Çizgi çok bariz çıkmış ve herşeyimiz aynı sat bat ayy aynı olunca sevinen tek Ben sevgilimdir snaırımİnşallah canım benim çok sevindim beraber kan verince nasıl üzülmüştük sağlıkla alırsın inşallah kucağınainşallah benimde genelde dongum 27-28 çok nadiren 30 günü buluyor son adet 14 aralikti onu bekliyorum sabah ilk idrarla test yaparım olmazsam ona gorede kan veririm çatlama benim 31 Aralık'ta bakıldığında olmuştu 29 u pikti gece muhtemelen 30 u çatladı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun adet olacak gibi kasik ağrın vs olmusmuydu
Takip edemedim ya sen naptın test falanTipta uzmanlikta neymiş bizim burdaki egitim varken
Kan sonucunuz çıktı mıÇizgi çok bariz çıkmış ve herşeyimiz aynı sat bat ayy aynı olunca sevinen tek Ben sevgilimdir snaırım
Hayırlı haberlerle geldün yapmıştım negatifti , ama bu akşam kan vereceğim çok kötü hasta ve halsizim felaket , var yada yok bilmiyorum ama ilk gebeliğimide böyle hasta olup hastaneye gidip öğrenmiştim
Yeni evli olduğum zaman kazaya kurban gidicem diye koştur koştur ella almıştım ne salakmışım hemen olucak sanıyordumÖyle tabi hersey olacagina varır ama bence esin de gitmeli üroloji yorumu önemli çünkü. Mesela bazen dr farkli muayene isteyebiliyor ona da gec kalmamak lazim. Biz nasil yumurtalik kontrolune gidiyorsak bu da erkekler için Öyle bir konu ondan diyorum canim.
Gercekten bu sürecin icine girmeden insan hiiic anlamiyor bu kadar meşakkatli oldugunu. Ama icine girince.. ilk aydan hamile kalinir saniyor insan basta ama sonra bi bakiyosun ki ohooo nerdee. Bir suru testler muayeneler falan filan. Korunmayi nirakir birakmaz gebe kalanlara hayretle bakiyorum gercekten ne kadr sanslilar bilmiyorlar bile...
Benim testimi diyorsunuz degilmi Perşembe günü atmıştım dayanamayıp test verdim 2.30 çıkmıştı aynı kelebek gibi benimdeÇizgi çok bariz çıkmış ve herşeyimiz aynı sat bat ayy aynı olunca sevinen tek Ben sevgilimdir snaırım
Ümit kırmak istemem ama bende de bir kere böyle bir çizgi çıkartmıştı bu test gebe değildimKızlar selam regle 2 gün var sizce hamile olabilir miyim ? Biraz mide bulantım var bir de normalde hiç olmaz gaz problemi yaşıyorum göğüslerimde normalden daha fazla hassas
Evet özellikle yumurtlama gününden 5-6 gün sonra başladı bi gece hatta baya belirgindi sonra hafif olduİnşallah canım benim çok sevindim beraber kan verince nasıl üzülmüştük sağlıkla alırsın inşallah kucağınainşallah benimde genelde dongum 27-28 çok nadiren 30 günü buluyor son adet 14 aralikti onu bekliyorum sabah ilk idrarla test yaparım olmazsam ona gorede kan veririm çatlama benim 31 Aralık'ta bakıldığında olmuştu 29 u pikti gece muhtemelen 30 u çatladı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun adet olacak gibi kasik ağrın vs olmusmuydu
Kan vermedim canım kulağım ve boğazım ağrıyordu hastane çok kalabalıktı çok tatlı bi doktora denk geldim hastane kalabalık kan alma bölümü salgınla dolu bekleme dedi kan almadı. Boğazım soluk borusu enfeksiyon kapmış kulaklarıma da bulaşmış mahvoldum eve geldim adetim geciksin öyle vericem kanıSonucun çıktı mı
Erken gebelikte var canım ana kasette kameradan dolayı görünmüyor olabilir sen çıplak gözle daha net görürsün canımKızlar cumartesiden beri kahverengi lekelenme yaşıyorum. Bugün daha fazla geldi hatta adet olacağım sandım. Dünden beri hafif baş dönmesi mide bulantısı yaşadım. Çatlama 1 ocak. Üstteki predictor erken gebelik alttaki vex kaset test. Kaset testte çok görünmez şekilde de var gibi.
Özür dilerim karıştırdımKan vermedim canım kulağım ve boğazım ağrıyordu hastane çok kalabalıktı çok tatlı bi doktora denk geldim hastane kalabalık kan alma bölümü salgınla dolu bekleme dedi kan almadı. Boğazım soluk borusu enfeksiyon kapmış kulaklarıma da bulaşmış mahvoldum eve geldim adetim geciksin öyle vericem kanı
Sorun değil canımÖzür dilerim karıştırdım
Bende ilaç bitiminin ertesi gün 15mm yumurta vardı günde 1 mm büyüyordu ama son kontrolde normalde 18 mm olur diye hesaplamıştık 20mm çıktı bir anda da büyüyebiliyor bolca hurma yersen yumurta büyümesini sağlıyor prolaktin yüksekliğin yoksaKızlar selam pcosum var bu dr klomen verdi yumurtalarım büyüsün diye reglimin 5. Günü başladım ilaca ilaç bitti 2 gün sonra yani bugun yumurtalarıma baktı solda 10mm bir tane yumurtam var henüz gelişmemiş reglimin 11. Günü iki gün sonra tekrar kontrole cağırdı sizce büyür mü yaa klomen kullanıp takıp ettiren varmı sizin kaçıncı günler büyüme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?