Birisi aşağıdaki gibi yorum yapmış forumda başka bir sayfada. Ayrıca başka birisine de doktoru kese şekli bozuksa kendiliğinden düşer gibi bir şey demiş. Biz bilemeyiz ama bence başka bir doktora ya da doktorlara gidip, sizin ve bebeğinizin sağlığınız için doğru olana emin olunca karar vermeniz daha doğru olur. Herkesin deneyimi farklı.Kızlar vajinal ultrason yaptı Dr smdi dış gebelik değilmiş şükürler olsun. Sağlıksız gebelik kesenin şekli bozuk dedi sadece kan sonucuma göre kürtaj yapacağını söyledi ama düzelme ihtimali vardır belki hemen kürtaj olmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Haklısın canım kesinlikle hemen kürtajı kabul etmeyeceğim zaten vicdanım rahat etmez yapamam bekleyeceğim tekrar başka Dr Lara’da gideceğim çok şükür dış gebelik ihtimalini atlattım en azından ona mutluyum suanBirisi aşağıdaki gibi yorum yapmış forumda başka bir sayfada. Ayrıca başka birisine de doktoru kese şekli bozuksa kendiliğinden düşer gibi bir şey demiş. Biz bilemeyiz ama bence başka bir doktora ya da doktorlara gidip, sizin ve bebeğinizin sağlığınız için doğru olana emin olunca karar vermeniz daha doğru olur. Herkesin deneyimi farklı.
Evet benim iki gündür başladı sanırım bugün daha çoktu zar zor geri uyuttum kendimiBu arada sabah uyanır uyanmaz midesi bulanan arkadaşlar sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmayın biraz zaman geçirip öyle kalkın mideniz daha az bulanacaktır
Canım öncelikle gözün aydın olsun benim okuduğuö kadarıyla 8. Haftaya kadar kürtaj olmamak en iyisi sankiKızlar vajinal ultrason yaptı Dr smdi dış gebelik değilmiş şükürler olsun. Sağlıksız gebelik kesenin şekli bozuk dedi sadece kan sonucuma göre kürtaj yapacağını söyledi ama düzelme ihtimali vardır belki hemen kürtaj olmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Teşekkür ederim canımOnline baslıyorum. Bu baslayacağım kisiye ilk kez baslayacağım ezgi erdoğan bu alanda uzman. Ama daha iyi bir bütçen varsa Nilay Keçeciyi öneririm daha önce kendisiyle calısmıstım çok başarılı
Canım öncelikle gmzğn aydın dış gebelik olmaması iyi. Ama kürtaj için lütfen acele etme bi kaç doktor görüşü alKızlar vajinal ultrason yaptı Dr smdi dış gebelik değilmiş şükürler olsun. Sağlıksız gebelik kesenin şekli bozuk dedi sadece kan sonucuma göre kürtaj yapacağını söyledi ama düzelme ihtimali vardır belki hemen kürtaj olmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Canım öncelikle gözün aydın olsun benim okuduğuö kadarıyla 8. Haftaya kadar kürtaj olmamak en iyisi sanki
Üniversite hastanesine geldim kızlar hemen 2 Dr daha muayene etti smdi pazartesi için hazırlık yapılıyor alınması gerekiyormuş Dr birisin arkadaşımız zaten anestezi ile yapacak saolsun beni de gruptan silebilirsin artık canım dualarım sizinle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah tanıdığıma çok memnun oldum destekleriniz içinde teşekkür ederimCanım öncelikle gmzğn aydın dış gebelik olmaması iyi. Ama kürtaj için lütfen acele etme bi kaç doktor görüşü al
Ahh canimm çok geçmiş olsun önemli olan sağlığınÜniversite hastanesine geldim kızlar hemen 2 Dr daha muayene etti smdi pazartesi için hazırlık yapılıyor alınması gerekiyormuş Dr birisin arkadaşımız zaten anestezi ile yapacak saolsun beni de gruptan silebilirsin artık canım dualarım sizinle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah tanıdığıma çok memnun oldum destekleriniz içinde teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun canım, çok geçmiş olsun. Bebek için üzülme yine olur inşallahÜniversite hastanesine geldim kızlar hemen 2 Dr daha muayene etti smdi pazartesi için hazırlık yapılıyor alınması gerekiyormuş Dr birisin arkadaşımız zaten anestezi ile yapacak saolsun beni de gruptan silebilirsin artık canım dualarım sizinle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah tanıdığıma çok memnun oldum destekleriniz içinde teşekkür ederim
Selam kızlar bende dün kan testi yaptırdım 63 çıktı yarın tekrar vereceğim inşallah yükselme olmuştur
Geçmiş olsun .. birdahakine olacak inşallah.Beta sonucum 2200 den 2600 olmuş kızlar tam 48 saatin sonucu olmasına rağmen artmamış Dr hemen kürtaj yapmayı uygun gördü
ne desem bilemedim yazdım sildim. bunda da vardır bir hayır kuzum inşallah allah’ın izniyle en hayırlı zamanda yine olacakÜniversite hastanesine geldim kızlar hemen 2 Dr daha muayene etti smdi pazartesi için hazırlık yapılıyor alınması gerekiyormuş Dr birisin arkadaşımız zaten anestezi ile yapacak saolsun beni de gruptan silebilirsin artık canım dualarım sizinle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah tanıdığıma çok memnun oldum destekleriniz içinde teşekkür ederim
Canım tesellisi yok ama çok şükür ki dış gebelik olmadı. Daha bebek oluşmamıştı öyle düşün. İnşallah daha sonra sağlıklı bir gebeliğin olacakBeta sonucum 2200 den 2600 olmuş kızlar tam 48 saatin sonucu olmasına rağmen artmamış Dr hemen kürtaj yapmayı uygun gördü
Çok şükür canım , gözün aydınKızlar keseyi gördük çok şükür Dr 5+1 bir dedi ultrason kağıdında 6+3 yazıyor ama anlamadım haftaya nasipse kalp atışlarını duymaya gidecez.
Ooo maşallah baya tecrübeli bir annemerhabalar kizlar.bugun aniden kahverengi lekelenmem oldu.cok korktum.hemen dr a gittik. 6+4 kalp atisi alindi.sukur kanama alanida yok ama nerden geldi o kanama bilemedik.progestan verdi.1nisan son adet 6ocak beklenen dogum.4cocuk ins Allahin izniyle.yasim 35 listeye eklerseniz sevinirim