İyi evde yalnizken koçisine doyumlugunu alsaydinCanımmmm kvler çıktı gezintiye. eşim bugün de iznliydi onun Birlikte geçti hızlıcavaliz hazırlama hazırlklarına başladım. Sen nasılsın? Ay benim Çarşamba adet canım işte solda cok batmalar var her ayki gibi klasik. Dün yaptıgımın üstüne test yapmadım ancak Çarşamba sabahı vücut ısım düşmezse yaparım test
Hurma değil canım incir yanlış yazmışım :) yaş olmasına gerek yok ibrahim saraçoğlunun kürü var hatta incir havuç kürü diye aratabilirsin baya işe yarıyorsadece kuru hurma yemek yeterli olur mu
Vallahi bende zorla son dedim sonra özgürsünBende bugunu degerlndrdim Yarin da eşimi kandrabilirsem yarinida degrlendrmk istiyorumbugun yorgunum dedi zor ikna ettim
Bende bugün eşime söyledim aynısını al işte 7 yıl nasıl korktuysan nasıl korunmayı basardiysan hemen olmuyor işte diyeEşimde şimdiye kadar boşuna mı korunduk, olmuyormuş o kadarda korkuyordun diyor
Evet kuzum İnşallah Allahım nasip ederse ilk bebegim olacak. Ilk gebeligim düşükle sonlandı. Sayi olarak 2. Ama yaşayan ilk bebegim olacakBalım Allah nasip ederse ilk bebişin mi olacak senin
Bilmiyorum ki adet olduğuma göre olamaz 24 günde olmuş oldum çünkü periyodumu zaten ayın 6sina kadar da değerlendirdik anlamadım durumu testle takip etmedim gerilir stres yaparım diyeGec yumurtlama olabilrmi kuzum sen testle takip ettinmi yumurtlamayi
Benimde aynı böyle temmuza kadar yasmin içtim bisey olacak diye ödüm koptu ki gerçi yasmin kullanırken bi ara kimyasal bile olmustuBende ilk gunler hemen yapmayalim bebek evlilign tadini cikaralim diyordum baya cikardik simdi
İnşallah dusmez de bir supriz olurr dert ettiğin bir ayda bi bakarsın suprizle karsilasmissinCanımmmm kvler çıktı gezintiye. eşim bugün de iznliydi onun Birlikte geçti hızlıcavaliz hazırlama hazırlklarına başladım. Sen nasılsın? Ay benim Çarşamba adet canım işte solda cok batmalar var her ayki gibi klasik. Dün yaptıgımın üstüne test yapmadım ancak Çarşamba sabahı vücut ısım düşmezse yaparım test
Ben 31 aralıkta aşılama oldum ya sızce yarınmı kan verimmi çarşamba mı cok kararsız kaldım
Evet canm kullanıyorum bebek varsa tutunmasını sağlıyo yoksa regl geliyo demistik ya eğer bebek yoksa kaç günde söküyo regl ı bilgin var mı ?mmatmazellll balım sen duphostan kullanıyor musun
İnşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına almak nasip olurEvet kuzum İnşallah Allahım nasip ederse ilk bebegim olacak. Ilk gebeligim düşükle sonlandı. Sayi olarak 2. Ama yaşayan ilk bebegim olacak
5 gündeEvet canm kullanıyorum bebek varsa tutunmasını sağlıyo yoksa regl geliyo demistik ya eğer bebek yoksa kaç günde söküyo regl ı bilgin var mı ?
yarın 14. gününüz üstelik aşılama ben iğnenin 13. günü regl oldum sizin iğnenin 15-16 günü falan oluyo sanırım varsa mutlaka çıkacaktır yarın verin kanBen 31 aralıkta aşılama oldum ya sızce yarınmı kan verimmi çarşamba mı cok kararsız kaldım
Bende 5 6 gündür kullanıyorum inşallah bebek vardır da tutunmasını sağlar5 günde
Yarın 15.gunum canımyarın 14. gününüz üstelik aşılama ben iğnenin 13. günü regl oldum sizin iğnenin 15-16 günü falan oluyo sanırım varsa mutlaka çıkacaktır yarın verin kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?