2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aynen öyle devlet diyince beynim zıplıyor insanın yüzüne bile bakmıyolar

Ya o zaman benim de mi oyle olacak ki takatim kalmadı artik yaa.. vucudum falan agriyor. Bu gece antibiyotige basliycam tekrar daha fazla dayanamiycam... nasip artik...

Israrciyim diyorsun pozitifi görmeye bu ay
Kanı gördükten sonra ısrar kalmadı da tam olarak olmadığından emin olmak istedim spora falan yazılacam çünkü. ama dedim ya siyah akıyor. Hatta akmıyor bulaşıyor sadece ped takmasam yeridir. Ondan

Seninkini bilemiyorum doktorunla ilerle mutlaka... ama bebekten sonra rahim 40 gün ağlarmış diyip diyip durdular bana da bilemiyorum doğruluğunu

Adetime 8 gün var arkadaşlar biliyorum çok erken ama belirtilerim den ötürü test yapmak istedim midem de ağrı baş ağrısı mide bulantım var ilk defa bu kadar erken test yaptım sizce varmı ?

Evet şuan için çok erken 2 gün sonra tekrsr test yapin bence inşallah vardr belirti diye bişey yok malesef günümüz geçmeden olan şeyler bunlar bebek olsada olmasada

Evet şuan için çok erken 2 gün sonra tekrsr test yapin bence inşallah vardr belirti diye bişey yok malesef günümüz geçmeden olan şeyler bunlar bebek olsada olmasada
Benim her ay belirtim vardı ama negatifti haklısınız bu ay hiç belirti aramadım mide ağrım çok olduğu için test yapmak istedim 2 3 gun sonra tekrarlıyım testi

Kızlar merhaba herkese.

Bana 10 Ocak (adetin 15. Günü) doktor çok sayıda yumurtam olduğunu söyledi 14 mm en büyüğü. 3-4 gün sonra gün aşırı ilişkiye başla geç çatlayacaksın dedi.

Bugün 21. Gün ben ovülasyonda hala pik göremedim. Ama yumurtlama ağrılarını 3 gündür çekiyorum. Yumurtladığı halde ovülasyonda çıkmayan var mı benim gibi?

Arkadaşlar bişey sorucam regle 4 gün var iki gündür sabahları kasıklarımda doluluk hissi ağrı ve bel ağrısıyla + meme ağrısıyla uyanıyorum gebeliğini yeni öğrenelerde var mıydı bu belirti

Ne bileyim belirti olunca insan bir heyecan uapıyor belirti olmayınca beklentiye girmiyorsun yada ben kafayı yedim fnfnnf
Belirti zannettiğin şeylerin olması bence daha çok kafa yoruyor belirtilere göre beklenti olmuyorki korunmasız her ilişki zaten bir beklenti oluyor cnm

Aaa aaaa şansa bak ya haklısın valla bu test işi sıkıntı heleki erken gebelik testleri daha sıkıntı. Bende dün artımed kaset ve freely erken şaptım hayalet çıktı ama miratech de çıkmadı bekleyibilirsen en iyisi batta kan vermek

Devlet hastanesinde düzgün doktor bulmak tamamen şans işi valla. Enfeksiyon için nane içebilirsen dene içine de bir tutam kimyon at.

Kızlar bilen var mı bilmiyorum ama bu çatlamadan sonra kendimizi hamile zannettiğimiz belirtiler bazen gerçek bazende değil. Şöyle ki çatlamadan itibaren döllenme olmasa dahi vücudumuz kendini hamile zannediyor ona göre davranıyor bu yüzden bizde hamileyiz zannediyoruz hâlbuki hamile olunca zaten fark ediyoruz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…