- 23 Kasım 2022
- 522
- 339
Sabah cok erken gidip o şekilde sıra alınmıyor mu sadece randevuyla mi bakıyorlar.Tamam canım inşallah bir problem yoktur dahiliye randevuları da en erken 10-12 gün sonraya var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah cok erken gidip o şekilde sıra alınmıyor mu sadece randevuyla mi bakıyorlar.Tamam canım inşallah bir problem yoktur dahiliye randevuları da en erken 10-12 gün sonraya var
ayy hissettim valla ayyyy süper ya bana bundan sonra tahmin Queen diyeceksiniz.oglak_kadini çabuk kooosss bu tahminin de tuttu rüya da erkek demiştin sankiii nerden bildin yaa
destinayi da kız diyordum denemiştim ama kızımın ultrasonunu atmıştım kızıma benziyor diye ama ilk baştan beri onunda kız olduğunu benimkinin erkek olduğunu biliyordum. ama nereden bildiğimi bilmiyorumoglak_kadini çabuk kooosss bu tahminin de tuttu rüya da erkek demiştin sankiii nerden bildin yaa
Kız bana destina deyip durmayın destinesia nickim. Evet sen dedin hep valla beni çok mutlu etmiştin yapıyorsun bu işiiii artık kazanca dökdestinayi da kız diyordum denemiştim ama kızımın ultrasonunu atmıştım kızıma benziyor diye ama ilk baştan beri onunda kız olduğunu benimkinin erkek olduğunu biliyordum. ama nereden bildiğimi bilmiyorum
Ayy sözlük öyle çıkarmış tatlım. Ayy mutlu olmana çok sevindim. sağlıkla alalim hepimizKız bana destina deyip durmayın destinesia nickim. Evet sen dedin hep valla beni çok mutlu etmiştin yapıyorsun bu işiiii artık kazanca dök
Ay evet ya tahminin tuttu helal olsun vallaayy hissettim valla ayyyy süper ya bana bundan sonra tahmin Queen diyeceksiniz.
Çok teşekkür ederim. Olmazsa gideceğim başka doktoraBence düzelir ama içine sinmiyorsa başka doktora da git istersen
Bende almadım ama hamilelik öncesi kilom ya valla ben diyet miyet yapamam yediğim için beş şey zaten et tavuk balık gibi şeyler yiyemiyorum birde diyet yapamamSağlıkla gelsin inşallah Hamileyken diyet yapmak mii yapabilenlere helal olsun ben biseyler yerken acaba sonra ne yesem diye düşünüyorum Çok şükür şimdilik kilo almadım.
Canım benim çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşBugün 12+1 de perinatologda ulturasona göre ense kalınlığı 1,7 çıktı. Doktor bana göre herşey normal görünüyor ama nipt testi de yaptır her ihtimale karşı dedi. (Yaş 38) Kan sonuçları 3. Gün sonra çıkacakmış ikili testin. Bebek kıpır kıpır hareketliydi çok duygusal ve heycanlı hissettim. inş nipt testimde güzel sonuçlanır. Bu arada bebek 12+5 yada 6 günlük boyutlarındaymış erken yumurtlamış olabilirsin dedi. Ayrıca bacak arasında çıkıntı görünüyor
%80 erkek dedi. Ama nipt de kesinleşir dedi. bazen kızlarda da çıkıntı olabiliyormuş hayırlısı sağlıkla gelsinler
Benim ilk doğumdan beyaz takım var sezeryan oldum öyle kan falan da bulaşmadı iki tane de yedek acık bebe mavı gri almıştım çok kanamam olmadı hastanede ama evde siyah eşofman takımlarım vardı lohusa iken onları hep giydim bu sefer de kayınvalidem falan olur rahat edemem diye bu sefer bende koyu renk alcam siyah alırım bi takım beyaz var zaten fotoğraf çekimi için yeterli olur.Ay kızlar bir şey soracağım ya daha erken biliyorum da arkadaşım hastane için koyu renkli lohusa setlerinden almamı söyledi kan vs durumu için. Eeee herkes beyaz/ krem giyiyor. Ben de öyle hayal ediyorum hep kendimi. Kafamı karıştırdı bi
Haklısın o konuda ben 30 yaşındayım annem hala çocuk gibi davranır bana farklı şehirlerde yaşarız her gün mutlaka arayıp bazen konuşmasak bile tamam sesini duydum rahatladım der kapar. Anne olunca anlayacaksın der hep. Bebeğimin varlığını öğrendiğim ilk andan itibaren daha iyi anlamaya başladım bileO endişeler şöyle oluyor:) oğlum 14 ü bitirdi her geçen gün yeni bir endişe var. Annemin torunları büyüdü hala bizim için endişeli sen düşün şimdi :)
Hakikaten vallaAy evet ya tahminin tuttu helal olsun valla
Evet maalesef sadece randevu olmazsa özele giderim artık çünkü bugün tekrar kanama oldu kahverengiye döndü progestanlarla beraber. Dualarınızı bekliyorum kızlar riskli ve zor bir gebelik geçiriyorum başından beriSabah cok erken gidip o şekilde sıra alınmıyor mu sadece randevuyla mi bakıyorlar.
Dolunay Melek , sana da bebişine de Allahtan şifa ve yardım diliyorum. Bütün sıkıntılarınız geçsin gitsin , hamileliğinin kalanı su gibi geçsin sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt inşallahEvet maalesef sadece randevu olmazsa özele giderim artık çünkü bugün tekrar kanama oldu kahverengiye döndü progestanlarla beraber. Dualarınızı bekliyorum kızlar riskli ve zor bir gebelik geçiriyorum başından beri
Evet mutlaka git ihmal etme. En kısa zamanda kanaman durur inşallah dualarımız seninle. Allah herkese kolay bir hamilelik geçirip sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Evet maalesef sadece randevu olmazsa özele giderim artık çünkü bugün tekrar kanama oldu kahverengiye döndü progestanlarla beraber. Dualarınızı bekliyorum kızlar riskli ve zor bir gebelik geçiriyorum başından beri
Canım hasta kilodu al. Çok kullanışlı.Ay kızlar bir şey soracağım ya daha erken biliyorum da arkadaşım hastane için koyu renkli lohusa setlerinden almamı söyledi kan vs durumu için. Eeee herkes beyaz/ krem giyiyor. Ben de öyle hayal ediyorum hep kendimi. Kafamı karıştırdı bi
Benim ilk doğumdan beyaz takım var sezeryan oldum öyle kan falan da bulaşmadı iki tane de yedek acık bebe mavı gri almıştım çok kanamam olmadı hastanede ama evde siyah eşofman takımlarım vardı lohusa iken onları hep giydim bu sefer de kayınvalidem falan olur rahat edemem diye bu sefer bende koyu renk alcam siyah alırım bi takım beyaz var zaten fotoğraf çekimi için yeterli olur.
Alışveriş yaparken tecrübelerinize ihtiyacımız olacak, teşekkürlerCanım hasta kilodu al. Çok kullanışlı.
Çatlaklar olmaması için be ne kullanabilirim, bilginiz var mı?Şöyle bir şey hazırladım. Bi süre götürür. Zorda kalırsam da mustela bio beğendim onu alırım.