Gercekten öyle ya. Dogru düzgün takip edelim diyen yok. Bugun git yarin gel kafasindalar hep. Bana sabah bakti mesela ogleden sonra mutlaka gel sonuclarini görmem lazim dedi. Bende gittim ogleden sonra 3.30 falandi, e bugun cikmamistir sonucun niye geldin diyor. Siz cagirdiniz dedim. Sonra bakti cikmis sonuclar tamam iyi yapmışsın gelerek diyor. Bende baktim sonuclar cikti diye geldim zaten dedim. Vallahi ömür törpüsü. Allah düşürmesin kimseyi hastanelereAynen öyle devlet diyince beynim zıplıyor insanın yüzüne bile bakmıyolar
Cok sagol canımDevlet hastanesinde düzgün doktor bulmak tamamen şans işi valla. Enfeksiyon için nane içebilirsen dene içine de bir tutam kimyon at.
Öyle yapicam artık canıma tak ettiAaa aaaa şansa bak ya haklısın valla bu test işi sıkıntı heleki erken gebelik testleri daha sıkıntı. Bende dün artımed kaset ve freely erken şaptım hayalet çıktı ama miratech de çıkmadı bekleyibilirsen en iyisi batta kan vermek
Aşkım duphastonu adetin sökülsün diye vermiş olabilir mi çünkü benimde adetim sökülmüyordu düzensizliğim var diye gidip aldım bu ayda kullandım ve büyük ihtimalle yarın adet olacağımCok sagol canımduphaston ictim 10gibi. Bide antibiyotik icicem. Naneyi artik yarin iceyim olmadi. Midem zaten cok nahos bir sekilde duruyor. Deneyecegim naneyi de. Faydasi mi varmis enfeksiyonda.
Devlet hastanesindeki kalite artik yerlerde ya. Koca koca hastaneleri yaptilar ama icinde bakacak dr kalmadi
Başlamak uzere oldugu icin bazen öyle oluyor canim. Gebelik şüphen olmasa adacayi ic söker derdim ama şüphen var.Kanı gördükten sonra ısrar kalmadı da tam olarak olmadığından emin olmak istedim spora falan yazılacam çünkü. ama dedim ya siyah akıyor. Hatta akmıyor bulaşıyor sadece ped takmasam yeridir. Ondan
Seninkini bilemiyorum doktorunla ilerle mutlaka... ama bebekten sonra rahim 40 gün ağlarmış diyip diyip durdular bana da bilemiyorum doğruluğunu
Benim adetme bir hafta var kasıklarımda rahatsız lik verici bı ağrı var yaa anlamadimArkadaşlar bişey sorucam regle 4 gün var iki gündür sabahları kasıklarımda doluluk hissi ağrı ve bel ağrısıyla + meme ağrısıyla uyanıyorum gebeliğini yeni öğrenelerde var mıydı bu belirti
Balım ben gittiğimde zaten kanamam vardı, kanamani kessin diye ilac yaziyorum dedi gittim eczane duphaston verdi bide antibiyotik. Kanamam kesilsin diye vermisti yani kuzum.Aşkım duphastonu adetin sökülsün diye vermiş olabilir mi çünkü benimde adetim sökülmüyordu düzensizliğim var diye gidip aldım bu ayda kullandım ve büyük ihtimalle yarın adet olacağımkalçalarım ağırmaya başladı çünkü
Rabbim dualarını kabul etmiş yine olacaktı canım Allah’ın hazinesi çok geniş sağlıkla bir melek yollasın hepimize sana banaHayırlı geceler arkadaşlar Rabbim herkese en hayırlı zamanda en sağlıklı sondan gebelikler nasip etsin insAllah çok arattirmadan buldursunbende nasip olursa 2. Çocuk için niyetlendim sat 29 Aralık sat 24 Ocak ilk cocugumun olmasini 4 sene bekledim sonunda nasip oldu sizlerde ümitsiz olmayın Rabbim kendi hayırlı gördüğü zamanda nasip edio kafanıza takmayın düşünmeyin diyemem 2. Yi bu ay yapmaya başladım bende şuan oldumu olmadı mı die ister istemez dusunuorum belirti ariorum ama inanın dedikleri gibi kafaya takmadigin an oluo bu işler amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek demişlerdi bana dosya falan hazirliodum nasılsa tüp bebek yapılacak die o ay olursa olur olmazsa tüp bebek yapilcak zaten kafasındaydim ve o ay hamile kaldım çok uzun yazdım kusura bakmayın Rabbim herkesin gönlünün muradını versin insAllah
Aynen öyle oluyor canim nasi kendime caktirmayim kaç aydır yolu kapattiydim bu ay gecise izin verdimRabbim dualarını kabul etmiş yine olacaktı canım Allah’ın hazinesi çok geniş sağlıkla bir melek yollasın hepimize sana bana
kendine belli etmeden denemeye başlasaydın valla insan belirti aramıycam diyo ama hepsi hikaye didik didik ediyoruz vücudumuzu oram buram kenarım köşem
