2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

ahahaha sormayın sonradan fark ettim ama düzeltemedim rica ederim ne demek inşAllah hayırlı güzel haberler alırız hep birlikte aminnn amin

Yeni evli olduğum zaman kazaya kurban gidicem diye koştur koştur ella almıştım ne salakmışım hemen olucak sanıyordum
Bizde korunmak icin indirimlerden kondom takip edip aliyorduk sanki tek seferde oluyor bu isler gibi..
Ahh ahh simdiki aklim olsaaa...
Vardir bir hayir kuzum napalimmm. Elbet olacak bebegimiz

Evanora nerelerdesin canim bugun gorunmuyorsun buralarda
Canımmmm kvler çıktı gezintiye. eşim bugün de iznliydi onun Birlikte geçti hızlıca valiz hazırlama hazırlklarına başladım. Sen nasılsın? Ay benim Çarşamba adet canım işte solda cok batmalar var her ayki gibi klasik. Dün yaptıgımın üstüne test yapmadım ancak Çarşamba sabahı vücut ısım düşmezse yaparım test

Yaaa hurma deniyeyim prolaktin değerim normal teşekkür ederim umarım benimde güzel büyür daha önce yumurtlamayı regli 15. Gününde görmüştüm umarım büyür

ben regl oluyorum kızlar iğne hariç bugün 13. günüm yarın 14. günüm sökülür en azından regl olmakta bi nimet diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…