- 12 Mayıs 2024
- 109
- 90
- 30
Benim 1 yıldır hep yüksekti ama hamile kalınca gel dediler hiç ilaç vermemişlerdi. Euthyrox adıMerhaba, hangi ilaca başladınız acaba? Sonuçlarınız kaç
4,5 civarı çıkıyor tshBenim 1 yıldır hep yüksekti ama hamile kalınca gel dediler hiç ilaç vermemişlerdi. Euthyrox adı
tsk ederim canim.daha once yasamadim haliyle tedirgin oldum.Allah agiz tadimizi bozmasin ins. araniza van dan katiliyorumOoo maşallah baya tecrübeli bir annehoş geldin canım hayırlı olsun , ekledim seni tabloya. Kanama alanı olmadan da kahverengi akıntı olabiliyor , endişelenme. Şehir neresiydi ?
Benimde o civarlarda çıkar hep, 5 haftalık gebeyim ben de levotirona kullanmaya başladım4,5 civarı çıkıyor tsh
Canim merhaba geçmiş olsun farkli doktor gorusy al ve bende kendin düsürmeyi bekle ilk gebeligin ise genetik test yaptir 3 dusukle prof. Oldum 2si kürtajdjKızlar vajinal ultrason yaptı Dr smdi dış gebelik değilmiş şükürler olsun. Sağlıksız gebelik kesenin şekli bozuk dedi sadece kan sonucuma göre kürtaj yapacağını söyledi ama düzelme ihtimali vardır belki hemen kürtaj olmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Çok geçmis olsun canimÜniversite hastanesine geldim kızlar hemen 2 Dr daha muayene etti smdi pazartesi için hazırlık yapılıyor alınması gerekiyormuş Dr birisin arkadaşımız zaten anestezi ile yapacak saolsun beni de gruptan silebilirsin artık canım dualarım sizinle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah tanıdığıma çok memnun oldum destekleriniz içinde teşekkür ederim
Benim ilk bebegimde midem bulanıyor diye şikayet ettiginde dr oh oh ne güzel diye dalga gecerdi tabi ki iyi biseyKızlar bu belirtilerin olması iyi bir seydir değil mi yani her seyin yolunda olduğunu gösterir mi sizce
Bende ilk gebemigimde oyleydim alttan cikacak gibi gelirdiMerhaba arkadaşlar 23 haftalik hamileyim iki gundur kasık ve bel ağrım var bugun daha cok gecmedi adet sancısı gibi ilk gebeligim ve bebek asagida hep kasigimin orda hareket ediyor normalmidir Gebelik haftası 23+1
Karından canımSağlıkla doğsun inşallahkarından usg mi vajinal mi ?
Ramzi teorisine göre kızKarından canım
Çocuk sayısı:ilk çocuk
SAT :16.04.2024
Kese :henüz görünmedi
Varsa Tahmini Cinsiyet yok
Tahmini Doğum :22 ocak 2025
Canım tüp bebek olduğu için 2 günde bir kanda beta bakıldı , haftaya kese için çağıracak sanırım
Evet canım, tüp bebek tedavisi gördüm. Transfer sonrası 8.ve 10.gün test verdim en son 364 çıktı2 hafta sonra ultrasona gideceğim inşallah..
Hoş geldin canım , ekledim seni tabloyaEmbirinci
Yaş 37
3. Gebelik ilk bebek
Sat 5 nisan
Kese 5+0
Beklenen doğum tarihi 06.01.2025
Ordu
Hoş geldin canım , ekledim seni tabloyaKızlar selam an itibari ile 4+4 olmuş durumdayım Allah sağlık ve sıhhat ile kucağımıza almayı nasip etsin
Karından değil alttan ultrason. Şimdiden teşekkür ederim.Atarsanız ederim
Ördeğe benziyor çok tatlıKarından değil alttan ultrason. Şimdiden teşekkür ederim.
Teoriye göre kızKarından değil alttan ultrason. Şimdiden teşekkür ederim.
evet şimdi ben de benzettim teyzesi teşekkür ederizÖrdeğe benziyor çok tatlı
Amin, çok teşekkür ederimTeoriye göre kızsağlıkla doğsun minnoş
Genetik testi devlet hastanesi yapiyormu acabaCanim merhaba geçmiş olsun farkli doktor gorusy al ve bende kendin düsürmeyi bekle ilk gebeligin ise genetik test yaptir 3 dusukle prof. Oldum 2si kürtajdj
Çok geçmis olsun canim
Benim ilk bebegimde midem bulanıyor diye şikayet ettiginde dr oh oh ne güzel diye dalga gecerdi tabi ki iyi bisey
Bende ilk gebemigimde oyleydim alttan cikacak gibi gelirdi