- 24 Ağustos 2022
- 4.430
- 16.290
- 138
Yaaa ivit kocaman tız olmuş teyzesiAyy çok sevindim maşallah tosunum büyümüşsün yaa
Bi ara pipiye benzer bişe gördüm dedim eyvahHmm doktoruna göre değişiyor demekki ya benim kiler hep senin haftalarda belli olmustu
Totosunu yerim .Yaaa ivit kocaman tız olmuş teyzesi
Bi ara pipiye benzer bişe gördüm dedim eyvahkordonmuş kıpır kıpırdı maşallah
Kız istiyorsun galiba senin ilk bebekt i. dimiYaaa ivit kocaman tız olmuş teyzesi
Bi ara pipiye benzer bişe gördüm dedim eyvahkordonmuş kıpır kıpırdı maşallah
Ocean mummy kullanıyorum multivitaminD vitamini yada farklı vitamin ne kullanıyorsunuz?
Al benden de okadarayyyy endişeliyım yas 39
Hangi firmada yaptırdın inş tertemiz çıkar.Bugün işlemek rapor sorun çıkmazsa onu da söyleyecek.
Ananem 45 yaşında en küçük teyzemi hemen ardından 46 da en küçük dayımı dogurdu. Gayet de sağlıklılar. İnşallah ona cekmisimdir.Al benden de okadar38
Gentan firmasında yaptırdım.perinatolog 3 firma onerdi onlardan biriydiHangi firmada yaptırdın inş tertemiz çıkar.
EvetKız istiyorsun galiba senin ilk bebekt i. dimi
Sende bursa saydın sanırım dimi cnm hangi doktor hangi hastane ye gidiyorsun?Ocean mummy kullanıyorum multivitamin
Ocean D3K2 verdi bide D vitamini olarak günde 1 damla
Siz kaça yaptırdınız acaba testi?Gentan firmasında yaptırdım.perinatolog 3 firma onerdi onlardan biriydi
8300e tüm genom yaptırdım ama destina da aradı ona 11 bın dedı test turkıyede yapılıyor ızmırde. neden yurt dısına gönderilmiyor dedıgımde gönderenlerın elınde gereklı ekıpman olmadıgını o yuzden yurt dısına gönderıp euro dolar uzerınden çalıştıklarını soyledı. normalde dolandırıcı bu derdım ama zeynep kamıl perınatologu verınce fırmayı ona guvendım açıkçası.Siz kaça yaptırdınız acaba testi?
Hastane/doktorun anlaşması baya işe yaramış anlaşılan. Erzurum için sordum bakalım dönüş yapacaklar8300e tüm genom yaptırdım ama destina da aradı ona 11 bın dedı test turkıyede yapılıyor ızmırde. neden yurt dısına gönderilmiyor dedıgımde gönderenlerın elınde gereklı ekıpman olmadıgını o yuzden yurt dısına gönderıp euro dolar uzerınden çalıştıklarını soyledı. normalde dolandırıcı bu derdım ama zeynep kamıl perınatologu verınce fırmayı ona guvendım açıkçası.
evet zaten zeynep kamıl hastası oldugun ıcın bu fıyatı verdım dedıHastane/doktorun anlaşması baya işe yaramış anlaşılan. Erzurum için sordum bakalım dönüş yapacaklar
Çıkmadı mı sonucunevet zaten zeynep kamıl hastası oldugun ıcın bu fıyatı verdım dedı
Adama mesaj attım. Arasam mı mavi tik olmadı henüz. Ufff bekliyorum tel başında amaÇıkmadı mı sonucun
Bence ara yaa. İnsanı da merakta bırakıyorlarAdama mesaj attım. Arasam mı mavi tik olmadı henüz. Ufff bekliyorum tel başında ama
Aradım meşgule attı ayyy kaygı is loadinggggBence ara yaa. İnsanı da merakta bırakıyorlar
Daha iyi görsün mesajını da dönsün artıkkkAradım meşgule attı ayyy kaygı is loadingggg
Gormedi noluyorrr ayyy olumsuz bir durum mu varrrDaha iyi görsün mesajını da dönsün artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?