- 10 Haziran 2024
- 125
- 141
- 18
- 27
merhaba sonucu paylaşır mısınızMerhaba arkadaşlar benim de bat 4 hazirandı.
Beta hcg degerim normalden yavaş ilerliyormus. Bugun kontrole gittim kese de gorunmedi. Asagiya degerleri yaziyorum. Ayni durumda olan var mi?
3 haziran 74
5 haziran 166
13 haziran 450 (2 günde iki kat artsa bugün 2500 lerde çıkması gerekiyordu)
Doktorum yakından takip edelim 2 gün sonra tekrar gel dedi
Ayyyy gözünüz aydın berabet bekleyecegız demek hcgnız kac cıktıTarihlerimiz tamamen ayni
Yarın doktora gideceğim. Paylaşırımmerhaba sonucu paylaşır mısınız
Merhaba kaçıncı gün gecikmedesiniz ve hcg niz kaç acaba :)Selam kızlar
Allah nasip ederse bende sizler arasındayımHenü doktora gitmedim ama betam yüksek bayramdan sonra gideceğim inşallah
TesekkurlerAyyyy gözünüz aydın berabet bekleyecegız demek hcgnız kac cıktı
Ben hamilelikten bir ay önce başlamıştım canım folidoce kullanıyorum. Bende hemen başlamalısınKızlar kullandığınız vitamin vs var mı peki. Progesteran folik asit alınmalı mı?
AA oylemi sen hiç doktora gitti mi peki?benim 4.gebelik 4.sezeryan korkmuyor da değilim tabi.temizlik derken ufak çaplı cnm. sürpriz bı gebelik oldu benimkisi aslında.Hayirla sağlıkla gelsinler insallah
Gecikmenin 4. günüMerhaba kaçıncı gün gecikmedesiniz ve hcg niz kaç acaba :)
Sat a göre mi 6 haftalık ultrasona göre mi acabaBen duydumDayanamadım 6. Haftamda vajinal yoldan bakıldı
Allah yavrularını sana bağışlasın canım. Bugün saat 11 de ilk doktor randevumuz var keseyi göreceğiz çok heyecanlıyım
Bunu ben de çok merak ediyorum. Mesela tek belirtim göğüslerimdi onlarında yavaş yavaş acısı kaybolmaya başladı. Bugün doktora gideceğim bi soracağım bakalımTedbir amacli merak ediyorum, bu donemde Allah korusun dusuk gibi bir durumda anlasiliyor mu arkadaslar, ne gibi belirtiler oluyor. Mesela 1 saattir karnim tas gibi oldu, kaygi olusuyor ister istemez
aklina hiç boşuna getirme, hiç belirti yokken bile boşuna kuruntu yapıyoruz ister istemez, gerek yok canım benim, tadını çıkar, endişeleri konuşmaya hiç karşı değilim bu arada, ay ne garip psikolojimiz, hepimiz sabır diliyorumTedbir amacli merak ediyorum, bu donemde Allah korusun dusuk gibi bir durumda anlasiliyor mu arkadaslar, ne gibi belirtiler oluyor. Mesela 1 saattir karnim tas gibi oldu, kaygi olusuyor ister istemez
semptomlar gidip gelebiliyor arada endişe etmeyin onunla ilgili, mesela vücut bir adapte oluyor bir kaç gün hassasiyet hissetmiyorsun, sonra yine acıyıp büyümeye devam ediyor, benimki 6 haftada sönmüş gibi bile oldu ama her şey normaldi, bol sansBunu ben de çok merak ediyorum. Mesela tek belirtim göğüslerimdi onlarında yavaş yavaş acısı kaybolmaya başladı. Bugün doktora gideceğim bi soracağım bakalım
Bence okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum sanırım fazla kanama tehlikeli olarak görülüyorTedbir amacli merak ediyorum, bu donemde Allah korusun dusuk gibi bir durumda anlasiliyor mu arkadaslar, ne gibi belirtiler oluyor. Mesela 1 saattir karnim tas gibi oldu, kaygi olusuyor ister istemez
semptomlar gidip gelebiliyor arada endişe etmeyin onunla ilgili, mesela vücut bir adapte oluyor bir kaç gün hassasiyet hissetmiyorsun, sonra yine acıyıp büyümeye devam ediyor, benimki 6 haftada sönmüş gibi bile oldu ama her şey normaldi, sonra tekrar dolgunlasti, bol sansBunu ben de çok merak ediyorum. Mesela tek belirtim göğüslerimdi onlarında yavaş yavaş acısı kaybolmaya başladı. Bugün doktora gideceğim bi soracağım bakalım
aklina hiç boşuna getirme, hiç belirti yokken bile boşuna kuruntu yapıyoruz ister istemez, gerek yok canım benim, tadını çıkar, endişeleri konuşmaya hiç karşı değilim bu arada, ay ne garip psikolojimiz, hepimiz sabır diliyorum
Ben aile doktoruna goguslerimde bile hic belirti yok, kan testi yapalim dedim. Tabiki daha yolun basindasin, cok normal dediBunu ben de çok merak ediyorum. Mesela tek belirtim göğüslerimdi onlarında yavaş yavaş acısı kaybolmaya başladı. Bugün doktora gideceğim bi soracağım bakalım
5. Hafta vajinal 6. Hafta karından ultrason ile görünüyor deniyor. Siz 6. Haftada vajinal baktırmışsınız kendiniz mi istediniz yoksa doktor mu merak ettimBen duydumDayanamadım 6. Haftamda vajinal yoldan bakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?