Biz internetten almadık direkt mağazadan aldık. Valla ilk diye biz de bilemedik ama yenidogan dedik standart imiş. Biz bir parça alacaktik ama eşimi kandırdılar.Ayy bende aldım bişeyler çok duygulandık evde eşimle açtık serdim hepsini koltuğa3 aylık aldım hep ama bazılarının kalıbı küçük bazılarında sanki büyük gibi yani internetten alırken biraz sürpriz oluyor.
Yemek yemezsem iyi gibiyim. Yersem de iştahım zaten yok. Yemek yemeyi özledim. Ferrum çok kabızlık yapıyor. Ondan onu vermedi doktorumHayırlı akşamlar. Bulantılarında hiç azalma yok mu peki. 14. Haftamdayim hap da kullanıyorum ama kesmiyor tamamen. 16. Haftadan sonra azalır dediler hep. Bu arada benim ablam ferrumu hap olarak kullanmıştı o iyi gelmişti ona bulandirmiyodu midesini
Ferrosanolduodenal ama ben bunu ilk hamileliğimde bulantıdan demir ilacımı içemiyorum diye vermişti doktor adı değişti mi noldu bilmiyorum canım doktoruna sormadan kullanma.Cok teşekkür ederim.cevabin için. Acaba demir ilacının adını söyler misin benim çok zor yükseliyor demirimbu ay 3 kilo vermişim. Kilo vermek de istemiyorum.
Yok canım kullanmam. Teşekkür ederim cevabın için.Ferrosanolduodenal ama ben bunu ilk hamileliğimde bulantıdan demir ilacımı içemiyorum diye vermişti doktor adı değişti mi noldu bilmiyorum canım doktoruna sormadan kullanma.
Ben de hastane çıkışını aldım sanırım hemşireye bunu vericemBiz kızımıza ilk kıyafetlerini aldık. Aşırı duygusal bi andı. Hâlâ da kıyafetler önümde duygulanıyorum.
Kanı yükselten iyi bir ilaç önerisi olan varda bizimle de paylaşsa çok iyi olur.hakikaten kızlar demir ilacı ne kullanıyorsunuz kabız oluyor musunuz
Cinsiyet için böyle ufak partiler güzel oluyorSon tablo da kız bebişler 13
erkek bebişler 9olmuş
Kızçeler çoğalmış
Biz yinede cinsiyet pastası yaptırıyoruz her ne kadar biliyor olsaktahem sosyal medyada ki çevremizle paylaşmak için hem de hatıra olsun diye pasta balon fln ufak çaplı evde bi cinsiyet partisi yapıcaz
Hap olani varmış o iyi gelmiş de ona tabi kisiden kişiye değişiyor. Kusmalar var mı peki bulantidan çok kusmaktan mahvoldum ben.Yemek yemezsem iyi gibiyim. Yersem de iştahım zaten yok. Yemek yemeyi özledim. Ferrum çok kabızlık yapıyor. Ondan onu vermedi doktorum
Ben içeriğinde demir vs birçok vitamin içeren bir takviye kullanıyorum Pregnom max isimli,ayrıca d3k2 sprey kullanıyorum. Günlük 2 adet kayısı yediğim için herhangi bir kabızlık problemim olmadı aksine iyi geldihakikaten kızlar demir ilacı ne kullanıyorsunuz kabız oluyor musunuz
Yiyebilsem kusuyorum da. Ama yiyemiyorum bulantidan. Canım hiçbir şey istemiyorHap olani varmış o iyi gelmiş de ona tabi kisiden kişiye değişiyor. Kusmalar var mı peki bulantidan çok kusmaktan mahvoldum ben.
duruma sorayım bunu imam omega kullanıyordum benBen içeriğinde demir vs birçok vitamin içeren bir takviye kullanıyorum Pregnom max isimli,ayrıca d3k2 sprey kullanıyorum. Günlük 2 adet kayısı yediğim için herhangi bir kabızlık problemim olmadı aksine iyi geldi
Feramat kullanıyorum canım kabızlık çok şükür yaşamıyorum.hakikaten kızlar demir ilacı ne kullanıyorsunuz kabız oluyor musunuz
Benim de hastane için olan bu renkte çok güzel bence. Ama o zamana kadar baska alir miyiz bilemiyorum. Sizin bebise de bizimkine de diğer tüm hamile hanımların bebislerine de sağlıkla giymek nasip olsun. Çok heyecanlıyım, küçücük kolları var kıyafetlerin yaBen de hastane çıkışını aldım sanırım hemşireye bunu vericem
am8n canım sağlıkla inşallah. Beş altı tane daha 3 lu 5 li takım koyarım herhaldezamani gelince hepimiz valiz hazırlama telaşına girerizBenim de hastane için olan bu renkte çok güzel bence. Ama o zamana kadar baska alir miyiz bilemiyorum. Sizin bebise de bizimkine de diğer tüm hamile hanımların bebislerine de sağlıkla giymek nasip olsun. Çok heyecanlıyım, küçücük kolları var kıyafetlerin ya
inşallah hiç yaşama yemekten önce sonra veya nasılsın kullaniyorsunFeramat kullanıyorum canım kabızlık çok şükür yaşamıyorum.
Yemekten 1 saat önce sabah akşam aç karna kullanmalı yazılmış ilacın üstüne sabahları kullanıyorum ama akşamları aç olamıyorum gün içinde sürekli bişeyler atıştırdığım için. Akşamlarında yemekten biraz sonra kullanıyorum bazen yatarken kullanıyorum değişiyor dün doktoruma sordum hiç kullanmamaktan iyidir dedi öyle devam edicem. Dün bir de magnezyum verdi bana ara ara kasığımda iğne batması gibi hisler oluyordu onunda kutusuna yazmış eczanedekiler aç karna kullanımda ishal yapabilir diye. Bide magnezyum doğuma yakın mı veriliyor eczanedeki kadın doğum yakın heralde demiş kocama oda daha 5 ay var yaklaşık diye söyleyince kasılmaları mı başladı diye sormuş. Bi ufaktan tedirgin oldum.inşallah hiç yaşama yemekten önce sonra veya nasılsın kullaniyorsun
Bulantı hapı kullansan az da olsa yiyebilirsin. Benim geçirmedi bulantımı ama kusmayı azalttı. İlaç kullanmazsam günde 10 kere de kusarim ilaçla bir iki kez kusuyorum bulantı hep var ama en azından midemde bikac şey duruyor.Yiyebilsem kusuyorum da. Ama yiyemiyorum bulantidan. Canım hiçbir şey istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?