Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah güzel haberler

Yani sonucta cocuk bizim degil sadece. Onlarin anlayisli olmasi gerekiyor. Ama esim sagolsun elinden geldigince destek oluyor. Biraz naz yapın çok kötüyüm başım dönüyor filan deyin öyle olunca mecbur yapar

Yani sonucta cocuk bizim degil sadece. Onlarin anlayisli olmasi gerekiyor. Ama esim sagolsun elinden geldigince destek oluyor. Biraz naz yapın çok kötüyüm başım dönüyor filan deyin öyle olunca mecbur yapar
Karnım bi iyice çıksın o zaman naz niyaz edicem planlarim o yönde Sakindir benim eşim ben çok evham yapıyorum ağrı sancı olunca. O da diyor ki işte Herseyi takma hamilesin o kadar olacak beni o şekilde sakinleştiriyor.

Salmonella riski var doktorum çatalın bile değmeyecek dedi bana. Sosis salam bunlar işlenmiş ve toksoplazma riski yüksek gıdalar kategorisinde demişti
ben de o kdr yasak olduğunu bilmiyordum. Yemesen daha iyi diyerek opsiyonel bırakmıştı biraz galiba. Dikkat edelim o zaman daha çok

Salmonella riski var doktorum çatalın bile değmeyecek dedi bana. Sosis salam bunlar işlenmiş ve toksoplazma riski yüksek gıdalar kategorisinde demişti
Zaten artık yemem de niye böyle söyledi bana anlamadım. Güvenilir marka alıp iyi pişirerek yiyebilirsin demişti. Daha dikkatli olurum bundan sonra.

Kızlar happy mom uygulamasını kullanmayan varsa diye buraya yazmak istedim aşırı güzel bir aplikasyon ben bayılarak izliyorum bebisin her günkü gelişimini. Sizlerle de paylaşmak istedim

ben de o kdr yasak olduğunu bilmiyordum. Yemesen daha iyi diyerek opsiyonel bırakmıştı biraz galiba. Dikkat edelim o zaman daha çok
Valla öyle dedi bana hatta pizza da bile ayıklayıp yiyordum pizzayı
Zaten artık yemem de niye böyle söyledi bana anlamadım. Güvenilir marka alıp iyi pişirerek yiyebilirsin demişti. Daha dikkatli olurum bundan sonra.
Bence de dikkat edelim boşver şurda ne kaldı elbet yeriz

ayy beklemek zor zaten kötü olmuş tühhh. Benimde bir doktorum kesin yaptırman lazım gibi konuşunca bilemedim yani gerçi o doktorla devam etmeme kararı aldım bakalım yeni doktorum ne diyecek 11.haftadayım şimdi

Kızlar happy mom uygulamasını kullanmayan varsa diye buraya yazmak istedim aşırı güzel bir aplikasyon ben bayılarak izliyorum bebisin her günkü gelişimini. Sizlerle de paylaşmak istedim
Evet bende o uygulamayı kullanıyorum çok güzel gerçekten bugün bebeğiniz limon buyukugunde diyordu mesela

evet bende kullanıyorum çok güzel uygulama. ayrıca bide Dr.Banu Çiftçi'yi kullanıyorum o da çok güzel bir uygulama tavsiye ederim.

Evet bende o uygulamayı kullanıyorum çok güzel gerçekten bugün bebeğiniz limon buyukugunde diyordu mesela
Aynen bi de her gün neresinin oluştuğunu detaylı detaylı yazıyor ya ben onların hepsini babasına aktariyorum bugün pankreası şöyle yapmış bugün tüyümsü şeyleri çıkmaya başlamış diye bayağı eğleniyoruz

Kizlar gunaydin, hastane işi olanlar guzel haberlerle gelsinler insallah. Ben de bu sabah 24 saat idrarimi teslim ettim anneme gectim. Bikacgun nazlanayim is yapmayauim diye buarada folik asiti ne zaman biraktiniz? Ben 12+2 yim. Dun doktorum birakabilrisin artik dedi

Folik asit ben bırakmadım canım 14+2 deyim galiba biraz daha devam ettirecek benim doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…