Yarın saat 3 de versen daha sağlıklı bşr sonuç almış olursun 48 saatte bir olan artışa bakıyorlar geneldeKızlae dün saat 3 gibi beta hcg bakmışlardı simdi oglum hasta hastanedeyiz serumu bitince saat 10 gibi versem yarın hiç gelmesem olur mu önemli olan artış değil mi
Yarın çıkamayabilirim oğlum hastaYarın saat 3 de versen daha sağlıklı bşr sonuç almış olursun 48 saatte bir olan artışa bakıyorlar genelde
Ben bir önceki gebeliğimde diyetisyen desteği alıyordum , Whatsapp dan konuşuyorduk. 21 günlük bir kamp vardı ona katılmıştım. Linkini koyuyorum aşağıya.Online mı yüz yüze mı başlıyorsun bende araştırıyorum da önerebileceğin biri var mı
Geçmiş olsunYarın çıkamayabilirim oğlum hastadoktora yazdım verebilirsin dedi vereceğim birazdan
Teşekkürler peki nasıldı faydasını gördünüz mü kaç kiloyla hamile kalıp doğuma kaç kiloyla girdinizBen bir önceki gebeliğimde diyetisyen desteği alıyordum , Whatsapp dan konuşuyorduk. 21 günlük bir kamp vardı ona katılmıştım. Linkini koyuyorum aşağıya.
Login • Instagram
İnşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruzzÇok heyecanlıyım kızlar ya yarın kalp atışı için gidicez inşallah duyarız dua edin bize ❤❤
21. Haftada başlamıştım İyi gidiyordu sadece 9 gün yapabildim sonrasında erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim falan kötü zamanlar geçirdim. O yüzden tam sonucu bilmiyorum. Ama ilgiliydi verdiği listeler de güzeldiTeşekkürler peki nasıldı faydasını gördünüz mü kaç kiloyla hamile kalıp doğuma kaç kiloyla girdiniz
Yaaaaa gerçekten çok heyecanlıÇok heyecanlıyım kızlar ya yarın kalp atışı için gidicez inşallah duyarız dua edin bize ❤❤
Çok heyecanlıyım kızlar ya yarın kalp atışı için gidicez inşallah duyarız dua edin bize ❤❤
Çok üzüldüm kayıpların için bu kez sağlıkla alırsın inşallah kucağına21. Haftada başlamıştım İyi gidiyordu sadece 9 gün yapabildim sonrasında erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim falan kötü zamanlar geçirdim. O yüzden tam sonucu bilmiyorum. Ama ilgiliydi verdiği listeler de güzeldi
Keşke kocam da biraz heycanşı olsaydıYaaaaa gerçekten çok heyecanlı
Biz daha keseyi göremedik
Amınn inşallah kuzumGüzel geçsin inşallah darısı bizim başımıza
Pek belli etmiyordur belkiKeşke kocam da biraz heycanşı olsaydıbu erkekler niye böyle bilmiyorum boğmak istiyorum adamı
Daha o duyguya girememiş beyefendiPek belli etmiyordur belki
İç karnım epeyce dar. Hiç çatlağım olmadı. Tamamıyla genetik. Ablam ve annemde de hiç çatlak olmadı . İnşallah sizlerde de olmaz minnoş adaylarıBence de çok pahalı. Karnıma onu sürüp diğer yerlere daha farklı bir şey almayı da düşündüm. Ama genetikmiş galiba kullanan bir arkadaşım bende yine de çatlak oldu. İç karnı geniş olanlarda çatlak olmuyormuş dedi.
Amin canım inşallahÇok üzüldüm kayıpların için bu kez sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Keşke kocam da biraz heycanşı olsaydıbu erkekler niye böyle bilmiyorum boğmak istiyorum adamı
Valla benimki heyecanlı saat başı arıyor ise gidince yemek ye aç kalma dikkatli ol filan diye tembihliyor beniKeşke kocam da biraz heycanşı olsaydıbu erkekler niye böyle bilmiyorum boğmak istiyorum adamı
Aserdim ben deli oldu az önceValla benimki heyecanlı saat başı arıyor ise gidince yemek ye aç kalma dikkatli ol filan diye tembihliyor beni