Hemen hamıle kalanda var sende saglıkla ınşAllah hemen kalırsın canımAmin canim amin Allah razı olsun..
Insallah toparlanirim bir an evvel de bende saglikla yeniden hamile kalirım yavrumuzu kucagimiza aliriz..
Zor bir süreç ne yazık ki..
Bana da 3 ay korun diyen de oldu 6 korun diyen de oldu son gittigim dr da kanaman bitince korunma dedi. Hepsi baska birsey diyor. Ben korunmayi düşünmüyorum ama.
Insallah canim inşallah.. gercekten bir an evvel su reglim bitsin bende denemye baslayayim da bende belki o sansli gruptan olurum diye dua ediyorumHemen hamıle kalanda var sende saglıkla ınşAllah hemen kalırsın canım
Sonucun çıktı mıGüzel haberi alacaksın inşallah canım bizede haber ver olur mu
Ay çok sevindim canım hayırlı olsunAdetime dört gün kala beta 7.15 çıktı nasıl mutluyum anlatamam dua edin kızlar iki gün sonra iki katına çıksınburdan konuştuğum aynı tarihlerimiz olan kişiler vardı bilgi vermek istedim sizce dört gün kala normal mi dğer
ben çizgi gördüm, belirtiler var gibiKızlar selam regle 2 gün var sizce hamile olabilir miyim ? Biraz mide bulantım var bir de normalde hiç olmaz gaz problemi yaşıyorum göğüslerimde normalden daha fazla hassas
çıkmadı dimi dahaYarın öglen e nabıza geç düşüyor
Evet tatlııım tabiki ederim hepimize nasip etsin Allah inşallahhhh benim döngüm 30-31 gün bi arkadaş çatlaman ertesi gün olmamıştır dedi bir kaç gün sonra olmuştur dedi ama ortalama aynı zamanlarda oldu bence sizde bir test verin sonucu merakla beklliyorum inşşallahh güzel haberlerle aminnnAy çok sevindim canım hayırlı olsunbanada dua et aynı gün pik gördük seninle muhtemelen aynı gunde çatlama olmustur bende regl olmadım halen seninde pikten sonra tam 15. Gün olmuş oldu bugün degilmi
Ayni gun olmuş yumutlrtlamamiz benimkide yarin catlar herlde kuzumYok cnm bugün dün geceye göre koyu çıktı henüz catlamadi gün içinde çatlar belki yarınki testte belli olur bu şekilde şuan
İlçede yaşadığım için sadece perşembe günleri kan alıyolar nasıl bekleyeceksemben çizgi gördüm, belirtiler var gibi
kan verin bence
ayy 2 gün mü tühİlçede yaşadığım için sadece perşembe günleri kan alıyolar nasıl bekleyecekseminşallaah vardır bir yıldır deniyoruz
İşten gelince yaptım 5 gibi yarın sabah tekrarlayayım. Acaba bu test güvenilir mi elimde başka marka yok innovita buayy 2 gün mü tüh
neyse olsun gitmeden sabahına yine yaparsınız
bu sabah idrarı mı ?
bide sabah ilk idrarla yapın. test güvenilir mi bilmiyorum ama olsun yapın yinedeİşten gelince yaptım 5 gibi yarın sabah tekrarlayayım. Acaba bu test güvenilir mi elimde başka marka yok innovita bu
İnşallah canım benim çok sevindim beraber kan verince nasıl üzülmüştük sağlıkla alırsın inşallah kucağınaEvet tatlııım tabiki ederim hepimize nasip etsin Allah inşallahhhh benim döngüm 30-31 gün bi arkadaş çatlaman ertesi gün olmamıştır dedi bir kaç gün sonra olmuştur dedi ama ortalama aynı zamanlarda oldu bence sizde bir test verin sonucu merakla beklliyorum inşşallahh güzel haberlerle aminnn
3gün once Erken olmuş olabilirsin kuzumKizlar söyle bisey oldu 25 günde bir adet olurum normalde ama dalgalanmalar yaşanır mevsimsel 27ye kadar uzar geçen ay 27 oldu bu ay da öyle bekledim yani 16 ocakta regl olmam lazımdı ama bugün kahverengi bir akinti geldi sanırım regl oluyorum yerleşme kanaması mi nerden anlarım çünkü oruçluyum yerleşme ise bozmayacagim ve dün test yaptım negatif çıkmıştı bilgisi olan var mı ACIL
Ben burda öğrendiğim bilgilerle doktora gittim ovü testlerimi piklerimi falan gösterdim dedi ki yumurtlamayla ilgili benden çok şey biliyorsun sen 6 yıl okumuş gibisin dedi fnfnfn
Bende öyle yaptim canm bakalım regl gecikirse tekrar test yapıcam inşallah pozitif görürümCanım bende takip ediyordum ve gün aşırı yapıyordum ama bu ay farklı oldu neredeyse hergün yapmaya çalıştım
Artı olanları değerlendirdiğim günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?