Canım bende 16+5 te hissettm yani tam üç gün önce ve emin olamadım tabiki çünkü 20 lerdr falan hisssederim diye düşünüyodum.Yalnız şöyle oldu yani hiçbir işle uğraşmıyodum uzanıyodum ve göbeğimi seviyodum.Göbek deliğimin üç dört parmak altında içimde küçük bir baloncuk patlamış gibi hissettim.Bağırsak hareketidir,gazdır vs dedim 5 dk sonra iki kez daha aynı şekilde hissettim.Dün ve bugündr aynı yerde aynı şeyleri hissedince sanırım emin oldum oKızlar merhaba son muhabbetleri okuma fırsatım olmadı öncesinde konuşulduysa kusura bakmayın lütfen ama sormam lazımBebişlerin hareketini ilk kez nerede ve nasıl hissettiniz? Ben bugün pıt pıt hareket hissettim ama alt karnımda değildi genelde alt karın yazıyor internette ben yanda ve göbek deliğimin hizasında hissettim bu mümkün mü?
Offf ben doğduğu ilk gün dedim ki bu çok asi olacak belli ve yıllardır o yaş grubuna öğretmenlik yaptım o kadar sevmiyorum ki ergenleri :)) tahammülüm kalmadı uyuz oluyorum hepsine15 yaş ama ergen demekBen 14de buzluğa atıp 22de çıkartmayı düşünüyorum bebeleri ergen sevmiyorum ben Allahım nolur karşıma geçip sen beni sevmiyorsun hiç beni düşünmüyorsun senden nefret ediyorum falan demesin nolur
Onun yanında ablam ve ben vardık o sebeple biraz daha rahattı. Süt meselesinde çok haklısınız. Bazen birisine sağdan veriyorsa bir dahaki sefere soldan veriyordu hak geçmesin diye. Ama gerçekten çok zor iki, üç vs. Çocuk sahibi olanların işi. Allah gani gani sabır versin herkese.Allahım ikizi olanlara çok şaşırıyorum düşünsene biri dursa biri durmaz emzirmek ayrı dert alt değiştirmek ayrı biri ağlasa diğerini uyandırır o da ağlarAllah gani gani sabır versin yengene
hiç şüphem yok edecekBen 7 senelik evliyim zaten eşyalarımı beğenmiyorum artik bebem de böyle haşat ederse ne güzel değiştirmeye bahanem olur
Kontrole çağırdığında yüzde seksen söylerim demişti. Ben ultrasonla bakmaya başlamadan önce cinsiyeti söyleyecek misiniz dedim. %70 tahmin ederim dedi. Çıkıntıyıda gösterdi aslında. Bak burada bir çıkıntı görüyorum dedi canım. Kaçıncı haftada kesinleşir pekiCanım değişebilir çünkü daha çok erken. Doktorun acele mi etmiş yoksa sen mi söylesin diye ısrar ettin
En azından haftaya gittiğinizde kesin sonuç olmuş olur bana ilk kız dendi sonra erkek dendi siz bir de parti yapacakmissiniz kesin sonuç daha iyi olurlights G gardenya21 kızlar ne yaptıysam göstermedi benim çocuk kahve çikolata tatlı yemek herşeyi denedik 1 saate yakın hastanede kalıp doktorla uğraştık ama nafile benim cinsiyet partisi 1 hafta ertelendi
Benim doktor tahminde bulunurum demişti. Hatta gördü bizede gösterdi bak burada bir çıkıntı var dedi ekranda bizde gördük. Kesinleşme zamanı 16. Haftada mı olur peki ?Merhabalar. Yani değişen olduğunu duydum ama tabi sizin nasıl olur bilemicem kesinleşmesini bekleyin siz yine de. Benim 12+4 deyken cinsiyet tahmininde bulunmadi doktorum mesela tam emin olamadığı için
Valla Allah sabır versin ben de dedim doğduğu gün bu çok atarlı diye. Ya aşırı inatçı. Ek gıdaya geçtiğimiz günden beridir kendi yiyor. Bayadır da kaşık çatal kullanmayı öğrendi kendi kendine yerken bi noktada sinirleniyor elinden çatalı alıp masaya koymaya çalışıyorum. Başarıyorum da sessiz sessiz gelip o çatalı alıp gelişine fırlatıyor. Var o an beynimden alev fışkırıyorOfff ben doğduğu ilk gün dedim ki bu çok asi olacak belli ve yıllardır o yaş grubuna öğretmenlik yaptım o kadar sevmiyorum ki ergenleri :)) tahammülüm kalmadı uyuz oluyorum hepsinemümkünse dediğin gibi hepsini dondurup 23-24’te uyandırmak lazım kendi kardeşinden de biliyorum bize kan kusturuyorlar. Her yaşta bir derdi var ama ergenlik asıl dertmiş
