- 30 Haziran 2013
- 21.055
- 16.336
Perşembe de ameliyatım var ayyy hepsi çok çok güzel sonuxlclansin sen yeditepeyi mi tercih ettinBenim de perşembe alacaklarrr aşırı heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perşembe de ameliyatım var ayyy hepsi çok çok güzel sonuxlclansin sen yeditepeyi mi tercih ettinBenim de perşembe alacaklarrr aşırı heyecanlıyım
Benım de fasulye gibi ama bunlantım oluyo arada kız hissediyorum oğlunun hamileliğin den farkli sanki ya çünkü tanıdığım kişilerde erkek olanların hamilelikte gögüs ucu rengı koyu oluyo benım ilk çocuğum da oğlum da da öyledi çok koyu olmaya ilk aydan başlamıştı çok şaşırmıştım doktor hormon dan dolayı dese de bence cinsiyet ile alakalı olabilir ☺ bunda renk değişimi olmadı yada buna inanmak istiyorum uzun zamandır ailede kız çocuğu yok kız hissediyorum ama yinede sağlık olsun sizin bu renk değişimi için bilginiz duyumunuz var mıKızlar keseniz nasıl yuvarlak mı fasülye gibi mi ? Cinsiyet tahminleriniz neler benim hiç mide bulantım yok ve kesem yuvarlak
Benim bu gebelikte renk değişimi olmadı. Oglumda da olmamıştı. Kızımda da olmamıştı. Benim genel olarak olmuyor demek ki. Benim meme ucum yok zaten dum düz yani etkilenirse veya dokunulursa bir yere tiloplanip ucumsu bişey cikiyo emzirmede sorun olmuyor ama yok yani normalde böyle olan var mı kiBenım de fasulye gibi ama bunlantım oluyo arada kız hissediyorum oğlunun hamileliğin den farkli sanki ya çünkü tanıdığım kişilerde erkek olanların hamilelikte gögüs ucu rengı koyu oluyo benım ilk çocuğum da oğlum da da öyledi çok koyu olmaya ilk aydan başlamıştı çok şaşırmıştım doktor hormon dan dolayı dese de bence cinsiyet ile alakalı olabilir ☺ bunda renk değişimi olmadı yada buna inanmak istiyorum uzun zamandır ailede kız çocuğu yok kız hissediyorum ama yinede sağlık olsun sizin bu renk değişimi için bilginiz duyumunuz var mı
Yok canıms eurofins ile anlaştım. Yurtdışına gönderilecek. Geniş panel yapılacak bakalımPerşembe de ameliyatım var ayyy hepsi çok çok güzel sonuxlclansin sen yeditepeyi mi tercih ettin
Güzel gelecek sonuclar. Öyle umuyorum.Yok canıms eurofins ile anlaştım. Yurtdışına gönderilecek. Geniş panel yapılacak bakalım
Ben de öyle düşünüyorum rüyamda kızım oluyodu bakalımGüzel gelecek sonuclar. Öyle umuyorum.
Ben ikisini de gördüm. İlk eşime senin bu oğlun çok yaramaz dedim. Sonra başka bir rüyada kucağımda yanaklı bir kız çocuğu vardı. Oglumda hep elim geri geri gitmişti. Şimdi öğrenir öğrenmez alışverişe başlıycamBen de öyle düşünüyorum rüyamda kızım oluyodu bakalım
Ben ufak tefek şeyleri almaya başladım. Reflü yatağı aldım. Meme akışına benzer biberon, manuel süt sağma pompası biberon kurutucu falan filan. Bir de yeni doğan alt üst takımı almıştım 9 aylık almışım yanlışlıkla hahxhshxBen ikisini de gördüm. İlk eşime senin bu oğlun çok yaramaz dedim. Sonra başka bir rüyada kucağımda yanaklı bir kız çocuğu vardı. Oglumda hep elim geri geri gitmişti. Şimdi öğrenir öğrenmez alışverişe başlıycam
Öyle bir kaç bir şey aldım ben de. Şimdi şu ameliyata odaklandım. Atlatıp çıkayım. Yeni doğan alicam. Zaten onları pamuklu renksiz alicam. Hiç desen boncuk birsey olmayacak.Ben ufak tefek şeyleri almaya başladım. Reflü yatağı aldım. Meme akışına benzer biberon, manuel süt sağma pompası biberon kurutucu falan filan. Bir de yeni doğan alt üst takımı almıştım 9 aylık almışım yanlışlıkla hahxhshx
Ameliyat sorunsuz geçecek inşallahÖyle bir kaç bir şey aldım ben de. Şimdi şu ameliyata odaklandım. Atlatıp çıkayım. Yeni doğan alicam. Zaten onları pamuklu renksiz alicam. Hiç desen boncuk birsey olmayacak.
İnşallahh haftaya cumaya kadar da cinsiyetleri öğrenmiş oluruz. Yani sonraki haftaAmeliyat sorunsuz geçecek inşallah
Evet onu bende duymuştum annem söyledi.Benım de fasulye gibi ama bunlantım oluyo arada kız hissediyorum oğlunun hamileliğin den farkli sanki ya çünkü tanıdığım kişilerde erkek olanların hamilelikte gögüs ucu rengı koyu oluyo benım ilk çocuğum da oğlum da da öyledi çok koyu olmaya ilk aydan başlamıştı çok şaşırmıştım doktor hormon dan dolayı dese de bence cinsiyet ile alakalı olabilir ☺ bunda renk değişimi olmadı yada buna inanmak istiyorum uzun zamandır ailede kız çocuğu yok kız hissediyorum ama yinede sağlık olsun sizin bu renk değişimi için bilginiz duyumunuz var mı
Merhaba istanbulda mı bu anlaştığınız merkez adresi neresi?Yok canıms eurofins ile anlaştım. Yurtdışına gönderilecek. Geniş panel yapılacak bakalım
Yaa bende erkek gördüm rüyamda ya çevremde de herkes erkek diyor ama içimde bir yerde hala kız hissi varBen de öyle düşünüyorum rüyamda kızım oluyodu bakalım
Tüm görüşmeleri eşim yaptı. Fiyatı euro üstünden anlaştık. 335 euro. 10. Hafta sonrası bakılıyor. Eve gelip kan alıyorlar 1 tüp Fransaya gönderiyorlar.Merhaba istanbulda mı bu anlaştığınız merkez adresi neresi?
Fiyat ne aldınız acaba? Tam kaç haftalıkken kan vermenizi önerdiler? Bide yurtdışına nereye ülke olarak gönderiyorlar testi?
Bakalım doğru çıkacak mı rüyalarYaa bende erkek gördüm rüyamda ya çevremde de herkes erkek diyor ama içimde bir yerde hala kız hissi var
Çok merak ediyorum ya çin ve Rus takvimi kız diyo yüzük yapmadım henüzBakalım doğru çıkacak mı rüyalar
Valla çin kız diyor rus kız diyor. Yüzük falı kız diyor. Bıçak makas olayını yaptılar hahxhahx o da kız çıktı. Her gören kızın olcak diyor fake atıp erkek çıkarsa çok gülerim hahxhahxÇok merak ediyorum ya çin ve Rus takvimi kız diyo yüzük yapmadım henüz