- 1 Kasım 2023
- 138
- 124
- 30
Kaç haftalık oldu sizin minişBen erken olduğu için gitmedim bayramdan sonra gidersem hem kese hem de kalp atışı vakti gelmiş olur sağlıkla görür ve duyarız inşallah deyip gitmedim 2 .yada 3 hafta sonra giderim nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık oldu sizin minişBen erken olduğu için gitmedim bayramdan sonra gidersem hem kese hem de kalp atışı vakti gelmiş olur sağlıkla görür ve duyarız inşallah deyip gitmedim 2 .yada 3 hafta sonra giderim nasipse
Sat 10 Mayıs ti.5.hafta icindeyimKaç haftalık oldu sizin miniş
Uygulamaya göre 5+0 bugün ama daha doktora gidemedimsen kac haftalik? dur daha neler konusacagiz 9 ayay çok heyecanlı gerçekten? bebek arabalarını son aya birakalim değil mi?
Ben duydum 6+1 deKızlar kalp atışını duyan var mı?
Cumartesi gideceğim ben , 6+3de kese gördük karından ama kalp duyamadık vajinal istemedim o yüzden bir hafta sonra cumartesi tekrar gidicezKızlar kalp atışını duyan var mı?
Sat ne zamandı sizinBen duydum 6+1 de
İnşallah cumartesi günü duyarsınız annesiCumartesi gideceğim ben , 6+3de kese gördük karından ama kalp duyamadık vajinal istemedim o yüzden bir hafta sonra cumartesi tekrar gidicez
Aramızda sadece 2 güncük var benim de sat 12 mayıstı. Bu zamanlar çok dikkat et canım temizlik işlerine falan girişme ben ilk bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim. Bolca ayağını uzat dinlenSat 10 Mayıs ti.5.hafta icindeyim
28 nisanSat ne zamandı sizin
AA oylemi sen hiç doktora gitti mi peki?benim 4.gebelik 4.sezeryan korkmuyor da değilim tabi.temizlik derken ufak çaplı cnm. sürpriz bı gebelik oldu benimkisi aslında.Hayirla sağlıkla gelsinler insallahAramızda sadece 2 güncük var benim de sat 12 mayıstı. Bu zamanlar çok dikkat et canım temizlik işlerine falan girişme ben ilk bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim. Bolca ayağını uzat dinlen
Suanlik yok ilk doktor kontrolünde verir herhalde doktorKızlar kullandığınız vitamin vs var mı peki. Progesteran folik asit alınmalı mı?
Tarihlerimiz tamamen ayniBende burdayım sat :15 mayıs
bat:10 hazrn
Bu süreçte karında şişlik oluyor genelde bir iki kilo fazla çıkmak da o yüzdenmiş aslında sonra geçiyor diyorlar (yani inşallah) ben de ilk aşermemi dün gerçekleştirdim sanırım canım inanılmaz baharatlı şeyler istedi baharat hangisine dahil onu bilemeyeceğim de bu ifadelerin pek gerçekliği bulunmuyor benceGünaydın hepinize güzel anneler, canım sürekli turşu,limon, çiğköfte, sirke ve tuzlu ekşi her şeyi istiyor. Kız istiyorum belki psikolojiktir. Bu aşerme olayına inanıyor musunuz :) ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ya yorumlarınızı bekliyorum :) bir de su anda hepimiz aşağı yukarı 5-6 hafta arasındayız. Kilo alma, aşerme durumlarınız nedir. Ben 174 boyunda 72 kiloydum öğrendiğimde 75 olmusum bile 2 haftada. inşallah 100 olmam
ben solgar'in folatini alıyorum, yani folik asit in aktif formu, progestani duruma göre veriyorlar, ya da zaten tedaviyle olduysa kullanıyor oluyorsun. folik asit ya da folat zaten gebelik olmadan da baslaniyor, planladığıniz andaKızlar kullandığınız vitamin vs var mı peki. Progesteran folik asit alınmalı mı?
Ben duydum Dayanamadım 6. Haftamda vajinal yoldan bakıldıKızlar kalp atışını duyan var mı?
ben gebelik düşündüğüm gibi bir kadın doğum uzmanına gittim, bana folik asit yazdı. hamile kalana kadar bunu kullan dedi. yani yaklaşık 3 ay kendi kendime kullandım. sonra pozitif olunca folik asitimi değiştirerek daha yoğun bir ilaç reçete etti. Bir de bu süreçte kendi araştırmalarımla ve diyetisyen tavsiyesi ile (yakın arkadasım diyetisyen) selenyum ve magnezyum takviyesi almamı söyledi. 3 ay boyunca bunları da aldım. Selenyum üreme sistemini güçlendiriyormuş. Ama dediğim gibi diyetisyen önerisi ile. (kendisinin mesleki bilgisine güvendiğim için şüpheye düşmedim). Kaldı ki benim bebeğimin olması zordu, benden yana değil. Eşimden yana. Ona rağmen kendimi güçlendirdim ve burdayım :)Kızlar kullandığınız vitamin vs var mı peki. Progesteran folik asit alınmalı mı?
rabbim sağlıklı evlatlar versin yeterki, bizimki işin tatlı kısmı, kız mı erkek mi diye süreci heyecanlı hale getiriyoruz. yoksa hepimizin yavrusu dünyanın en güzeli olacak, yeter ki sağlığı tam ahlakı güzel evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Allahım. Yine de baharatlı kız diye düşünüyorum ben de baharatlı ekşi tuzlu hepsini yiyorum tatlı görmeye dayanamıyorum ama önceden de tatlı sevmezdimBu süreçte karında şişlik oluyor genelde bir iki kilo fazla çıkmak da o yüzdenmiş aslında sonra geçiyor diyorlar (yani inşallah) ben de ilk aşermemi dün gerçekleştirdim sanırım canım inanılmaz baharatlı şeyler istedi baharat hangisine dahil onu bilemeyeceğim de bu ifadelerin pek gerçekliği bulunmuyor bence