Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar kolay gebelikler diliyorum dün ben endişelenip size sormuştum. Merak etmeyin lütfen bırakmadım ilacı doktora sordum devam dedi napayım devam edicem ben de artık sağlıklı hayırlı evladımız olsun da napalım. Yediğimiz hormonun haddi hesabı yok.endişekenmeyin gebeliğinize odaklanın bize de dua edin pozitifi görelim
 
Aslında ilk gebeligimde kızım 16. Haftadan sonra 2 hafta geriye düşmüştü...bir ara 3. Hafta kadar geriledi.ve doğuma kadar 2 hafta geriden gitti.etkisi var mi bilmiyorum
 
Aslında ilk gebeligimde kızım 16. Haftadan sonra 2 hafta geriye düşmüştü...bir ara 3. Hafta kadar geriledi.ve doğuma kadar 2 hafta geriden gitti.etkisi var mi bilmiyorum
Düşüklere ve kalp durmasına neden oluyor. Ama dediğin konu hakkında bilgim yok canım
 
Canım selam. Şuan hastanedeyim sabah alacaklar. Bu sefer olacak. Rüyamda gördüm test sonucum cumartesi günü çıkacak. Ben de öyle inanıyorum. İnşallah sorun çıkmayacak.
 
İdrar sonucunda 2 kalemde protein olmasi lazim, benim bugun yaptirdigimda oyleydi. Doktorum spot idrardaki protein onemli demisti. Senin doktorun nasil yorumladi?
Ben 24 saat idrar yapıcam bidon verdiler onu inceleyecekler:) doktorum sonuçtan sonra cevaplayacak
 
Canım merhaba. Niyetinin çok iyi olduğunu biliyorum. Sana dehşet verici bir olay anlatayım. Lights ve picassonun haklı olduğunu ben çok büyük bir kayıpla anladım.

Bu forumda birisi 19. Haftaya kadar doktorun unutmasından dolayı demir ilacına başlamamış. Doktoruna sormuş ve aaa unutmuşuz başla demiş. Sonra burada demirin ne kadar önemli olduğunu filan nasıl böyle bir hata yaptığını filan yazmış. Bu yoruma denk geldiğimde 23 haftadaydim. Eyvahhh dedim ben de çok geç kalmışım. Doktorumu aradım sordum bana oroferon kullanmam söyledi. Ben ikinci günü kabız oldum ama öyle böyle değil doğum gibiydi ve malesef lavaboya çıkabilmek için lavman yapmak zorunda kaldım. Cokkk zorlandım ağrıdan çığlık attım. Serklajim (rahim ağzında dikiş vardı) gayet iyiydi o ana kadar. O kabizdan sonra serklajim zarar gördü ve 2 gün sonra kasılmalar ile hastaneye yattım. Durduramadilar 2 gün sonra da dogumum gerçekleşti. 4 günde enfeksiyon bebeğimin plasentasini sardı ve kan ilanından sadece 6 gün sonra doğum yaptım. Bebeğim 35 gün yaşayabildi.

O yoruma denk gelmeseydim şu an bebegim zamanında doğmuş ve yanımda olacaktı. Bir aylık olacaktı. Keşke o kişi o yorumu yapmasaydı.

O yuzden bırak, bırakma. Şu ilaç iyi bu ilaç kullanılmalı şu ilaç zararli gibi yorumları çok sakıncalı buluyorum.

Umuyorum bana da kızmazsın.
 
Merhaba. Bu ilaçlar bağışıklık baskılayıcı ilaclar. Nakilli mısınız. Çok geçmiş olsun.
 
Merhaba. Bu ilaçlar bağışıklık baskılayıcı ilaclar. Nakilli mısınız. Çok geçmiş olsun.
Merhabaa. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. İlk transferim tutmadı. Şimdi ise protokollerinde bu tedavi var hem kasılmayla bebek atılmasın hem de embriyoyu vücut yabancı madde zannedip vücuttan atmasın diye. Çok şükür şu an 8. hafta içerisindeyim. İlaçları 12. hafta itibariyle doktor kontrolüyle bırakacam. Umarım sağlıklı bir gebeliğim olur
 
Canım çok üzüldüm. 2. defa bu yaşanıyorsa bence devlette yapılamasa bile özelde gen merkezlerinde vs test yaptırabilirsiniz eşinle. intergen bu konuda çok iyi öneririm. Ben kızımın bütün testlerini orada yaptırdım bi tık geç sonuç geliyor verdikleri süreye genelde uymuyorlar ama bence çok mühim bu konular. Allah sağlıcakla ve en kısa sürede nasip etsin tekrardan.
 
Selam kızlar kimseye ilaç kullan bırak demem ne yaşadığı bilinmez ben hamileliğimde 34. haftada doğumu durduklarından sonra 3 hafta boyunca günde 3 müydü 4 müydü ne nidicard alıyordum çarpıntıdan ölecektim neredeyse o ilacı kullandığım o doğumu durdurdukları günden itibaren bebeğim büyümedi suyu azaldı plesenta eskidi beni acil sezaryene aldılar. tüm hamileliğim süresinde hamilelikte etkisi belli olmayan ama madem belli değil zorda kalınca kullansınlar kafasında bir ilaç kullandım şimdi yandım allah modunda kızıma allah ne verdiyse piyasadaki bütün gen testlerini yaptırmak zorundayım çünkü çocuk nöroloji prof kızımda bir gariplik olduğu konusunda ısrarcı bizce yok ama ona göre var :/ o kadar çok kurcaladılar ki çocuğu en sonunda delesyon buldular bizden kan aldılar bilmem ne. neyse şunu demek istiyorum doktorların bir terazisi var artıları ve eksileri teraziye koyarlar fayda zarar ilişkisine göre iş yaparlar. bu yüzden çok fazla kurcalamamak gerek. Biz kurcaladık 6 aydır canımızdan bezdirdiler bizi evladımızla resmen sınadılar. O yüzden bi noktada doktora güvenebilmek ve internette araştırmamak lazım.
 
Anladım. Çok geçmiş olsun. Umarım sorun olmaz ve sonuna kadar sağlıkla ilerler. Eşi. Böbrek nakilli. O da bunları kullaniyor. Yeni böbreği atmasın diye. Ondan merak ettim.
 
Bir sorum daha olacak . Prograf ve deltacortil dozları kaç kullanılıyor sizin durumda eşimin dozu değişiyor surekli
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…