ahahaha sormayın sonradan fark ettim ama düzeltemedimBende ne oluyor dedim grupda
Bu ara da grup eklenmissin teşekkür ederim inşallah hamilelik haberini veririm inşallah sağlıkla çok çabaladım kayiplarimda oldu inşallah burasi uğur getirir paylaşımlar beni çok bilgilendirdi bir dahaki hamileliğimde daha blincli bir şekilde devam ederim inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim Amin
Ay gecen ay oyle yaptim bn eşimle ama olmadiCatlamadan sonra ki gün bilmiyorum ama yumurtlama oncesi yumurtlama ve çatlama olarak 3 gün ard arda diyorlar
Bizde korunmak icin indirimlerden kondom takip edip aliyordukYeni evli olduğum zaman kazaya kurban gidicem diye koştur koştur ella almıştım ne salakmışım hemen olucak sanıyordum
Gec yumurtlama olabilrmi kuzum sen testle takip ettinmi yumurtlamayiBazıları da yerleşme kanaması olmadan idrara geçmez zaten diyorlar orucu bozmadım çünkü akintinin devamı gelmedi ama devamı gelirse mecbur kaza yapicam
Orucunu Rabbim kabul etsin canim inşallahBazıları da yerleşme kanaması olmadan idrara geçmez zaten diyorlar orucu bozmadım çünkü akintinin devamı gelmedi ama devamı gelirse mecbur kaza yapicam
Aminahahaha sormayın sonradan fark ettim ama düzeltemedimrica ederim ne demek inşAllah hayırlı güzel haberler alırız hep birlikte aminnn amin
Eşimde şimdiye kadar boşuna mı korunduk, olmuyormuş o kadarda korkuyordun diyorYeni evli olduğum zaman kazaya kurban gidicem diye koştur koştur ella almıştım ne salakmışım hemen olucak sanıyordum
Bende ilk gunler hemen yapmayalim bebek evlilign tadini cikaralim diyordum baya cikardik simdiEşimde şimdiye kadar boşuna mı korunduk, olmuyormuş o kadarda korkuyordun diyor
Hadi maşallahBugunki test pik canim yarin cizgiye bakicam catlama varmi diye ,
Bu ay bebiśler gelcek gibi hissediyorum analik hislerim kabardiHadi maşallah
Balım Allah nasip ederse ilk bebişin mi olacak seninBizde korunmak icin indirimlerden kondom takip edip aliyorduksanki tek seferde oluyor bu isler gibi..
Ahh ahh simdiki aklim olsaaa...
Vardir bir hayir kuzum napalimmm. Elbet olacak bebegimiz
Bende kendimi bastırmaktan herşeye ilaç etkisi demekten yoruldum sağımda batma oluyor duphostandan diyorum ha ondan da olabilir ama bu ayı bayaa değerlendirdik hem umutluyum hem umutsuzBu ay bebiśler gelcek gibi hissediyorum analik hislerim kabardi
Biz elimizden geleni yaptik gerisi Takdiri ilahi nedense bugun icimde pozitiflik varBende kendimi bastırmaktan herşeye ilaç etkisi demekten yoruldum sağımda batma oluyor duphostandan diyorum ha ondan da olabilir ama bu ayı bayaa değerlendirdik hem umutluyum hem umutsuz
İnşallahhhhBiz elimizden geleni yaptik gerisi Takdiri ilahi nedense bugun icimde pozitiflik varolcak bu ay hissediyorum
Canımmmm kvler çıktı gezintiye. eşim bugün de iznliydi onun Birlikte geçti hızlıca
Yaaa hurma deniyeyim prolaktin değerim normal teşekkür ederim umarım benimde güzel büyür daha önce yumurtlamayı regli 15. Gününde görmüştüm umarım büyürBende ilaç bitiminin ertesi gün 15mm yumurta vardı günde 1 mm büyüyordu ama son kontrolde normalde 18 mm olur diye hesaplamıştık 20mm çıktı bir anda da büyüyebiliyor bolca hurma yersen yumurta büyümesini sağlıyor prolaktin yüksekliğin yoksa
sadece kuru hurma yemek yeterli olur muAy hurma yazmışım ya pardon incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?