Amin amin canım çok zor zaten bu süreçte yıpratıyoruz doktorların anlayışsızlığı sa ayrı Bi skntı rabbim yardımcımız olsunGercekten öyle ya. Dogru düzgün takip edelim diyen yok. Bugun git yarin gel kafasindalar hep. Bana sabah bakti mesela ogleden sonra mutlaka gel sonuclarini görmem lazim dedi. Bende gittim ogleden sonra 3.30 falandi, e bugun cikmamistir sonucun niye geldin diyor. Siz cagirdiniz dedim. Sonra bakti cikmis sonuclar tamam iyi yapmışsın gelerek diyor. Bende baktim sonuclar cikti diye geldim zaten dedim. Vallahi ömür törpüsü. Allah düşürmesin kimseyi hastanelere
Haklısın canm aldım randevumu gidicem direk ihmal edemem belli ki bu kadar zaman gebelige bu engel olmuşCanim böyle bir deger ilk kez gördüm. Az araştırınca hipertiroid cikiyor. Senin bence dahiliyeye basvurman lazim bu kadin dogumcunun isi degil artik. Sen dahiliyeye basvur onlar seni endokrinoloji bölümüne sevk ederler. Orda gidip muayene ol kanlarina bakılsın gerekirse ultrason ile bakarlar boyundan muayene ederler ki muhtemelen de bakarlar. Allah korusun ihmal edilecek birsey degil canim dikkat et bak.
Valla bilmiyorum canm ama olsa doktor söylerdiCanın sen kimyasal gebelik mi geçirdin acaba
İnşallah ilaçla geçer canm gdiicem direk hastaneyecanım bu hipotroidi yani troid yetmezliği diye geçiyo tıpta .. korkulacak bişey değil ama tedavi edilmesi gereken bişey
Evet evaya belirtim yok yazdım sonra kalçalarımın üstü ağırmaya başladı yumurtlamadan sonra 6. Günüö çatlamadan sonra duğhostana başladım erken etki edcek heraldeBalım ben gittiğimde zaten kanamam vardı, kanamani kessin diye ilac yaziyorum dedi gittim eczane duphaston verdi bide antibiyotik. Kanamam kesilsin diye vermisti yani kuzum.
Hadi yaa belirtiler basladi mi
Kesinlikle Katılıyorum sana canim. Yeterince yipranan biziz git gel yaparak. Birde kaba saba davranan moral bozam basjndan savan dr.lara denk gelince hersey daha da zorlaşıyor. Amin canim aminnn allahim kolaylikla bebislerimize kavustursun hamilelik haberlerimizi alalim bir an evvel inşallahAmin amin canım çok zor zaten bu süreçte yıpratıyoruz doktorların anlayışsızlığı sa ayrı Bi skntı rabbim yardımcımız olsun
Olabilir tabi canim takip et ilacini falan da ayarlarlar kullanirsin. Gecmis olsunHaklısın canm aldım randevumu gidicem direk ihmal edemem belli ki bu kadar zaman gebelige bu engel olmuş
Valla bilmiyorum canm ama olsa doktor söylerdi
İnşallah ilaçla geçer canm gdiicem direk hastaneye
Olabilir canim duphaston epey etkili bir ilac. Regli falan da düzene koyuyor. Insallah hamis olursun amaEvet evaya belirtim yok yazdım sonra kalçalarımın üstü ağırmaya başladı yumurtlamadan sonra 6. Günüö çatlamadan sonra duğhostana başladım erken etki edcek heralde
Sağol canım Allah razı olsunOlabilir tabi canim takip et ilacini falan da ayarlarlar kullanirsin. Gecmis olsun
Amin inşallah canım benim bu ayda gitti gibi ama yüzüm sivilcelendi hep başım da ağrıyo geçiyo regl olcam kesinKesinlikle Katılıyorum sana canim. Yeterince yipranan biziz git gel yaparak. Birde kaba saba davranan moral bozam basjndan savan dr.lara denk gelince hersey daha da zorlaşıyor. Amin canim aminnn allahim kolaylikla bebislerimize kavustursun hamilelik haberlerimizi alalim bir an evvel inşallah
Evet özellikle idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyor içine bir çimdik kimyon atarsan ağrını da kesiyor valla hemde terletiyor mikrobu söküyor. Ama hamile iken dikkat etmek lazım sıkıntı olabilirCok sagol canımduphaston ictim 10gibi. Bide antibiyotik icicem. Naneyi artik yarin iceyim olmadi. Midem zaten cok nahos bir sekilde duruyor. Deneyecegim naneyi de. Faydasi mi varmis enfeksiyonda.
Devlet hastanesindeki kalite artik yerlerde ya. Koca koca hastaneleri yaptilar ama icinde bakacak dr kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?