Aynı sorun bende var. Bulantı haplari bile geçirmiyor 6 kilo verdim. Ne yesem midemi bulandiriyo.Merhaba herkese uzun zamandır yanma ve bulantı ile uğraşıyordum. Hiç okuyamadım sayfayı. Ama dün cinsiyetimiz belli oldu onu yazmak istedim. Kızımız olcak inşallah.Yanma ve bulantı şikayeti hala devam eden var mı acaba? Ben geçer sanmıştım ama hala devam ediyor
Canım o çocuğun pozisyonu ile alakalı sana şöyle söyleyim ilk kızım 13+0 da %70 kız dedi değişmedi şu anki hamileliğimde 14+5 de kapadı bacakları göstermedi. 15+4de başka bir doktor baktı %100 kız dedi 3-4 kere de gösterdi.Kontrole çağırdığında yüzde seksen söylerim demişti. Ben ultrasonla bakmaya başlamadan önce cinsiyeti söyleyecek misiniz dedim. %70 tahmin ederim dedi. Çıkıntıyıda gösterdi aslında. Bak burada bir çıkıntı görüyorum dedi canım. Kaçıncı haftada kesinleşir peki
Çok çok teşekkür ederim bilgiler için.Canım o çocuğun pozisyonu ile alakalı sana şöyle söyleyim ilk kızım 13+0 da %70 kız dedi değişmedi şu anki hamileliğimde 14+5 de kapadı bacakları göstermedi. 15+4de başka bir doktor baktı %100 kız dedi 3-4 kere de gösterdi.
Canım bulantı için ilk hamileliğimde sabah kalkar kalkmaz çubuk kraker, leblebi önerdiler bana pek bi işe yaramadı, limonlu su pek bi işe yaramadı ama şu an mevsimi değil ama tuzlu limonlu ayva ve bildiğin limonu 2ye bölüp tuzlayıp yedim o bi tık işe yaradı ama kesmedi. Mide bulantım hapları etki etmedi 6 ay full son 3 ay ara ara kustum demir midemi aç karnına bulandırdığı için bende de düşüktü başka bir demir hapı verdi o işe yaradıHayırlı akşamlar. Bebeğim ultrasona göre 16+5 haftalık. Bulantilar devam ediyor. Kanım da 9 a düşmüş. Bana bir öneriniz olur mu? Doktor bir tane kan hapı verdi ama ilk gebelikten biliyorum. Yükselmiyor. Çok halsizim.
Cok teşekkür ederim.cevabin için. Acaba demir ilacının adını söyler misin benim çok zor yükseliyor demirimCanım bulantı için ilk hamileliğimde sabah kalkar kalkmaz çubuk kraker, leblebi önerdiler bana pek bi işe yaramadı, limonlu su pek bi işe yaramadı ama şu an mevsimi değil ama tuzlu limonlu ayva ve bildiğin limonu 2ye bölüp tuzlayıp yedim o bi tık işe yaradı ama kesmedi. Mide bulantım hapları etki etmedi 6 ay full son 3 ay ara ara kustum demir midemi aç karnına bulandırdığı için bende de düşüktü başka bir demir hapı verdi o işe yaradı
Ayy bende aldım bişeyler çok duygulandık evde eşimle açtık serdim hepsini koltuğaBiz kızımıza ilk kıyafetlerini aldık. Aşırı duygusal bi andı. Hâlâ da kıyafetler önümde duygulanıyorum.
Hayırlı akşamlar. Bulantılarında hiç azalma yok mu peki. 14. Haftamdayim hap da kullanıyorum ama kesmiyor tamamen. 16. Haftadan sonra azalır dediler hep. Bu arada benim ablam ferrumu hap olarak kullanmıştı o iyi gelmişti ona bulandirmiyodu midesiniHayırlı akşamlar. Bebeğim ultrasona göre 16+5 haftalık. Bulantilar devam ediyor. Kanım da 9 a düşmüş. Bana bir öneriniz olur mu? Doktor bir tane kan hapı verdi ama ilk gebelikten biliyorum. Yükselmiyor. Çok halsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?