım temiz çıktı. Kızım 21 aylıkken kafası küçük dendi genetik test yaptırdım kromozom testi temiz mikroarray testinde 11. Kromozomda eksiklik çıktı. Sonrasında tüm genom yaptırdık sonucu 3.5 ayda çıktı temiz geldi. Anlayacağın seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama bu süreçte sakin olmak zorundasın. 3.5 ay beklemesen nolacaktı her gün kendini mi yiyecektin. Benim kızıma mikrosefali dediklerinde ben ağlayamadım bile çünkü kızımın yanında ağlayıp zırlasam o etkilenecekti. Sen de karnındaki muhtemelen çok sağlıklı çocuğu strese sokma ağlama sakin kal sonucun temiz olacağına kendini ikna et 2-3 hafta sonuç ne zaman çıkıyorsa sakince bekle. Normal hayatını yaşa. Senden rica ediyorum. Kan tespitinde 6 tüp almalarının sebebi alman sistemi. Kan grubumda polimorfizm var benim A zayıf 0 pozitif kan grubuna sahibim çok görülen bir durum değil. Çok problem olacak bir durum da değil. Kana ihtiyaç duyarsam 0 pozitif verilecek sadece cüzdanımda ve annelik pasaportumda kan grubumu belirten acil durum kartı taşıyorum.
 
Ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemedim. Neler yaşamışsın. Çok geçmiş olsun. Benim de 3 yaşında bir kızım var, onun yanında sakinim ama karnımdaki bebeğim hisseder üzüntümü diye ince düşünceli olamadım ne yazık ki. Biraz sakin kalmayı öğrenmem gerekecek.
 
Merhaba, şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimisi yaptır diyor, kimisi yaptırma. Doktorum da çok sıcak bakmıyor. Kararsız kaldım.
 
Kızlaaar hissediyormusunuz hiç minik kuşlarıı,ben bazen hapsırdıgımda yada yatarken karnımda pır pır pır bişeyler atıyorartık emin gibiyim bebişim olduguna
Ben dün 16 haftaya giriş yaptım. Dün eşimle markete gittik ben başka reyonu giderken sanki içimde bir şey hareket etti, kıpırdadı gibi yani ben şu an böyle tanımlıyorum ama şanlı bir şey kaydı gibi içimde. Önce bağırsak hareketi ya da gaz mı diye düşündüm ama ikisi de değildi. Bebek olduğunu düşündüm ve eve geldiğimde fetal doppler ile kalbini dinledim tam da hissettiğim tarafta idi.
Hatta sonrasında aynı gün bir kez daha hissettim. Şimdi bile cok hafif bir şey içimde göbeğimin altında hissediyorum. Ama çok çok hafif bir his.
 
Arkadaşlar benim bacak larımda çok kaşıntı oluyor bazen yani internette okuyuncada karaciğer safra kesesi fln kötü şeyler yazıyor korktum özellikle akşamları oluyor ama hergün değil kaşıntı sizde varmı?
 
Kizlar erkek isimleri de onerirmisiniz ay isin bulmak cok zor ...
Mete, Özgür, Atlas bence güzel isimler
Kaşıntıda gebelik kolestazından korkar doktorlar ama kolestazda benim bildiğim tüm vücutta kaşıntı olur. sadece bacakta değil. Cilt kuruluğun var mı? Kolestazdan şüpheleniyorsan doktora söyle basit bir kan idrar testi yapıyorlar. Belli oluyor
 
Evet mutlaka doktoruma danışıcam bu durumu bende internette onu okudum belirtiler bana pek uymuyor ama baktırmakta fayda var
 
Ben henüz hissetmedim Siz kac haftaliksiniz. Çok merak ediyorum nasıl oluyor merakla bekliyorum bende
Ben daha 13 haftalıgımÖyle sürekli bi his yok tabiki ama dediğim gibi iki kez hissettim,biri hapsırdıgımda pır pır pır pır yaptı korktu herhalde şiddetli hapsırıncabikerede uzanırken oldu o pır pır pır yapması,öksürğnce hapsırınca bi dikkat kesilin bence kesın hissedersiniz sizde
 
Biz 15 haftalik olduk ama yok ben daha farkedemiyorum
 
Günaydın kızlar dişçi part iki de bitti. Çarşamba günü yine randevum var bi bakacak durumlara gerekli görürse işlem yapacak görmezse ben antibiyotik isteyeceğim çünkü bence iltihap tam geçmedi. Bi tık kaldı. Almanyaya geri dönmeme 4 gün kaldı. Bugün kahve stoğu yapacağım. Sizde durumlar nasıl?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…