- 18 Eylül 2019
- 164
- 65
- 98
Ay hurma yazmışım ya pardon incirBende ilaç bitiminin ertesi gün 15mm yumurta vardı günde 1 mm büyüyordu ama son kontrolde normalde 18 mm olur diye hesaplamıştık 20mm çıktı bir anda da büyüyebiliyor bolca hurma yersen yumurta büyümesini sağlıyor prolaktin yüksekliğin yoksa
Ayy aynı belirtilerimiz benimde kasik ağrım oluyor ara ara inşallah benimde vardırEvet özellikle yumurtlama gününden 5-6 gün sonra başladı bi gece hatta baya belirgindi sonra hafif oldu
Sağlık ocağında verdim ya yarına anca çıkarKan sonucunuz çıktı mı
Benim testimi diyorsunuz degilmi Perşembe günü atmıştım dayanamayıp test verdim 2.30 çıkmıştı aynı kelebek gibi benimde
[/QUOTE
Bu testen sonra verdinizmi
Aynen cnm aynı olduk buay inşallah çifte haber alırız buayAyni gun olmuş yumutlrtlamamiz benimkide yarin catlar herlde kuzum
Ben bugün gece çatlar diye bu günü de değerlendirdim zaten eşim yarın yanimda değil sonuçlar çıkmış diye Adana'ya gidecek ki şuanda kasık karım ağrıyor geceye kdar catliycak bence öyle hisseyorum son testimi yarin sabah yapcamKizlar yumurtlama gunu çatlama gunu ve sonraki gunumu degerlendirmek gerekiyor
Catlamadan sonra ki gün bilmiyorum ama yumurtlama oncesi yumurtlama ve çatlama olarak 3 gün ard arda diyorlarKizlar yumurtlama gunu çatlama gunu ve sonraki gunumu degerlendirmek gerekiyor
Bazıları da yerleşme kanaması olmadan idrara geçmez zaten diyorlar orucu bozmadım çünkü akintinin devamı gelmedi ama devamı gelirse mecbur kaza yapicam3gün once Erken olmuş olabilirsin kuzum
Negatif cikmazdi olsaydi silikte olsa cikardi.
Ay var sanki sizde belki yerleşme kanamasdir bukdar uzun sürdüğünü çok duymadım ama testinde gözüküyor olabilirKızlar cumartesiden beri kahverengi lekelenme yaşıyorum. Bugün daha fazla geldi hatta adet olacağım sandım. Dünden beri hafif baş dönmesi mide bulantısı yaşadım. Çatlama 1 ocak. Üstteki predictor erken gebelik alttaki vex kaset test. Kaset testte çok görünmez şekilde de var gibi.
yanıltır ipne olduysanız benim 10.gün silik pozitifti 12 gün negatif oldu canım biraz daha bekleKızlar iğnemin 10. Günü bugün test yapsam mı ya 9 günde testte çıkar mı acaba bilgisi olan var mı
Sağol canımyanıltır ipne olduysanız benim 10.gün silik pozitifti 12 gün negatif oldu canım biraz daha bekle
Bakalım yarın daha netleşir herhaldeAy var sanki sizde belki yerleşme kanamasdir bukdar uzun sürdüğünü çok duymadım ama testinde gözüküyor olabilir
İnşallah canımBakalım yarın daha netleşir herhalde
tövbe alfabe iğne yazacağıma ipne yazmışımyanıltır ipne olduysanız benim 10.gün silik pozitifti 12 gün negatif oldu canım biraz daha bekle
Hahaha bana da çok oldu otövbe alfabe iğne yazacağıma ipne yazmışım
Bende bugunu degerlndrdim Yarin da eşimi kandrabilirsem yarinida degrlendrmk istiyorumBen bugün gece çatlar diye bu günü de değerlendirdim zaten eşim yarın yanimda değil sonuçlar çıkmış diye Adana'ya gidecek ki şuanda kasık karım ağrıyor geceye kdar catliycak bence öyle hisseyorum son testimi yarin sabah yapcam
Bende ne oluyor dedim grupdatövbe alfabe iğne yazacağıma ipne yazmışım
Bugunki test pik canim yarin cizgiye bakicam catlama varmi diye ,Takip edemedim ya sen naptın test falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?